Боя за коса - Blond45 - Клуб на блондинките

• 33 599
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
То на всяка е различен цветът, защото бях с много наслоен мат по дължините и с миенето изсветлява,а правих и маски със затоплени масла,а от там още повече падна,но много ме дразни този топъл оранжавеещ корен и все пак наистина ме притеснява обезцветяване,за да не си съсипя косата.

# 676
  • Варна
За мен коренът е доволно изсветлен. Направи му един мат и не се занимавай с обезцветяване.

# 677
Как е постигнато сивото на първата снимка?
Аз се намацах днес с 12 изсветляващо платинено, 9-ка русо лилаво и лилав коректор на Permesse. Почти я изравних и почти махнах червеното. Следващият път ще сложа повече коректор. Сложих и люляков тонер, но май не хвана. Ще се видя утре на дневна светлина.

# 678
Лошото при мен е,че матът не хваща в корена и контрастът става още по-дразнещ и голям. Иначе с Елеа тонер и шампоани,добавям и лилави тонери също,мацаница общо взето

# 679
  • Варна
Тонерът на елея разреди с малко вода да стане консистенция като боя,може и с балсам и го нанеси на суха коса само в корена с четка за боядисване.

# 680
Благодаря ти,ще пробвам и така,принцеске Hug

# 681

Ето го резултата от алхимията вчера. Има още какво да се желае, но все пак останах с коса. Следващият път мисля да пробвам само с изсветляващата боя и повече коректор.

# 682
Много е хубаво, браво. А естественият корен какъв е?

# 683
  • Пловдив
На мен ми се струва, че е на петна!?🤔 Или...?

# 684
Тъмнокестенява съм, към 3-ка. На петна е, но бях червена много дълго време и сега на няколко кичура няма махане пигмента, колкото и да изсветлявам. Ще изчакам един-два месеца и може и на фризьор да отида да ме обезцвети по-добре.

# 685
Здравейте.Ще се радвам за съвет от вас тъй като мнението ви е меродавно според мен.Използвам номер1000 и (100мл окислител с половин боя) за да постигна желаният ефект с 40 % окислител.Сега искам 1000 с 10.01 но ми казаха че боята 10.01 е 1:1(цяла боя с 100мл оксилител).Чудя се как да ги смеся,специално колко окислител да сложа и колко боя от 10.01?Може ли за съвет?

# 686
  • Варна
Въобще не ги слушай. Всичко що е 10-ка смесвам 1:2 . Тая 1000 брустер ли е за коя марка иде реч?

# 687
Момичета, които ползвате тонера на Елеа - колко често е безопасно за състоянието на косата да се ползва и по колко време седите с него ? Нанасям го преди маска, съответно след шампоан.

# 688
Принцеса,благодаря ти.Ево на селектив.това дето искам да сложа е по сивкаво и смесено с жълтото се получава бонбон .Значи слагам 100 окислител и по четвъртинка от 2 бои както по принцип си правя

# 689
  • Варна
Точно. Щом скалпът ти е ОК с 40-ка оксидант действай.

Общи условия

Активация на акаунт