Против акне/пъпки по лицето 9

• 67 250
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Винаги слагам хидратиращ серум... Пак се изсушава кожата ми. Frowning1

# 271
Аз от известно време се интересувам от лазерната епилация, но четох и гледах клипове на жени при които има и обратния ефект и космите стават двойно повече.. та това малко ме притесни.. иначе и аз съм чувала добри мнения за Версус.

Ако има хормонален проблем, който е причина за засиленото окосмяване може да не се повлияят косъмчетата и заради бръсненето да растат по-дебели и черни, иначе е почти невъзможно самия лазер да предизвика удвояване на количеството.

# 272
При лазерна епилация на горна устна преди процедурата косъмчетата не се бръснат. Козметичката в студиото ги скъсява с тример. След това се прави процедурата.
Наистина процедурата се прави през 3 месеца и 25-те лева си струват всяка стотинка. Не се мъчете с ленти и други глупости, отидете си на лазерна епилация.

# 273
Има ли значение дали се ходи през летните месеци или е най-добре да е през зимните?

# 274
През зимните е най-добре. През летните след процедурата слагаш висока слънцезащита, но ти си го знаеш това.
На мен не са ми правили проблем за горна устна през лятото, но на краката не искат да ми правят процедури заради слънцето.... Аз не разбирам каква точно е разликата.

# 275

Днес дерматоложката ми препоръча този слънцезащитен, минерален е. Дори беше с някаква отстъпка и беше 26 лв в софармаси, надявам се да работи, защото е на по-достъпна цена.

# 276
Hibryd, аз го ползвам. За момента ми е добре. Имам и пудра на Авен с 50ти фактор като ФДТ- също много я харесвам. И май освен тези два продукта и Триакнеал на Авен друго не харесвам. А съм ползвала хиляди неща, включително и за тяло.

# 277
Аз съм ползвала също някои неща, включително и един слънцезащитен с цвят, не беше минерален и беше отврат (за моята  кожа), гелът за акнеична кожа много ми изсушаваше, като се замисля май само термалната им вода бях оставила за използване.

# 278
Като споменахте термална вода, аз също ползвам тази на Авен.
За какво я ползвате и виждате ли ефект от нея? Аз като съм коментирала продукта с един дерматолог той каза че е просто скъпа вода във флакон. Вие как мислите?

# 279
Ами аз в момента я ползвам след процедури, но с внимание да не ми пресуши кожата. Днес ми правиха микронидлинг и може би още утре ще мога да се пръскам, защото е доста странно усещането и имам нужда от освежаване. Някой път я използвам върху фондьотен, за да фиксира, виждала съм гримьори да го правят, защото много не ми харесват спрейовете за фиксиране на грим. Като казах фондьотен, аз рядко ползвам, но днес лекарката ми каза, че не е лошо, за да има физическа бариера между кожата и влиянията на околната среда. Също ползвам и термалната вода за една ултразвукова шпатула (шпатулата е смотана, но някой път се мъча)

# 280
Аз използвам термална вода лятото след излагане на слънце или ако искам освежаване през деня върху грим. Но резултат дали има.. иначе най- харесвам тази на Виши, после Авен.

# 281
Тя е само за освежаване/тонизиране/успокояване. Със същия ефект може да се ползва някоя флорална вода. Много харесвам тази от рози.

# 282
Аз използвам розова вода, като в нея слагам 4 5 капки екстракт от чаено дърво. Сега особено тези ситните пъпчици ги минавам по 1 2 пъти на ден.

# 283
Момичета, само вие ще ме разберете... в момента лицето ми е в ужасно състояние, гледам се в огледалото и плача. Никога не е било толкова зле в тази област (по челюстта, близо до брадичката). Можете ли да ми препоръчате добър дерматолог в София? Отчаях се.

# 284
Момичета, само вие ще ме разберете... в момента лицето ми е в ужасно състояние, гледам се в огледалото и плача. Никога не е било толкова зле в тази област (по челюстта, близо до брадичката). Можете ли да ми препоръчате добър дерматолог в София? Отчаях се.

Аз бях наскоро при Каляшева, не съм със ултра сериозен проблем, но ми изписа зинерит, акне аут лосион и скинорен, което за мен си е доста бейсик лечение, което и сама бих си назначила.  Вече 3та седмица се мажа, но продължават да избиват пъпки, та ще видим. За момента не съм очарована от нея.
Била съм и при Доц. Пехливанов във Вита преди време и от него като че ли останах доволна, той е специалист с доста опит и обръща внимание.

Щом са около брадичката може да е свързано с хормоните, аз също имах такива съмнения при мен и гинеколожката ми пусна пълни хормонални изследвания. Важно е и това да се провери, защото пъпките обикновено са в следствие на вътрешен проблем, дали хормони или храносмилателна система или нещо друго...

Общи условия

Активация на акаунт