Диета на Пиер Дюкан

• 94 460
  • 341
  •   1
Отговори
# 210
Разликата между 2/0 и 2/7 според мен е в това, че при 2/0 два дена чисти протеини другите 7 дни нормално ядене, вкл. въглехидрати, а при 2/7 - два дена чисти протеини другите 7 протеини съчетани със зеленчуци без въглехидрати. Или аз греша, но в началото на темата мисля че така пишеше?? Трябва да проверя пак.
При смесеният  режим въглехидрати-няма,освен от зеленчуците.Така че се  припокриват двата режима.Сега ще  ти снимам какво пише по въпроса, че не ми се пише.
http://www.imgsave.com/t288/

Последна редакция: ср, 02 авг 2006, 12:44 от monda

# 211
Разликата между 2/0 и 2/7 според мен е в това, че при 2/0 два дена чисти протеини другите 7 дни нормално ядене, вкл. въглехидрати, а при 2/7 - два дена чисти протеини другите 7 протеини съчетани със зеленчуци без въглехидрати. Или аз греша, но в началото на темата мисля че така пишеше?? Трябва да проверя пак.
При смесеният  режим въглехидрати-няма,освен от зеленчуците.Така че се  припокриват двата режима.Сега ще  ти снимам какво пише по въпроса, че не ми се пише.
http://www.imgsave.com/t288/

Наистина много благодаря, защото това трябва да е моята схема на хранене / с моя ужасен целулит и немного кг за сваляне/ Осъзнавам, че те "тормозим" - извинявай  Blush

# 212
Няма проблем,не метормозите.Радвам се, ако съм ви от полза

# 213
Благодаря за инфото, още повече, че на околните книжарници книгата я няма. На обяд обядвах само една пилешка пържола на скара и си купих кофичка к.мляко Данон от 290 гр. с 0,1% масленост. Аз може би ще избера 2 дни протеини и 7 нормално ядене. Както писах, не че нямам килограми за сваляне, но те са ми основно от пъпа надолу. Над пъпа съм може да се каже дори слаба - стърчат ми ребрата, но надолу нещата са съвсем различни и имам целулит. Ще продължа на протеини днес и утре, а после нормално - очевидно при тази схема процесът ще продължи по-дълго, за да има ефект. Сигурно е по-добре вместо да се меря на кантар, да се меря със сантиметър. Ще ви информирам и аз как се движа.
Желая ви диетата да даде желания ефект на всички.

# 214
Малка корекция 2/0 е 2 дни на протеини и 5 дни общо хранене. Това означава, че като започвам днес, всяка седмица в сряда и четвъртък - протеини, а останалите дни всичко без разбира се да прекалявам. Това ми звучи дори лесно, дано обаче да има ефект. Давам си сметка, че сигурно това ще стане бавно, но все пак дано има ефект.

# 215
  • New Zealand
момичета в паника съм! преди малко се качих на кантара и съм с близо 2 килограма повече от сутринта #Crazy никога досега съм нямала толкова драстична разлика между сутрин и вечер #2gunfire преди обяд хапнах малко пиле, след обяд 2 яйца и съм пила вода, която периодочно изпишквам...откъде се взеха тези кила отгоре?!

# 216
  • O.A.E./ Пазарджик
момичета в паника съм! преди малко се качих на кантара и съм с близо 2 килограма повече от сутринта #Crazy никога досега съм нямала толкова драстична разлика между сутрин и вечер #2gunfire преди обяд хапнах малко пиле, след обяд 2 яйца и съм пила вода, която периодично изпишквам...откъде се взеха тези кила отгоре?!

с мен се случва, ако съм преди М или първите дни на периода. задържам вода. като свърши съм си пак нормално. и в книгата го пише. не се притеснявай!
мери се само сутрин след тоалетна. някой път вечер от умора тежим повече Grinning
аз утре почвам ударно само протеини. накупих си говеждо и олекотени пилешки шунки. пусто дори замразеното месо някои го продават солено Sick

# 217
хора не мога на тая диета! #Cussing out
аз искам глад и плодове!!!
може и да се сваля ама не могааааааааааааааааааа
книгата някой да я иска?
яд ме е че дадох толкоз пари и хич не ми върши работа

# 218
Aventura: Не се стряскай-няма нужда да се теглиш вечер. Само сутрин -на гладно и то след тоалет. Надявам се утре да споделиш добрите новини.

# 219
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Някъде четох ( не помня точно къде, понеже следя няколко форума с диетата), че е препоръчително да се пие Кола Лайт. Някой може ли да ми обясни какво точно благоприятства тя?

# 220
Не е препоръчително, а  допустимо- като заместител на сладкото.Спорде мен ако имате възможност-избягвайте я.

# 221
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Страхотна си! smile3525 newsm51 smile3525
 Забелязах, че се появи в темата и дочаках отговора ти. Явно и ти не спинкаш. Да не  ти се върти  някоя диня или пъпеш  в главата, че да не те спохожда сън? Защото аз само за това си мисля от както съм на диета. Иначе съм супер доволна от резултатите - за три дни се простих с две килца.

# 222
Страхотна си! smile3525 newsm51 smile3525
 Забелязах, че се появи в темата и дочаках отговора ти. Явно и ти не спинкаш. Да не  ти се върти  някоя диня или пъпеш  в главата, че да не те спохожда сън? Защото аз само за това си мисля от както съм на диета. Иначе съм супер доволна от резултатите - за три дни се простих с две килца.
През ум не ми минава даже! Когато съм доволна  от резултатите,сърце не ми дава да правя прегрешения!Спазвам си я доволно...е, хапвала съм  и салатка със зехтин ,о това не е голяма беда. В петък минавам пак за 5 дни на протеини и така- докато се преборя с всичките 10 кг.

# 223
  • New Zealand
добро утро Simple Smile тази сутрин положението се нормализира Simple Smile килограмите са си същите като вчера сутринта, но няма загуба на още грамчета newsm78 значи, вчерашния ми ден не е бил ефективен... ooooh!

# 224
здравейте, момичета!...
Появявам се за малко, че работата ме върна пак на "бойна позиция".
Да се отчета: карам на смесен режим с известни прегрешения... засега -0.5 кг. Това е добре.

Подкрепям монда - пийте витамини - от години не съм боледувала, а тези дни вирус покоси и мен. Оттам са и прегрешенията - пийвам люта водка, че да мога да дишам поне вечер. Simple Smile

Важна е и водата.

Монда, браво за поддържане на темата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт