Диета на Пиер Дюкан

• 94 496
  • 341
  •   1
Отговори
# 255
Браво,Мария,поздравления. Аз пък се издъних с арабски хляб и гуакамоле- едно пюре от авокадо!И салата домати и краставици! Утре отново започвам 5 дни  на  протеини. Важното е да не се отказваме след  такива издънки,нали? Успокоявам се,че не посегнах  към чийз кейка или към бирата,така че....напред!

# 256
  • O.A.E./ Пазарджик
Браво,Мария,поздравления. Аз пък се издъних с арабски хляб и гуакамоле- едно пюре от авокадо!И салата домати и краставици! Утре отново започвам 5 дни  на  протеини. Важното е да не се отказваме след  такива издънки,нали? Успокоявам се,че не посегнах  към чийз кейка или към бирата,така че....напред!

подсети ме за гуакамоле върху
Ultimate Nachos Laughing 100калории на лъжица Laughing
 лоша си hahaha
http://bennigans.com/  е на това му викам аз издънка
тук работех преди и имах право да ям от менюто #Crazy  това са стекове Embarassed

# 257
Е какво  толкова му е издънка на стека? Само това,че е глазиран newsm78.Но засега държа фронта. Довечера пак ще излизам и се надявам да не посегна към зеленчук и в  крайна сметка да изляза най-накрая от смесената фаза.
Ядете ли  ленено семе с киселото мляко?А витамини пиете ли? Хай ' наздраве!

# 258
  • O.A.E./ Пазарджик
не стека имах предвид Simple Smile всичко покрай него, да не говорим за сосовете...

# 259
Сега нали не си подложена вече на тези изкушения.....възползвай се . Аз днес бях желязна и така премина първият ми ден на протеини/след 7 дни смесен режим/то нямаше такъв вариант като този,но така се получи..

# 260
Аз не смея да ви пиша, нито да се претегля, не успях да мина на протеини, ям почти всичко - гледам да е по-малко, без хляб, тестени  исладки, но ..... незнам, не съм се тиглила и не смея. Пък и  да не съм качила нали все пак исках още 1,5-2 надолу newsm78. Как да си върна мотивацията  #Cussing out

Урааа не съм си ги върнала свалените кг. - продължавам напред  Party  Hug

Последна редакция: пн, 07 авг 2006, 13:18 от Su Arzu

# 261
  • София
Да се похваля и аз почти 2 кг по-малко съм, ама то е защото не съм и много стриктна - правя нарушения с напитките и сокчетата -  Embarassed ама няма кака да се откажа.
Да питам за смесения режим - могат да се ядат зеленчуци + месо и яйца или само зеленчуци - 1 хранене, месо - 2 хранене  newsm78

# 262
През втората фаза белтъчините и зеленчиците можете да ги ядете във всякакви комбинации на едно хранене.Няма  ограничения. Но не  яжте само зеленчуци- полза  от тях няма да има.

# 263
Ето ме и мен.  Свърших 5-те дни на смесен режим и започнах отново на протеиновия.  Днес ми е втори ден.  Не правя издънки (сама не вярвам на себе си), но си купих лютеница и добавям по една лъжица към месото, така добива вкус.  Пише, че има един грам мазнини, един грам въглехидрати и един грам захар, така че става.  През смесения не разбрах дали свалих нещо, защото бях в цикъл, но тази сутрин бях с половин кг по-малко от миналата седмица.  И продължавам с аеробиката и колелото.  Корема намалява и вече колежките ми правят комплименти, че съм била по-слаба.  Това е от мен. 

# 264
Браво,душица! С теб излиза,че се движим заедно- и на мен днес ми беше втори ден на протеини.От смесения не свалих килограми, надявам се сега от протеиновия да продължа да свалям. Но и аз усещам по дрехите си, че свалям на обиколки.Успех ти желая и не забравяйте витамините!

# 265
А витаминче всеки ден лапвам.  Пред огледалото съм ги оставила, че да не ги забравям.  Вчера ходихме на плаж и аз се чувствах прекрасно в бански, има още какво да се желае, но все пак е начало.  Иначе свикнах с изкушенията, идеме на ресторант, а ние ходим няколко пъти на седмица и Жоро си поръчва едни вкусотии, аз си поръчвам меса или салати и така.  Но за крайния резултат си струва.  Даже си купих 2 дънкови рокли, малко са ми тесни, но нарочно ги купих, за да ме амбицират още повече да не се предавам.  Пак ще си изкарам 5 дни на протеини и така мисля да карам докато сваля каквото имам да свалям.

# 266
Аз не смея да ви пиша, нито да се претегля, не успях да мина на протеини, ям почти всичко - гледам да е по-малко, без хляб, тестени  исладки, но ..... незнам, не съм се тиглила и не смея. Пък и  да не съм качила нали все пак исках още 1,5-2 надолу newsm78. Как да си върна мотивацията  #Cussing out

Урааа не съм си ги върнала свалените кг. - продължавам напред  Party  Hug
Е, и аз можах едва на 8мия ден да мина на протеини, но  ето,че вече два  дни изкарах безпроблемно. Мисли си,че  в тази фаза на  протеини ще изгубиш лесно още един килограм. Това малък стимул е? Я се вземи в ръце! Laughing

# 267
  • София
Купих си книгата и се върнах къвм смесен режим на хранене, срамота! Embarassed От утре- пак на протеини.
Монда, да пишеш и от Лондрес, че без тебе сме загубени откъм мотивация! Laughing

# 268
Бреееее...много привлекателен този смесен режим,брее!То май по-лесно без него,отколкото с него. Велева,колко дни смяташ да  правиш протеиновия? Аз се колебая между 5 и 7.  newsm78.А за Лондрес-спокойно, началото на септември е, а тогава ще ви оставя в ръцете на Асса  Laughing

# 269
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Да докладвам и аз.
Започнах диетата на 1.08-57кг.
Днес 8.08-53.5кг.
Много ме е яд. Последните три дени не съм свалила нито грамче. Мисля и утре да се претегля и ако и утре кантара не мръдне на долу да започна да правя 5/5 протеини с протеини и зеленчуци.
Много ми беше хубаво в началото като свалях. Тези дни съм на път да се откажа  smile3511 smile3511smile3518 smile3518

Общи условия

Активация на акаунт