Боя за коса - Blond45 - Клуб на блондинките

• 34 409
  • 757
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Щом е мус, ще се пробва. Обожавам мусове.

# 211
  Ето този. На Фанола имам no orange,който убива и жълти и медно-оранжеви отенъци,но не ми допада на моята коса резултатът.

# 212
Това последното на Балеа го имам като балсам. Или аз не го ползвам правилно, или очаквам голяма промяна от няколко ползвания. Може и с шампоан да опитам.

# 213
Аз стоя доста време с него,докато си изчистя лицето,измия зъбите,сложа си маска на лицето,тялото насапунисам и тн...не бързам да го измия. Не ставам синя,зелена и прочие като с други подобни оцветяващи продукти,грам не ми изсушава,но не пропускам маска така или иначе и косата ми, която далеч не е от най-белите и силно изрусените блондирани коси,си става перлено светло пепелна. Трябва да се пробва,всяка коса е различна. Момичета,бързам да се поправя,шампоанът е този

Последна редакция: пн, 30 дек 2019, 11:15 от Christina-89777

# 214
Момичета, този шампоан на Балея, дава ли цвят върху белите косъмчета на косата?
Има ли шанс те да станат много сиви ?

# 215
  • София
Някой да е постигал такъв цвят на коса с червеникав пигмент?
Ако да, моля да ми препоръчате салон и ориентировъчна цена.
Става въпрос за София.

# 216
  • София
Тази снимка не е ли от салон Inspire Младост? Позната ми е отнякъде.

# 217
Аз съм с много тъмна естествена коса с червен пигмент и съм пепелно руса.        Ходила съм само веднъж на глобално обезцветяване в салона на Горян Стоянов в Гео Милев, работят с Голдуел и от там нататък съм сменяла салоните,като за моята тъмна коса съм най-доволна от Кюн,Алфапарф и Голдуел

Последна редакция: вт, 31 дек 2019, 14:42 от Christina-89777

# 218
Кристина веждите си с какво ги правите ?
Не знам от снимките ли изглежда че има розово/лилав отенък.
Вашият цвят не ми е точно пепелен, но много ви отива !

# 219
Пуснала съм снимки от последния месец,правиха ме с лилаво-пепелен мат,но преди това бях с розов,затова е така. Аз много често се матирам с различни. Но основата ми е светла и лесно се постига почти всичко,зависи от настроението Blush веждите са ми със стар микроблейдинг, който трябва да подновя,но бях бременна допреди 20 дни,та си ги правя или с молив (най-много харесвам на Флормар,най-светлият) или помадата на Лореал за вежди

# 220
  • Пловдив
Сега ако споделиш и кое е червилото от първата снимка🤗...
Всъщност точно на първата снимка най- много ми харесва цвета на косата, но ми се струва, че не е много пепелен, но може от светлината да е така, но пък на хубаво момиче всичко му отива... Чудна, чудна хубавица 🤗

Аз също най- много харесвам на Кюн боите и матировките, но моята фризьорка не работи вече с тях 🤷🏼♀  и не ми е удобно да поръчам от друг салон и да нося при нея.

# 221
    Ето червилото. А може би тук е по-сиво,на снимки знаете винаги изглежда различно,а русата коса е много чувствителна и от светлината Simple Smile Мисълта ми беше,че с много тъмна коса и червен пигмент,е постижимо да бъдеш блондинка. Матът,дали перлен,пепелен или друг,е най-лесната работа Simple Smile      И ето един разкошен тонер за много хубаво пепелно русо

# 222
  • София
И ето един разкошен тонер за много хубаво пепелно русо

Мерси за препоръката.
А тонера от къде го купуваш?

# 223
В дрогериите честно казано не съм го виждала,взимам го от малките козметични магазини,по интернет също съм го поръчвала,последният път от Пазарджик се запасих с 10 бр. Много ми харесва, нищо общо с Престиж и Леганца

# 224
  • Lost in a fairytale ...
Кристина, как поддържаш корена? Обезцветяване всеки месец и боя? В такъв случай как поддържаш толкова прекрасна коса!?

Общи условия

Активация на акаунт