Диета на Пиер Дюкан

• 94 499
  • 341
  •   1
Отговори
# 270
Да докладвам и аз.
Започнах диетата на 1.08-57кг.
Днес 8.08-53.5кг.
Много ме е яд. Последните три дени не съм свалила нито грамче. Мисля и утре да се претегля и ако и утре кантара не мръдне на долу да започна да правя 5/5 протеини с протеини и зеленчуци.
Много ми беше хубаво в началото като свалях. Тези дни съм на път да се откажа  smile3511 smile3511smile3518 smile3518
Еееееееее..написах 30 реда и ми се изтриха,пфу!
Какво ти отказване, това са едни чудесни резултати! През смесената фаза  на смесената фаза- тоест когато ядем зеленчуци-не се свалят килограми, а само се затвърждават свалените.Аз за 2 дни на протеини отново съм свалила 300 грама. Доволна съм и целта ми е не-повече от 3 кг. на месец. Мирогледа ми се промени коренно след "чудото" ,което видях преди няколко дни.
Видях в Пикадили една позната.Тя винаги е била пълничка..както и брат и, майка и.. Та ,въпросната жена беше свалила сега 15-20 килограма/и все още  си беше дебела/..но...беше обула много къси,изрязани дънкови панталонки.От които  се виждаше потресаваща картина,която нямаше човек  в магазина, на когото да не направи впечатление и да не извърне отвратен глава.За какво ставаше дума.... краката и представляваха една пихтия на дупки,която се клати при вървене и само  дето не пльокаше! Много,ама много гадно нещо!не стига,че все още дебели, ами и свлечени на катове и пихтиести! Казах си- по-добре дебела, отколкото такава пихтия!Това е ефектът на бързо свалените килограми! За мен 2-3,5 кг на месец са оптимумът,който трябва да търся. Миналата година отслабнах 16 кр. за 6 месеца и кожата ми се прибра и изглеждах добре. Сега мисля по същия начин да процедирам.
Успех,мами и не се отказвайте. Бавните резултати са трайните, а не светкавичните!

Последна редакция: вт, 08 авг 2006, 09:54 от monda

# 271
  • София
Миналата година отслабнах 16 кр. за 6 месеца и кожата ми се прибра и изглеждах добре. Сега мисля по същия начин да процедирам.
Успех,мами и не се отказвайте. Бавните резултати са трайните, а не светкавичните!
Браво н а теб   bouquet
А с някакви стягащи кремове маза ли се, ако да - сподели
Аз ползвам леокрема, ама все си мисля че има какво да се желае още.
П.П. Свалих 12 кг миналата година и се старая не само да не си ги върна ами и още 5 да сваля

# 272
  • София
Да докладвам и аз.
Започнах диетата на 1.08-57кг.
Днес 8.08-53.5кг.
Много ме е яд. Последните три дени не съм свалила нито грамче. Мисля и утре да се претегля и ако и утре кантара не мръдне на долу да започна да правя 5/5 протеини с протеини и зеленчуци.
Много ми беше хубаво в началото като свалях. Тези дни съм на път да се откажа  smile3511 smile3511smile3518 smile3518

3.5 кг. за една седмица е страхотен резултат! Амбицира ме и аз да започна!

# 273
Миналата година отслабнах 16 кр. за 6 месеца и кожата ми се прибра и изглеждах добре. Сега мисля по същия начин да процедирам.
Браво н а теб   bouquet
А с някакви стягащи кремове маза ли се, ако да - сподели
Аз ползвам леокрема, ама все си мисля че има какво да се желае още.
П.П. Свалих 12 кг миналата година и се старая не само да не си ги върна ами и още 5 да сваля
С какво ли не съм се мазала-все различни неща. Estee Lauder-Slim  Body Performance,Lierac,Elancyl на Galenic-4-5 опаковки.

# 274
Аз също свалям по-бавно сега отколкото първия път когато бях само на протеини.  оку що изядох две пуешки кюфтенца на скара с една лъжица лютеница.  Досега съм свалила около 8 паунда, което е 3.6кг.  Започнах на 26 Юли  Значи за 13 дни около 3.5кг.  Но се чудя дали не обърках реда на нещата.  Аз карах 5 дни на протеини само, после 5 дни на смесен и сега карам отново само на протеини.  Така ли трябваше да е или 5 дни на протеини, после да започе смесения 5/5, което значи 5 дни протеини и чак след това смесен със зеленчуци.  Та мисълта ми е дали трябваше да карам 10 дни на протеини в началото? Нещо се обърках май, дано сте ме разбрали?

