Боя за коса - Blond45 - Клуб на блондинките

• 34 376
  • 757
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Разбрах 👍🏻. Сега малко ще те разочаровам, обаче, защото мисля, че русото от последните снимки е балеаж и е постигнато с кичури, както се досещаш. С обезцветяване, а не с боя. И след това е матирано с някаква смес от бежово и перла, според мен. Била съм така и пиша по спомен. Моята фризьорка ползва в момента продукти на Монтебело, погледни ако искаш каталога им, но нямам представа дали може да се поръчат от сайт, не съм опитвала. Преди това някой, или сама 🤔трябва да ти направи кичури, няма как да се получи иначе най- светлия нюанс.  Може да пробваш с 6% оксидант на някаква средна, по-скрита част от косата и да стоиш повечко(50-60минути, дърпай от време на време косъма дали е еластичен и наблюдавай колко се изсветлява)... след това матиране...
Всичко това за мен е непостижимо в домашни условия, но пък 🤔...виждала съм тук във форума постигнати прилични резултати от някои момичета.

# 166
Монтибело имат страница във фейсбук,може да се поръчват онлайн продуктите им. Аз пък искам да похваля матиращия шампоан на Балеа silver glanz,лилав е на цвят,прави страхотен перлен оттенък,не изсушава като повечето мат шампоани, находка е за мен

# 167
Скрит текст:
ето моята коса..
Мерси ясно ми е за кичурите, но питах за боя дали има такава която да се доближава. дори на аватара ми е бебешко русото което търся като цвят!
Знам че в салон трябва ,но както споменах все още не съм намерила!Колориста, който е учил и усеща боите..
Отворена съм за предложения bouquet

Последна редакция: нд, 22 дек 2019, 00:39 от pinko

# 168
Я погледни това видео,дали няма да те ориентира
https://www.youtube.com/watch?v=1BPrJhMbyQY

# 169
  wdvщо за химия е това изсветляващо олио  newsm78. Може ли да обясниш.
Нямам представа. Никога не съм ползвала конкретното или изсветляващо олио като цяло. Единствено мога да кажа, че е с 4 масла (чиа, арган, макадамия и масло от гроздови семки). Не помня кое момиче от темата я правеха с олио на Монтибело.

# 170
Изсветляващо олио с тея 4 масла Rolling Eyes на мен косата ми потъмнява от маслата.
Днес четох,че от аргановото масло русата коса добива зеленикав оттенък.

# 171
Пинко,  а дали косата ти е много тъмна с избиващо червено?

# 172
Изсветляващо олио с тея 4 масла Rolling Eyes на мен косата ми потъмнява от маслата.
Днес четох,че от аргановото масло русата коса добива зеленикав оттенък.
Това е преди всичко изсветляващ продукт под формата на олио, обогатен с тези масла. Както в Гарниер и в други бои има масла.

# 173
Чак сега погледнах за какво  става въпрос,то е като обезцветяващото олио на Лореал.Ама на Роза Импекс...аз не бих рискувала,за тея пари дали изобщо съдържа някакви масла,кой знае.

# 174
  • Варна
  VanessaDE гадна лъжа е това за аргана да знаеш  Laughing. Излепах половин кило чист арган донесен от Агадир. Разкошотия е това нещо и в никакъв случай не съм ставала зелена.

# 175
Аз се отървах от много тъмно омбре (ужасна грешка) на ниво 4 някъде,с изсветляващото олио на Монтибело,без абсолютно никакви поражения за косата.

# 176
Кое е това олио?

# 177
  • Варна
Здравейте,дами!Цоп и аз в блондинската тема,от 10тина месеца съм с рус балеаж.
 Скъсих и драстично косата,нуждаех се от промяна.Много съм доволна от цвета и формата.

# 178
Ванеса,при фризьор се правих,а и нямам вече пресни спомени. Помня,че го смесваше с нещо и беше в бяла кутия Grinning буташе около тон-два от косата, около половин час стоеше на главата,можеше да се използва веднага отново.. абсолютно безвредно за косъма. Лореал също имат подобен продукт,но на Монтибело ми хареса повече. Може да ги попитате за повече информация на страницата им

# 179
На Лореал го знам,но ми беше интересно на Монтибело да видя.Аз сътворих страшна магария вчера и сега съм на ниво 7 и с изгорена коса.Нямам идея как ще я оправям Confounded

Общи условия

Активация на акаунт