Против акне/пъпки по лицето 9

• 67 275
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Момичета, извинявайте ако е обсъждано, но искам да попитам продукти на Neutrogena къде мога да открия? В аптеките има ли ги? В ДМ? Искам да си взема някои неща, но не ми се поръчва онлайн.
Доста отдавна съм взимала от ДМ аз. Вероятно още ги предлагат. Simple Smile

# 301
В дм и Лили би трябвало да ги има. В аптеки също съм виждала.

# 302
Момичета, извинявайте ако е обсъждано, но искам да попитам продукти на Neutrogena къде мога да открия? В аптеките има ли ги? В ДМ? Искам да си взема някои неща, но не ми се поръчва онлайн.
Доста отдавна съм взимала от ДМ аз. Вероятно още ги предлагат. Simple Smile
В Notino има доста по-голям асортимент, а днес има промоция - безплатна доставка на всичко.

# 303
Здравейте!
Дъщеря ми е на 16 години и има доста пъпки по лицето. Последния месец станаха значително повече. Три вечери използва Триакнеал. Тази вечер реши да се намаже с Ефаклар дуо и кожата й се зачерви и започна силно парене. А Ефаклара го е ползвала преди. Ще спре употребата и на двата продукта за сега, но бихте ли ме посъветвали  подходящо ли е да нанася нещо по лицето, за да се успокои кожата или да я остави без нищо? Притесняват ме тези зачервявания.

# 304
Аз взех тестер на Ефаклар миналата седмица... Вече няколко дни съм с петна по бузите, но мислех, че е от маската ми за лице.
Питайте в аптека - на мен ми бяха препоръчали заради алергия от крем продукт на Биодерма, сигурно може и с Алергозан да се намаже, но не искам да Ви подведа.

# 305
Не знам дали е от Ефаклара при нея. Тя го е ползвала преди, може би някаква реакция от комбинацията на двата продукта.
И аз мислих за нещо противоалергично, но се оказа, че Финистилът вкъщи е с изтекъл срок. Термалната ми вода също е свършила, а не се сещам за нищо подходящо. Страхувам се да не стане по-зле.

# 306
Почистете всичко и друго, което ми хрумва е Пантенол. Следете я да не стане по-сериозна реакцията.

# 307
Благодаря Ви много за идеята, имам Пантенол спрей.

# 308
Здравейте!
Дъщеря ми е на 16 години и има доста пъпки по лицето. Последния месец станаха значително повече. Три вечери използва Триакнеал. Тази вечер реши да се намаже с Ефаклар дуо и кожата й се зачерви и започна силно парене. А Ефаклара го е ползвала преди. Ще спре употребата и на двата продукта за сега, но бихте ли ме посъветвали  подходящо ли е да нанася нещо по лицето, за да се успокои кожата или да я остави без нищо? Притесняват ме тези зачервявания.

Вземете й Фенистил гел

# 309
Здравейте!
Според мен розова вода и после прах за рани в ще я успокои. Кремове запушват порите допълнително.

# 310
Розовата вода ми оправи едни такива възпаления от козметика. Ползвах и един хидратиращ успокояващ крем на Авен.

# 311
На мен при зачервявания на лицето ми помага тоник с хамамелис. Използвам предимно този и много ми харесва как хидратира и успокоява раздразненията.
Скрит текст:

# 312
Преди малко ми разказаха за Хитозан и как от него се изчиствало и лицето. Някой има ли опит с него, да го е пил да подобряване състоянието на кожата?

# 313
Момичета, бях до ДМ и единствено имаха на Неутрогена 2 продукта - маска 2 в 1 и скраб. Взех си маската и ако кстана доволна от нея, може после да поръчам от Нотино нещо друго.
Аз се върнах на активния крем Акне Аут и за няколко дни пъпките се скриха донякъде. Само че ще е временно решвние, защото в дългосрочен план много ми суши кожата, колкото и да хидратирам.

# 314
Не е хубаво да се ползва скраб и други физически пилинги. Твърде са груби за лицето и също изсушават. Ако искаш да си правиш пилинг по-добре да е химически - чрез алфа хидрокси киселини. Писано е за тях в темата.

Общи условия

Активация на акаунт