Диета на Пиер Дюкан

• 94 467
  • 341
  •   1
Отговори
# 240
aventura: Щом се чувстваш добре- изкарай до неделя така.Кашкавал и сирене- чак в третата фаза-уви!
Аз от днес съм пак на  протеини. Не съм свалила грамове през смесения режим,което е нормално. Затова пък ми беше много лежерно през този период. Направо забравих,че съм на диета. В сряда ще обявя новите мерки и теглилки/надявам се  да има такива/.
Успех,момичета,много вода и витамини!

# 241
Минаха и моите 2 дни на протеини. Бях избрала схемата 2/0 и резултата от тези 2 дни е 1кг. и 300 гр. по-малко. От днес 5 дни ще се храня нормално и не знам дали пак ще си върна килограмите или дай боже да ги запазя до сряда, когато пак ще съм 2 дни на протеини. Ако някой е избрал този начин нека сподели своите резултати. Аз по принцип желая да отслабна още 2 кг., малко са, но аз за първи път пазя диета и съм доволна от себе си, че успях да издържа, а иначе ме е срам от всички вас, които както чета сте много усърдни и упорити. Желая ви успех в начинанието.

# 242
Привет и от мен!Равносметката- за 5 дни-2.5кг. HugСтрахотен резултат!От днес съм на смесен-просто отказване няма!
aventura,браво и на теб!Дано все така лесно да ги горим пустите ... #2gunfireПък до Коледа какви мацки ще станем LaughingУспех! Peace

# 243
Минаха и моите 2 дни на протеини. Бях избрала схемата 2/0 и резултата от тези 2 дни е 1кг. и 300 гр. по-малко. От днес 5 дни ще се храня нормално и не знам дали пак ще си върна килограмите или дай боже да ги запазя до сряда, когато пак ще съм 2 дни на протеини. Ако някой е избрал този начин нека сподели своите резултати. Аз по принцип желая да отслабна още 2 кг., малко са, но аз за първи път пазя диета и съм доволна от себе си, че успях да издържа, а иначе ме е срам от всички вас, които както чета сте много усърдни и упорити. Желая ви успех в начинанието.
Моята цел също е 4-5 кг, аз реших 5/5 да спазвам, на 5 ден смесих обаче и все пак съм -2,600кг, аз съм много доволна. Последните пет дни съм на смесен режим /със зеленчуци/, но и някой и друг плод хапнах и малко бира даже и ги задържам свалените кг. И ти ще успееш ако не прекаляваш, тази диета поне според мен наистина е много удачна, не предразполага към връщане на кг / поне според мен/ Аз имам още 1-1,400кг и от понеделник мисля пак на чести протеини. Успех и на теб!  Simple Smile

# 244

Моята цел също е 4-5 кг, аз реших 5/5 да спазвам, на 5 ден смесих обаче и все пак съм -2,600кг, аз съм много доволна. Последните пет дни съм на смесен режим /със зеленчуци/, но и някой и друг плод хапнах и малко бира даже и ги задържам свалените кг. И ти ще успееш ако не прекаляваш, тази диета поне според мен наистина е много удачна, не предразполага към връщане на кг / поне според мен/ Аз имам още 1-1,400кг и от понеделник мисля пак на чести протеини. Успех и на теб!  Simple Smile

# 245
Ето ме и мен. Аз утре свършвам смесения режим и започвам нови 5 дни на протеини.  Както Мнода каза, започнах и витамини да пия.  По 2-3 литра вода на ден, и досега резултата е 2.5 - 3 кг.  Не мога да разбера дали свалих нещо през смесения режим, защото цикъла ми дойде и ще трябва да почакам още два-три дни, за да е горе-долу точен кантара.  Аз си хапвам обаче обезмаслен кашкавал.  Продава се на пръчици, моцарела, и във всяка се съдържат по 2.5 грама мазнини, никакви въглехидрати или захари.  Позволявам си по 2 такива на ден.  В едно средно голямо яйце се съдържат средно 5г мазнини, така че не виждам как тези кашкавалчета са по-лоши от яйцата, след като яйцата са позволени.  Хем не ми се почва пак протеиновия, хем искам да започна пак да свалям килограмите. 

Ноооо, всяка вечер карам статичното колело поне по 3-4 км или около 10 минути засега.  И сутрин карам две от трите фази на Синди Крауфордската касета по 35 минути заедно.  Имам страхотна мускула треска, но пък си мисля, че бавно и славно корема започва да се стяга, а и не само той.  Тази сутрин ми беше 4-та с касетата.

Ставам в 6 сутринта, изнизвам се тихо, да не ме усети малкия змей и заставам пред телевизора.  Купих си и 2 малки гирички по 1.5кг едната и почвам.  Установих, че се чувствам много по-добре сега, не съм толкова изморена през деня, някак си по-жива.  Само да не беше мускулната треска, но и тя ще отмине. 

