На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 28

• 85 052
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
  • гр. София
Здравейте, с ММ плануваме шипинг до Турция. Бихте ли ми казали, плаща ли се някакво мито на закупените стоки? Благодаря ви
Не, не се плаща, ако е в количества за лично ползване, а не за търговски цели.

# 361
Здравейте, с ММ плануваме шипинг до Турция. Бихте ли ми казали, плаща ли се някакво мито на закупените стоки? Благодаря ви
До 300€ на човек не се плаща, стига закупената стока да е за лични цели.

# 362
  • Димитровград
Предполагам, че става въпрос за ШОПИНГ. Не прекалявайте с количествата и избягвайте акцизни стоки за безпроблемно прибиране в България.

# 363
Благодаря ви много. Весели празници:)

# 364
  • Пловдив
Чудесно си прекарахме в Одрин този уикенд.
Останахме с преспиване и обиколихме спокойно, че и повторихме.
Много ни хареса на Синия пазар в събота. Пресни зеленчуци, сирена, маслини, атмосфера.
Хапнахме предоволно и вкусно в едно ресторантче в Марги.
Отчетохме се в Ераста и Мигрос.
На границата минахме бързо и в двете посоки.

Лек път и спорни покупки на всички!

# 365
Някой плащал ли е с карта на Уникредит Булбанк? Имат ли някакви такси от банката?
До сега съм плащала с карта на Дск и не съм имала допълнителни такси.

# 366
  • Стара Загора
Не, няма. Аз съм с Мастъркард на УКБ.

# 367
Благодаря, Ивче! ❤️

# 368
Някой плащал ли е с карта на Уникредит Булбанк? Имат ли някакви такси от банката?
До сега съм плащала с карта на Дск и не съм имала допълнителни такси.
Ако е дебитна карта , няма такса, а ако е кредитна- по 50ст на всяка транзакция. Също така теглите с дебитна карта без такса и на много добър курс от банкомати на Yapi credi - има ги и в дввата мола  и на центъра.

# 369
  • София
Обичам ги тези хора, знаят как да правят търговия и с кеф им давам парите си.
Цените леко са завишени спрямо миналата година, но като че ли лирата е паднала и в лева е приблизително същото.
И аз така Simple Smile
И ние бяхме на 26-ти. Супер спокойно, лесен пазар, хубава разходка....., но като че ли този път не успях да си купя много неща. Нещо се замотахме в мола и докато се усетим то станало 19.00 ч. Тръгнахме към аптека, за да купим набелязани лекарства, аптека йок....затваряли в 18.30, но както се казва с питане и до Цариград се стига. Колкото човека попитахме, толкова ни упътиха къде има дежурна аптека. Отварят телефона, гледат и упътват.....тук за съжаление рядко попадам на толково услужливи хора Sad
И докато търсим аптека и складовете затворили, беше останал отворен само един за перилни препарати. Та там питахме от къде да си купим пресни кори  и естествено човека извади телефона и ни показа на картата как да стигнем до отворен магазин.
Та как да не се връщаме там.... и пак..... и пак....

Последна редакция: пн, 30 дек 2019, 16:39 от edna....

# 370
Записвам си подправките Grinning

Вчера бяхме до Одрин, взехме гранитогрес, теракота, фаянс, моноблоци. Доволна съм. Grinning
имахте ли някакъв проблем на митницата? До колко кв.м е разрешено?Може ли да споделите как вървят приблизително цените на гранитогрес и от кой магазин пазарувахте? Аз търся от гранитогреса на Ege Seramik.Харесала съм си един,но тук цената ми се вижда доста висока.Дали има брошура за теглене с цените?

# 371
  • на земята
На втори,трети януари дали ще си работи всичко в Одрин?

# 372
На втори,трети януари дали ще си работи всичко в Одрин?
Не виждам причина да не работи.

# 373
  • на Мелмак
Мим, всичко ни беше на стойност около 3000 лири, имахме фактури. Част от нещата взехме от Тракия керамик до Тезкен, а гранитогреса, съвсем случайно от една борса, но не мога да ти я обесня, защото се въртяхме доста и там спряхме случайно. Другия път като ходим, ако минаваме от там, ще я запиша на картата. Мисля беше след борсите, към изхода на Одрин. Доста неугледна от вън, някакви чували се вееха. На границата бг митничара ни пита колко струват нещата , бяхме с два джипа и мисля му стана интересно, а пък и за тяхна информация Wink. Аз купувах за апартамент, който ще давам под наем, тук тези плочки са около 42 лв, там ми излезнаха 12-13. Екстра ни дойде. Моноблок с вградено биде взехме за 250 лв/бр. Гранитогреса беше порцелан. Има други магазини, с доста високи цени, но вие може да обиколите и прецените на място. В търсачката пиша 'серамик ' и набелязвам Grinning

Последна редакция: ср, 01 яну 2020, 11:58 от etty775

# 374

Общи условия

Активация на акаунт