НОЕМВРИйки 2019 - тема 9

• 34 366
  • 597
  •   1
Отговори
# 360
Лейди, отиваш в общината и искаш дубликат на акта. Със сигурност имат услугата, едва ли си първата, която го губи. Макар че вероятно си поставила рекорд за най-кратко време докато го изгубиш Simple Smile Само ще трябва пак да чакаш 2 седмици докато го направят сигурно.
Дарк, аз ползвам бодита с дълъг ръкав. Не мисля, че има проблем, че стават много слоеве. Според мен бебето не усеща нещата над памперса, а и едва ли може да се спари повече дупето.
Вили, честито момиченце Simple Smile Бързо възстановяване и да ти я дадат скоро да я гушкаш.

# 361
Вили, честито! Hug Да е жива и здрава малката Марина и много да ви радва! Ти ли беше последна, чакаме ли още някой? Simple Smile

Полиии, не съм пробвала кърма и нямам никаква представа какъв вкус има Grinning Предложих на мъжа ми веднъж, не ме отрази Joy

Бебчо, свърза ли се с консултант? Може да пишеш и в темата за бързи въпроси относно кърменето. Момичетата, които пишат там също са с доста опит и биха могли да дадат съвет. Пиши, ако не можеш да намериш темата, ще пусна линк.

Лейди, мисля акта ви за раждане... Дали не си го прибрала в някой джоб на чанта или да е изпаднал в колата под някоя седалка? Все си мисля, че след време ще изскочи отнякъде

Вес, може и да пробвам с някое боди, че те са ми единствения вариант за комбинация с някоя ританка. Камизолки нямам. Иначе и те ще умалеят без да са носени нито веднъж, но в началото явно е така, докато се ориентираш кое ти е удобно и кое не. Много се дразнех на блузките в болницата, но не са толковя зле като се замисля Joy

# 362
Поли, сега проверих в книгата на Хедра. Казва, че след мастит може кърмата да е солено-кисела, заради възпалението и задръжката на мляко. Няма проблем да кърмиш, ще мине с времето.
Дарк, аз съм близвала. По-сладникава е от кравето мляко, но и кравите не ядат по 2 шоколада на ден 😀
Аз пък едни блузки с второ дете няма да му ги облека. Искам да съм сигурна, че има нещо на кръста.

# 363
Благодаря ви! ❤️ Мисля, че аз бях последна, ако има още някой - да пише 😁

# 364
Дано да е от възпалението, че аз прочетох че може и да спира.  Аз всеки път я пробвам по много малко. И ам пробвах, но според мен кърмата е по - вкусна 😂
Дарк и аз предложих на моя и си близна много малко 😂 не ме отрази когато казах че е солена 😂
Аз слагам боди и ританка или панталонче с чорапи. Просто ромпърите са ми много трудни за обличане. Имам един куп непотребни дрешки, оказа се че всичко което е без копчета не можем да облечем.

# 365
Дарк, мерси че попита. Свързах се с консултант, имали сме в града. Голям майтап стана😋писах във фейсбук групата "Всичко за кърменето", там ми казаха че в нашия град съо има и да го потърся в сайта им. Влизам и що да видя-тя е наша близка. От къде да знам.... Обадих й се и още днес беше у дома. Тя твърди, че няколко пъти през бремеността ми е казвала, но.... аз не шомня такова нещо 🤣
Каза, че всичко идва от неправилното подаване....То това е най-трудното де. Да мажа само с Ланолин и повече на въздух. Моите мъже у дома се нагледаха на цици. Синът ми и без това мн се вълнуваше от тях, та сега си отвзе 😣🤣дано не му остане травма, че те не са в най-прекрасния си вид.

Вили честито за малката принцеса. Всичко хубаво ви желая.

Аз го обличам моя бебок с бодк с дълуг ръкав, блузка, ританки и чорапки. Така беше в болницата, така го продължих и след това. Слагам му и шапка. През деня има моменти да я махам, но вечер спи с нея. Вие ккво мислите за шапките? Слагате ли?

# 366
Шапка слагам само като ходим навън, памучна.

Вкъщи обличам различно. Напоследък боди с къс ръкав и ромпър, че е топло. До преди това слагах боди с дълъг ръкав. Или ританки, боди и блузка.
Ако е много тънка блузката, слагам боди с дълъг ръкав.

# 367
Аз слагам боди с дълъг ръкав, блузка и ританки или гащиризонче, чорапки. Шапка слагам само ако ходим навън. Като обикаляме из другите стаи някога слагам и елече. В спалнята е 22 градуса. В другите стаи уж също ама все ми се струва по хладно там.

