Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е Olaplex и как се използва?
Какво е Betina Elastizér Extreme и как се използва?
Откъде получавате боята си?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е Olaplex и как се използва?
Olaplex е система за грижа за косата, предназначена за подхранване и възстановяване. Потребителите съобщават, че използват системата 1 и 2 при месечно боядисване и понякога за терапии. Освен това има продукт Olaplex 6, който действа като финиш. Продуктът се прилага преди всяко измиване, оставя се да престои под шапка за баня и загряване със сешоар поне 10 минути. Olaplex е продукт, използван за защита на косата по време на боядисване. Той помага за запазване на здравето на косата, като намалява щетите, причинени от химични процедури. Olaplex се добавя към боята и има за цел да предпази косата от увреждания и да я подсили.
-
Какво е Betina Elastizér Extreme и как се използва?
Betina Elastizér Extreme е продукт за дълбока хидратация и подхранване на изтощени, увредени коси. Потребителите споделят, че трябва да се прилага преди всяко измиване и да се остави да престои под шапка за баня и загряване със сешоар поне 10 минути. След това трябва да се измие и използва преди всяко миене.
-
Откъде получавате боята си?
-
10.1 ли е цвят от каталог?
-
Как се прави препигментация?
. Може ли да обясниш.
на мен косата ми потъмнява от маслата.
буташе около тон-два от косата, около половин час стоеше на главата,можеше да се използва веднага отново.. абсолютно безвредно за косъма. Лореал също имат подобен продукт,но на Монтибело ми хареса повече. Може да ги попитате за повече информация на страницата им