# 275
Аз също свалям по-бавно сега отколкото първия път когато бях само на протеини.  оку що изядох две пуешки кюфтенца на скара с една лъжица лютеница.  Досега съм свалила около 8 паунда, което е 3.6кг.  Започнах на 26 Юли  Значи за 13 дни около 3.5кг.  Но се чудя дали не обърках реда на нещата.  Аз карах 5 дни на протеини само, после 5 дни на смесен и сега карам отново само на протеини.  Така ли трябваше да е или 5 дни на протеини, после да започе смесения 5/5, което значи 5 дни протеини и чак след това смесен със зеленчуци.  Та мисълта ми е дали трябваше да карам 10 дни на протеини в началото? Нещо се обърках май, дано сте ме разбрали?
Няма грешка. 5 протеини,5 протеини+зеленчуци,5 протеини,5 протеини +зеленчуци. След ударната фаза следват 5 дни смесен режим и после пак 5 дни протеини...и така-до края на килата!

# 276
Моичета да се обадя и аз. Досега си траех, но не мога да се стърпя вече. Днес ми е 5-ти ден от ударната фаза и съм -4 кг  newsm44 newsm68
Страхотни резултати и страхотна диета!

# 277
Поздравления, епси за добрите резултати.
Мили момичета, не правете диета по 2-3 дни,след това следваща..и т.н. По този начин тялото получава обеизитет и никакви диети заочват да не действат. Най-големи са резултатите от първата диета. С всяка следваща резултатите са все по - измъчени,така че....хващате една диета и я следвае  до достигането  на желаното тегло. Казвам ви тези неща, защото съм минала по този път. От февруари насам съм правила 10-на диети за по 5-10 дни и сега не мога да кажа,че ми е лесно.
Приятен ден,много вода и витамини ви желая

# 278
  • O.A.E./ Пазарджик
и аз така съм решила. дори и да се издъня пак продължавам на другия ден. особено като прочетох , че има и по дълготрайна употреба...
успех на всички!
а, щях да забравя! не мога да намеря овесени трици тук. пшеничните вършат ли работа? дето викат малко трицав вкус, но с мляко става и после дълго време не съм гладна. ако ги пия и вечер дали е вредно, че тогава узорясвам най-много Embarassed

# 279
и аз така съм решила. дори и да се издъня пак продължавам на другия ден. особено като прочетох , че има и по дълготрайна употреба...
успех на всички!
а, щях да забравя! не мога да намеря овесени трици тук. пшеничните вършат ли работа? дето викат малко трицав вкус, но с мляко става и после дълго време не съм гладна. ако ги пия и вечер дали е вредно, че тогава узорясвам най-много Embarassed
mariabutti: И аз не можах да намеря овесени трици,затова слагам ленено семе. Пшеничените триц мен ме засищат. Ако при теб няма проблем-можеш да си ги хапваш,но  пише,че се препоръчва да е сутрин,с кисело мляко. За вечерите- аз сум  си взела готови пилешки бутчета и от тях си бода.Успех и много вода!

# 280
  • O.A.E./ Пазарджик
утре ще го търся. Благодаря!  bouquet

# 281
И аз да докладвам.  Снощи си купих най-накрая хубав електронен кантар.  Малко се разочаровах като се качих, защото показа с килограм от горе на това, което си мислех, че съм в момента.  Но сигурно другия кантар не е показвал точно от самото начало и просто съм тръгнала от повече килограми.  Тази сутрин отчете 141.2 паунда и оттук започвам да си водя дневник.  Накарах и Деската да се качи милата и да стои там докато измия една чаша, за да видя колко е, а тя ми диктува: "тли, нула, нула" или 30 паунда, свекър ми също качих на кантара, и на него показа вярно, така че кантара е верен.  Трябваше ми електронен, защото от тук нататък свалянето е по-бавно, и грамовете имат значение.

Днес ми е 4-ти ден на втората протеинова фаза.  Още един и ще почвам пак на зеленчуци.  Нямам търпение, че ми писна от месища.  Благодаря на Монда за уточнението. 

# 282
Още един и ще почвам пак на зеленчуци.  Нямам търпение, че ми писна от месища. 
Naughty! Не минаваш на зеленчуци, а добавяш зеленчуци към месото. Не трябва да има хранене само от зеленчуци! Месото ,рибата и яйцата са основната храна и в тази фаза.

# 283
Монда, това имах в предвид, но не се изразих правилно.  Няма да ям само зеленчуци, а и месо.  Но споменах за зеленчуците само, че нямам търпение, защото месото няма много вкус сега.  Аз си хапвам обикновено салатка, със пилешки гърди на скара оторе, но има и много други алтернативи.  Няма да изпусна фронта, вече твърде много време вложих.  Днес ми е 14-ти ден.

# 284
Може да се хапва също и кьопоолу и лютеница/без да се прекалява/

Общи условия

Активация на акаунт