Как ви звучи името Ивомир?

• 11 378
  • 229
  •   1
Отговори
# 165
Кой както иска така да си кръщава децата. Както разбрах, детето вече и кръстено, но авторката продължава да се чуди дали й харесва името. А дали наистина й харесва???

# 166
Още на втора страница беше уточнено, че тя вече е нарекла детето си така. УЖАСНО, ГРОЗНО, БЕЗУМНО и прочие определения...

Айде стига сте раздавали морал вече! Stop Ако погледнеш анкетата авторката сама е сложила определението "ужасно е". В случай, когато се проучва мнението на хората човек трябва да е готов да понесе всякакви отговори, а не да се сърди и да обижда на интелект. Laughing

# 167
  • София
само защото някой е избрал нещо за своето дете не е достатъчно основание за мен да го харесам. или е? също както не харесвам малки деца с бижута и лакирани нокти.
авторката пита дали името е странно или ужасно - хората се разделят според вече посочените от нея категории.
ако тя не ми беше подсказала, че това име може да е ужасно, сигурно бих го определила като неприемливо за мен.
а за отношението ми към името (не към детето) няма значение дали тя се чуди, вече го е избрала или просто се гъбарка с форума...

ама какво разбирам аз - нискохентелегентната селянка от миналия век  newsm78

# 168
  • Пловдив
Направо съм изумена от това как се реагира в този форум. Вие хора сърца нямате ли? Тук става въпрос за името на едно детенце и неговата майка се тревожи за това как това детенце ще се чувства с това име. Още на втора страница беше уточнено, че тя вече е нарекла детето си така. УЖАСНО, ГРОЗНО, БЕЗУМНО и прочие определения... Нали и вие сте майки? Чудя се как може една майка да реагира по този начин на страховете на друга майка за детето си. Моля малко по трезво го раздавайте. А на авторката на темата пожелавам детето и да израстне като добър и стойностен човек и да носи името си с гордост.
Да, такива сме, на който не му изнася - негов проблем. Да не сме ДЛЪЖНИ да ни харесва името? Когато питат дали нещо ни харесва, трябва да знаят, че отговора може и да е не.

# 169
  • Варна
Девет страници за един Ивомир!  Shocked
Ако на майката не и харесва името, да го сменя докато е малък  Grinning
Ако и харесва - що пуска тема?

# 170
  • София
ПП Отначало нямаше изобщо да пиша по темата, само реших да видя всичките писаници на дамата, щото ми стана интересна. Тогава видях как се е вихрила в "Красива мама" и ми стана супер забавно. Нейният собствен груб пост така чудесно пасваше като отговор в тази й тема. Та така, с нейните камъни по нейната глава.
Ще я наблюдавам аз, любопитен екземпляр е, стига да не си омешаме шапките на живо Simple Smile

Peace
Стана ми любопитно и аз хвърлих един поглед. Shocked

# 171
  • София
като пръв импулс гласувах с "не ми харесва", но след като изчетох девет страници вече не ми се струва чак толкова странно, така че рано или късно хората ще свикнат, като с всяко друго име  Peace

# 172
А ако дядовците се казваха Заре и Пеко  newsm78 кво правим ?

П.П. Шегичка   Mr. Green

Пекозар Hug

лелеее, смях се на глас, със сълзи, като ряпа - в офиса!  Joy Joy Joy

Още на втора страница беше уточнено, че тя вече е нарекла детето си така. УЖАСНО, ГРОЗНО, БЕЗУМНО и прочие определения...

Айде стига сте раздавали морал вече! Stop Ако погледнеш анкетата авторката сама е сложила определението "ужасно е". В случай, когато се проучва мнението на хората човек трябва да е готов да понесе всякакви отговори, а не да се сърди и да обижда на интелект. Laughing

Девет страници за един Ивомир!  Shocked
Ако на майката не и харесва името, да го сменя докато е малък  Grinning
Ако и харесва - що пуска тема?

Peace

# 173
Гласувах с 'ужасно е'. Нали не съм длъжна да го харесвам?!

# 174
  • София
абе за комбинацията от Заре и Пеко само аз ли си помислих за Запек  newsm78

# 175
  • Варна
Звучи ми мнооооого по-добре от примерно Джеймс Стаматов или Каролайн Хаджипетрова Party Защо се тормозиш толкова не мога да разбера - име като име, малко необичайно, но това не го прави кофти. Има много имена, които не харесвам, но харесват на други хора и какво толкова - нормално е Simple Smile Да ти е жив и здрав Ивомир, това е най-важното  Hug
п.п. Верно, колкото повече си го повтарям, все по-нормално и хубаво ми звучи Laughing

# 176
  • София
Направо съм изумена от това как се реагира в този форум. Вие хора сърца нямате ли? Тук става

въпрос за името на едно детенце и неговата майка се тревожи за това как това детенце ще се

чувства с това име. Още на втора страница беше уточнено, че тя вече е нарекла детето си така.

УЖАСНО, ГРОЗНО, БЕЗУМНО и прочие определения... Нали и вие сте майки? Чудя се как може

една майка да реагира по този начин на страховете на друга майка за детето си. Моля малко по

трезво го раздавайте. А на авторката на темата пожелавам детето и да израстне като добър и

стойностен човек и да носи името си с гордост.
И аз мисля като теб.
На нито една мама тук няма да й хареса да чуе че детето й има ужасно,отвратително име.
КАто чуете едно име-го свързвате с дадения човек нали?!И като се запознаете с него,няма да

възкликнете какво ужасно име,ами какъв прекрасен човек!

# 177
УЖАСНО......
Чудя се как може една майка да реагира по този начин на страховете на друга майка за детето си.

прочети ВНИМАТЕЛНО отговорите в анкетата, които е дала авторката, вместо да се правиш на загрижена

# 178
Т.е. възможните отговори ги е дала самата майка.От къде и е хрумнало да напише последната опция, а?Ако беше пуснала просто едно ДА-харесва ми и НЕ-не ми харесва-щеше ли да квалифицира после далите негативен отговор като плиткоумни.И защо въобще анкета с толкова много варианти-значи тя самата са и в главата тези отговори...така поне аз си мисля...иначе няма логика просто newsm78

# 179
Странно Rolling Eyes,но не е зле Wink

Общи условия

Активация на акаунт