Диета на Пиер Дюкан

• 94 457
  • 341
  •   1
Отговори
# 225
добро утро Simple Smile тази сутрин положението се нормализира Simple Smile килограмите са си същите като вчера сутринта, но няма загуба на още грамчета newsm78 значи, вчерашния ми ден не е бил ефективен... ooooh!
e,nali se razbrahme, che nqma da gonim gramcheta na den, a kg. na sedmica?!  Samo bez panika...q..

# 226
  • София
Някъде четох ( не помня точно къде, понеже следя няколко форума с диетата), че е препоръчително да се пие Кола Лайт. Някой може ли да ми обясни какво точно благоприятства тя?

Това, което аз четох, е че наистина е препоръчително, за да не те гони глад за сладко. Един вид да залъжеш организма, че не го лишаваш от сладко... Поне така аз го разбрах... Обещавам довечера пак да го прочета и да дам цитат! Как върви при вас отслабването момичета? Аз вчера имах супер ГАЛА ДЕН, но поне не съм качила. Днес съм само на яйца и малко рибка...

# 227
Имам едно въпросче. През последната фаза / не че съм достигнала до нея де  Rolling Eyes / може да се яде всичко, като веднъж седмично се прави протеинов ден, така ли?

# 228
Да.Тя е за поддържане на теглото.

# 229
  • София
Възможно ли е да се чувствам отпадната от протеиновит дни?Най-после си кпих книгата, днес,но още не съм я чела...

# 230
Да.Тя е за поддържане на теглото.

Благодаря за бързия отговор  Simple Smile
И аз се включвам от утре

# 231
  • New Zealand
Възможно ли е да се чувствам отпадната от протеиновит дни?Най-после си кпих книгата, днес,но още не съм я чела...

днес ми е 4-ти ден на протеини. 2 и 3-ти ден бях като парцал, много отпаднала, не знам на какво се дължеше...днес, определено се чувствам доста по- добре Simple Smile

# 232
Минаха 5-те ми дни и се чувствам невероятно newsm68Мисля,че няма да ми е проблем да изкарам още няколко,ама хайде..... hahahaОт утре-смесен!Нали +зеленчуци?Не съм наясно доматите добри ли са за тази диета или не?...И на кои зеленчуци е добре да се набляга?
.........ох,пак много питанки станаха Embarassed

# 233
Няма ограничения в количествата,което не значи да се тъпчете със зеленчуци. И не забравяйте,че те са допълнение.Основното отново са  белтъчините!!!.Moжеш да ядеш домати,разбира се

# 234

днес ми е 4-ти ден на протеини. 2 и 3-ти ден бях като парцал, много отпаднала, не знам на какво се дължеше...днес, определено се чувствам доста по- добре Simple Smile
А витамини пиеш ли ? Не зи забравяйте,момичета,много са важни

# 235
  • New Zealand
момичета, тази сутрин се събудих с още един килограм по- малко Laughing просто невероятно...досега такива бързи резултати съм постигала само с глад! #Crazy днес ми е 5-ти ден на протеини и се чудя дали да не карам на тях до неделя, включително newsm78 кажете ми за втората фаза, позволено ли е да се хапва по малко сирене или кашкавал?

# 236
здравейте, момичета Simple Smile

авентура, очевидно здраво си се хванала, дано да ги има резултатите.
Ако килограмите за сваляне при теб не са много - според мен 5 дни са достатъчни (после ще има още възможности за чисти протеини). Със зеленчуците ще дадеш на организма полезни вещества, известно количество фибри. Това ще е добре за хранпсмилателната система.
Сирене и кашкавал - мисля, че не е подходящо. Причината - висока масленост. Те са чак за третия и четвъртия етап. Все пак в случая е важно мазнините да се ограничат максимално.

# 237
  • New Zealand
здравейте, момичета Simple Smile

авентура, очевидно здраво си се хванала, дано да ги има резултатите.
Ако килограмите за сваляне при теб не са много - според мен 5 дни са достатъчни (после ще има още възможности за чисти протеини). Със зеленчуците ще дадеш на организма полезни вещества, известно количество фибри. Това ще е добре за хранпсмилателната система.
Сирене и кашкавал - мисля, че не е подходящо. Причината - висока масленост. Те са чак за третия и четвъртия етап. Все пак в случая е важно мазнините да се ограничат максимално.
за съжаление килограмите, които трябва да свалям са много- цели 14 #Crazy и затова ми е дилемата дали да продължа с този режим до неделя... newsm78

# 238
aventura, ами ако се чувстваш добре и върви добре режима, може и да си ги направиш 7 дни. 14 кг оттук нататък, нали? 2-3 кг май ги махна вече? Аз даже и с глад не съм успявала за толкова кратки срокове да сваля толкова кг.

Определено съм фен на режима. Сигурно е малко нездравословен, но резултатът е достатъчно добър. Монда е права, че почти задължително трябва да се приемат витамини.

# 239
  • New Zealand
aventura, ами ако се чувстваш добре и върви добре режима, може и да си ги направиш 7 дни. 14 кг оттук нататък, нали? 2-3 кг май ги махна вече? Аз даже и с глад не съм успявала за толкова кратки срокове да сваля толкова кг.

Определено съм фен на режима. Сигурно е малко нездравословен, но резултатът е достатъчно добър. Монда е права, че почти задължително трябва да се приемат витамини.
определено се чувствам ок Simple Smile първите дни ми беше малко кофти, но сега изобщо нямам чувството, че съм на диета Simple Smile за 4 дни равносметката е -2 кг Laughing

Общи условия

Активация на акаунт