Трудно е да се почне с диетите и спорта, но веднъж почне ли се, то тогава човек се настървява да кара още и още.  Дано до Коледа наистина да станем мацки и да се чувстваме красиви и желани. 

# 246
  • O.A.E./ Пазарджик
и аз съм 2-ри ден пак на протеини. този път ще гледам да няма издънки Simple Smile
-1.5 още и съм много доволна.
ходя през ден на фитнес и май се претоварвам за тая диета-около 50 мин интензивно. но за сега съм добре. най-после ми се показаха мускулите трупани 6 години в спортното Laughing

# 247
Мария, твоя синковец е много хубав.  Всеки път се каня да ти кажа е все отлагам, ама е страхотен красавец.  Така хубаво е омешал чертите и на двама ви с Бути, че просто да му се ненагледа човек.   Заплюла ли си го е някоя мама за зет, че ако не да го заплювам аз?  smile3521 smile3521

# 248
За мен е мнооооооооого малък за зет...давам ви го на вас...
мария: ударната фаза ли започваш отначало? после 5/5 ли ще си?Не забравяй за витамините,много са важни....за водата няма да постотвам.

# 249
  • O.A.E./ Пазарджик
благодаря за сина ми! не сме го харизали още, а и той едва ли нас ще пита Laughing
всеки път казвам, че ми е най- желания и хубав подарък в живота. душичка ми е той!да ми е жив и здрав!
свърших втория ден без издънки този път. ако мога да изкарам 5 ще е добре. В Емирствата има толкова хубави телешки и говежди меса. тук са като подметка. няма и обезмаслено сирене или кашкавал да разнообазяваме малко.... нищо. колкото-толкова. после ще мина на смесен. но сигурно ще е 1ден белтъчини, 1 ден смесен. не съм убедена, че добре за бебеправене дълги периоди на протеини.
че нали малкия трябва да си има другарче Laughing

# 250
Изкарай 5те дни и после ще решиш как да я караш на смесен.Важното е да не ти е натоварващо.

# 251
НАмерих изчерпателна информация за леленото семе, почетете и се уверете колко  ни е необходимо.
"Качества и трайност на смляното ленето семе
Лично за мен лененото семе е чудесна възможност за получаване на така нужните омега-3 мастни киселини в ежедневното ни хранене.

Основни производители на ленено семе са САЩ и Канада и поради тази причина изследванията, свързани с проучване на влиянието му, се провеждат основно там.

ЕДИНСТВЕНИЯТ начин да си набавим въпросните омега-3 е като консумираме семето СМЛЯНО - в противен случай то си преминава невъзмутимо през червата и пак се връща на воля в природата 
При смилането се получава смес, която спокойно може да се консумира с кисело мляко, прясно мляко, като част от мюсли и да се влага в омлет или в гореща супа.
НЕ Е ВЯРНО, че е нужно смляното ленено семе да се държи в хладилник - то запазва качествата си до 6 месеца при стайна температура - то съдържа лигнани, които са мощни естествени антиоксиданти и съответно, НЕ Е ВЯРНО, че печива, съдържащи смляно ленено семе, нямат активни Омега-3.
ВЯРНО е, че лененото олио ( можете да го намерите в Рамстор на цена 5 лева за около 400 мл), трябва да се държи на студено след отварянето му, защото то не съдържа естествените антиоксиданти, които са в цялото смляно ленено семе.

Най-скорошното потвърждение за това можете да намерите в публикациите на Изследователския институт за ленено семе в Канада - най-авторитетната институция, проучваща влиянието му.
Един много малък пасаж от тяхните статии давам тук, всичко останало можете да научите от www.flaxcouncil.ca"

Петър Петров

# 252
Момичета аз ви изоставям... CryСлед седмица, две пак ще си направя няколко дена,но да си кажа честно тия плодове толкова ме изкушават,че... LaughingПък и с WC-то проблем голям... CloseИначе резултата е страхотен!Сега ще видя дали ще се върнат килограмите след като премина на друга храна и как ще се чувствам въобще newsm78
Успех на всички  bouquet

# 253
Съжалявам,че се предаваш...надявам се  да успееш да задържиш свалените килограми.Успех каквото и да решиш Laughing

# 254
  • O.A.E./ Пазарджик
не знам дали сте обърнали внимание, че пише и за вариант на зелевата супа. че е полезна и гори мазнини. днес стигнах и за приложението на диетата при затлъстели деца в пубертет или при бременни. явно има широко приложение.
изкарах и трети ден без издънки Grinning

Общи условия

Активация на акаунт