Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са средните цени на такситата в Одрин?
Какви са изискванията за валидност на паспорта за еднодневна екскурзия до Одрин?
Къде мога да намеря качествени кожени дрехи в Чорлу или Одрин?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са средните цени на такситата в Одрин?
-
Какви са изискванията за валидност на паспорта за еднодневна екскурзия до Одрин?
-
Къде мога да намеря качествени кожени дрехи в Чорлу или Одрин?
-
Къде мога да намеря магазини за мебели в Одрин или Истанбул?
-
Какви са специалитетите в ресторант Green Salads?
, ако нямах ангажименти бих се възползвала . На 8-ми март с моя близка си изкарахме чудесен празник в Одрин. Пожелавам ви да си намерите другарче , тогава ще бъде много, много спокойно по митниците и магазините .
. Ходихме първо до центъра , купих си от там суров кадаиф и баклава, не пропуснах и Али паша , закрития пазар, все си намирам да си купя някоя чанта от магазините в началото. После в Ераста. В Мигрос има промоция на Ариел за цветно 8 kg za 49,90. Kупих си Мъникард, като си мислех, че както е в Гратис, ако нямаш, няма да ти важат отстъпките, но май няма значение за това. Писали сте много, но ако може малко да ми разясните какви са бонусите като имаш такава карта, да не би нещо като в Т-маркет да ти се натрупва? В любимия ми US Polo ми се стори доста обрано, но все пак закачихме 2 пуловера, като за определени стоки, при покупка на 2 едното е подарък, като плащаш по-скъпото. А други са на 50 % намалени. Бяхме 4 човека и се смяхме, че много скромно се представихме, едва напълнихме багажника на едно комби