# 368
Шапка слагам за навън ,Роско има и много коса,отзад на вратлето се прищи все,та не искам да го притоплям.
Слагам му боди къс ръкав и ромпър по-плътен или дълъг ръкав и тънък ромпър / ританки ,обувам чорапки или текстилни буйки.Обличам според времето или дали е след къпане .При нас не е много топло ,проверявам по вратлето ,не ми се е случвало досега да е студен или да ми се изпоти .

Още сме си на същия размер дрешки и памперс единичка ,дребчо върви.

Вилислава ,честита дъщеричка !Девойката си е чакала датата ,да е здрава и прекрасна и много радост да ви носи !Бързо възстановяване Hug

С този акт съм за смях направо ,обърнах и двете къщи и колата ,няма го ,няма и този на дъщерята и бланките за попълване ,бях ги приготвила да попълвам като ходя към нашите ,според съпруга по пътя съм ги изръсила .Ще ходя утре до общината ,пък да видим Confused

# 369
Честито бебче, Вили.
😍И моят термин беше вчера, обаче момата е срамежлива, не ѝсе излиза😁.Приеха ме заради намалели околоплодни води и да следят тоновете.. Но май няма изгледи за раждане. 🤔

# 370
  • Наблизо
Здравейте!
честито бебенце,Вили! Най-хубаво така на термин Simple Smile Радвайте си се сега и да ви е здраво и спокойно.

Нашето дете е със сополи и подсечено дупе.Хем че профилактично му слагах физиологичен разтвор и с клечка за уши чистех..Дупето го мажа с олио на Мустела и някакъв мазен крем пак на Мустела.Дано му мине бързо.Сложих двойката на ДМските памперси,защото от 3 дни го намирам опикан до ушите и явно е голям за единичката.Може и затова да ми се е подсякъл...
Оставам сама с бебето от днес и само ми се реве и ме е страх плюс тъжните и параноични мисли..не знам как ще я карам.

# 371
И моята госпожица вече е памперси 2, че 1 и стана малка и взе да пропуска.
Бюти баткото ми се беше подсякал много от памперсите на Памперс. Ама под много разбирай почти на рана беше станал. Оправи се за 2 дни като при всяка смяна на памперса пръсках с термална вода на Avene и мажех обилно с Бепентен. Няма смисъл да мажеш с олио и след това с крем (т.е. с двете заедно). По добре само с крем. Хвалят много за подсечено и Судокрем ама аз лично не бях доволна от него. Даже си мисля, че от него му стана толкова зле дупето щото като видях че се подсича мазах с него и стана по зле. Но сестра ми много го харесваше. Предполагам, че зависи от детето.
Аз физиологичен разтвор не съм слагала. Пръсках морска вода. В момента имам Тонимер и от нея пръскам ако почне да и хрипа нослето да се изчисти. Според докторката и трябва да пръскам поне веднъж на ден за да и е чист носа и да може да суче спокойно, но аз се сещам като го чуя да хрипа чак.

# 372
Моят грухти докато яде и реве Joy Почиствам с физиологичен разтвор ,кака му беше по-зле направо хъркаше,пък микробиологията чиста .
Засега не се е подсичал и с нищо не мажа ,след къпане само с кокосово масло като навсякъде.Имам иначе и Бепантен и Судокрем .Судокрем съм чувала ,че е по+силен ,и само при нужда,ама на нас с голямата ни беше добре и с двете.Даже и аз съм го ползвала като се подсякох от превръзки .

Теодора ,дано девойката по -скоро тръгне да излиза ,стига се е бавила .Май само ти остана ,стиснати палци .

Бюти ,колкото по-често оставаш сама с бебчето ,толкова по-уверена ще ставаш .На мен ми е второ и съм доста по-спокойна ,но с каката се тресях от притеснение .Мама ми помагаше първия месец и като нямаше вече кой мислех ,че ще го убия това дете или разболея и повредя ....Ама бързо влязох в релси .

# 373
Здравейте! Имам два въпроса. Чудих се колко време издържа на стайна температура вече направено АМ? Имаме 2 вида и на никое не пише такава информация . И може ли да се слага в хладилник и да се претопля изобщо и тн?
Второто ми питане е кога е най добре да се къпе бебчето? Знам че повечето предпочитат вечер, но кога точно? Преди последното хранене, малко след него или? Благодаря предварително Hug

# 374
До 1 час трябва да се даде приготвено АМ.

Ние къпем вечер към 18-19 ч., според зависи кога трябва да яде. Преди хранене я къпем. Малко е нервна накрая и плаче повечко, амаааа...

Общи условия

Активация на акаунт