Боя за коса - Blond45 - Клуб на блондинките

• 34 347
  • 757
  •   1
Отговори
# 150
Почти бяло руса бях лятото заради морето. Много ме дразнеше тояа бяло русо, обаче като се изсветли ведъж косата ми няма потъмняване и това си е. Сега вече ще е по различно защото е къса. Коса е, расте..., пак ще порастне

# 151
Какво е обливка?

# 152
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Разредена с вода боя.

# 153
Преди поне два месеца видях на сайта им обновената серия, но вече са заредили по магазините и видях на живо новите продукти. Най ме впечатли беамонячната паста (наистина е безамонячна) и исветляващото олио (амонячно и безамонячно). Другите нови продукти са тонираща маска и някакъв спрей от типа sun-in, но те не ме грабнаха.

# 154
  • Варна
  wdvщо за химия е това изсветляващо олио  newsm78. Може ли да обясниш.

# 155
  • София
Здравейте, 

Някой ползвал ли е директните пигменти на Milkshake в цвят Powder или Beige Blonde и може ли да даде отзиви?

# 156
      в момента цвета ми е близо до 3
дайте идея за боя номер искам бебешко русо плзз

# 157
Аз имам и от 5те в момента Smile проблем ще ми е ако имам само карамеленото ( напомня ми за ромското "русо" )
Можеш ли да визуализираш със снимков материал бебешкото ?

# 158
  • София
И аз не знам бебешкото какво е, свързвам го с Vanilla blond - много светло, почти бяло. Иначе аз харесвам бежовите и пясъчните оттенъци.

# 159
Ох аз искам Beige  от снимката на Pinko,особено с тоя дълбок корен Heart Eyes
Pinko,бебешко русо си е направо платине,като гледам бебешорите тук,точно бяло русо е.Casual, и аз имам от петте,при мен трудно ще се получи един цвят Joy

# 160
За Лореал 10.13 е бебешко русо и то горе долу се покрива с моите рабирания.

Скрит текст:

# 161

както казах съм Gold от показаните по рано ..и искам да постигна бейби блонд. Коя боя може да ми даде този ефект ...фризьора ми е уволнен Wink след 4 поредни издънки с бои.. или ако имате Колорист да отида и да ми направи цвета ..супер ..но все още Аз, не съм попаднала на такъв bouquet

# 162
  • Пловдив
Искаш да станеш като последните две показани снимки ли? От фризьорския салон? Или това е твоята коса?

# 163
Искам да стана, като на тези снимки. Моята коса е някакво златно русо, като на по горния пост - 3 тия цвят в средата пише GOLD. То не ми отива обаче на кожата на лицето,тъй като съм със жълт подтон и сега зимата без загар съм , като препикано мушкато, изглеждам с болнав вид...ако не се китосам с ФД примерно Joy

# 164
  • Варна
 Всички тия коси са продукт на многочасов труд на специалист и категорично не могат да бъдат постигнати с една боя намазана в къщи. И на трите снимки има кичури и преливане на цветове.
 Защо не пробваш просто да матираш твоето русо в малко по-студена или перлена гама?
 Процедурата е сравнително безобидна. Дай реална снимка на твоята коса.

Общи условия

Активация на акаунт