НОЕМВРИйки 2019 - тема 9

• 34 720
  • 597
  •   1
Отговори
# 345
След малко пак ще ме проверят за разкритие, но контракциите дтанаха регулярни на 2 минути. Аз доста се движда, с бърза крачка по кородора за да стане по-бързо уж 😀 а и като легна умирам от болки  както и да се завъртя. Благодаря! И аз се надявам да минава бързо и безпроблемно 😊

# 346
  • Наблизо
Аз стоях права и се занимавах както мога.Правих си клизма(тук иначе не правят),обикалях и т.н..

# 347
Лейди, на нас пък акт за раждане изобщо не ни и искаха в социалните като ходих да подам молба за еднократната. Искаха ми само банковата сметка и да попълня молбата. Нищо повече.

# 348
Лили ,при подаване може и да не искат ,но при изплащане да,за да сложат печат отзад Confused Уж би трябвало в 21 век ,нещата да се записват и отразяват и онлайн ,но ето че е спънка...Звънях и ме отрязаха Cry

Вилислава ,освен разходки ,ако има как и стълби -слизане и изкачване,също клякане ,да си пренасяш тежестта рязко от единия крак на другия .Разбира се ,ако се чувстваш добре .Колко е разкритието ?

# 349
Лейди, според това, което четох, ще ти искат и акта за раждане на каката. Виж дали него го знаеш къде е, ако трябва да издаваш дубликати и за двата. Поне имаш време, 3 години беше срокът. Аз ще пробвам като стане малко по-голямо бебето, да я оставя на бабата без да се притеснявам толкова.

# 350
Преди час го проверяваха и беше 4-5 см... Почна много на често да ме боли, аз съм страшна лигла обаче ми идва да се разрева..

# 351
Веси на каката си ми е дубликат отдавна-първо беше с фамилията на бившия ми съпруг,после с моята ,сега е с тази на настоящия ....голяма каша общо казано .
Време има ,но като го няма оригиналния на малкия ,откъде да го намеря Confused

Вилислава ,защо не поискаш упойка ? Так ще си запазиш силите за напъните и по+бързо че родиш .

# 352
Вилислава успех 🍀🍀🍀

Към момичетата които кърмят 😁 познато ли ви е това ?

# 353
Хахаха, аз така бях надрана онзи ден като на последната снимка, а уж ѝ бях рязала ноктите. Joy

# 354
Аз съм като втората в момента...не мога да го изхраня направо. Има случаи, в които съм дала и двете гърди, ММ го изправя да се оригне и почва да реве и пак да търси и се връщам пак на първата...😩😁

Последна редакция: нд, 01 дек 2019, 01:26 от Juicyyy

# 355
Juicyyy и аз се чувствам като втората😂
Яде 20минути от едната и заспива. Няма събуждане а мисля че не му е достатъчно. Ето сега от 18 часа седи на цица и спи. Буди се цокне и пак заспи.

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 19:37 от Polly33

# 356
Момичета, ползвате ли бодита с дълъг ръкав? Аз бях накупила десетина бройки и нито едно не съм й облякла досега. Проблемът е, че между краката й се събират няколко ката и надали е удобно...На изписането беше като зелка с 4!!! ката - памперс, боди с презрамки, боди с дълъг ръкав и гащеризонче. Осъзнах каква съм я свършила едва вкъщи като я събличах Joy

Та, без потник, само с боди с дълъг ръкав и ританка не мога да я облека, защото ме е страх да не се разболее. А с боди с презрамки/къс ръкав, ромпър/ританки и памперс стават 3 ката, което пак ми се струва много. Дрехите за новородено вече са й умалели и като поръчвам следващия размер, мисля бодитата с дълъг ръкав да ги пропусна. Или да взема най-много 2-3 броя за най-студените зимни дни.

# 357
Малчо примерно сега след баня е така: боди с късо ръкавче , гащеризонче и чорапки . Слагам боди вече под ромпърите след забележката на педиатъра .. ама след раждането много ми беше горещо 😂. Мъжа ми каза че вече не замръзва вкъщи (след като намалям отоплението ) , така че явно се намествам малко по-малко . Секциото кога ще ходите на преглед ? На 40 ден ?

# 358
Момичетаа, родих на термин.😁 Марина, 3.660,51 см. 😊 Такава болка не съм изпитвала през живота си.. Мъчих се от 5 сутринта до 6 следобяд и накрая щях да колабирам от болка. Дежурния гинеколог каза, че бебето е с голяма глава, а таза ми е по-тесен и може и да успея да родя естествено, но може и накрая да се стигне до секцио и просто реших да не си го причинявам повече и да родя секцио. Та така бебето е добре, но казаха, че после ще ми я донесат да я видя.

# 359
Честито Вилислава добре дошла в клуба на вече родилите 😊 пожелавам ти здрава и щастлива Марина ❤

Аз имам проблем. Дани цял ден си цока виждам че все пак излиза нещо защото го кърмя със силиконови зърна и виждам че има кърма отпред. Чувам го че преглъща. От 6 часа до преди 40 минути висеше ту спеше ту цокаше и реших да се изццедя докато спи и да дадем за всеки случай ако иска че и без това малко да стимулирам. Изцедих около 40мл. Обаче на вкус е солена 😐. Нямам вече запушвания, не знам на какво може да се дължи? Бебчо си я хапва и солена не му пречи, знам че няма проблем да я давам, но се чудя каква може да е причината ?

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 23:45 от Polly33

Общи условия

Активация на акаунт