Диета на Пиер Дюкан

• 94 458
  • 341
  •   1
Отговори
# 285
Ох, лютеница "Хорце" си поръчах по интернет и добре ми идва с месото.  По една лъжица на ядене.

# 286
Ох, лютеница "Хорце" си поръчах по интернет и добре ми идва с месото.  По една лъжица на ядене.
Ееееееееееее,ти потъна в непринуден лукс!
Не забравяйте също така,че авокадото е плод,при това много мазен,така че гуакамолето не е добрата комбинация

# 287
Защо да е лукс?  Много ли е една лъжица?

# 288
Не, лютеницата "Хорце" е лукс:-). А една лъжица си е ОК..давай смело!

# 289
Много е вкусна, ама щерката не мисли така.  Взех си и "Дерони", но още не съм я отваряла.  Нещо ме надува на глад, ще вадя айряна.  Тук колежките ми разправят, че айряна ми изглеждал много гадно.  Не са свикнали милите с европейските напитки.

# 290
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Здравейте и от мен. Днес ми е десети ден и съм минус  4.5 кг. Много съм доволна. Сега ми останаха най-трудните три килограма. Дано разкарам и тях от снагата си.
Искам да попитам когато си само на протеини какво количество мазнини и въглехидрати може да се достигне на ден? Защото аз мога да изпия 5 литра нискомаслено мляко (0.5%). А това ми се вижда много като приети въглехидрати. Подобно е положението и с яйчния жълтък и киселото мляко.
Искам да знам и какъв е максимума на въглехидратите и мазнините в дните на протеини и зеленчуци. Там доматите внасят повечко въглехидрати.

# 291
Здравейте и от мен. Днес ми е десети ден и съм минус  4.5 кг. Много съм доволна. Сега ми останаха най-трудните три килограма. Дано разкарам и тях от снагата си.
Искам да попитам когато си само на протеини какво количество мазнини и въглехидрати може да се достигне на ден? Защото аз мога да изпия 5 литра нискомаслено мляко (0.5%). А това ми се вижда много като приети въглехидрати. Подобно е положението и с яйчния жълтък и киселото мляко.
Искам да знам и какъв е максимума на въглехидратите и мазнините в дните на протеини и зеленчуци. Там доматите внасят повечко въглехидрати.
Не са точно упоменати, но млякото не трябва да е повече от 1 кофичка на ден. Мазнините-максимално ограаничени-само тези,които се съдържат в месото и рибата.

# 292
  • O.A.E./ Пазарджик
пише да преобладават зелени листни зеленчуци и все пак да не се прекалява. да са добавка към месото, не преобладаващи.

# 293
Тъй като аз съм на схемата 2/0, а днес ми е втория ден от втората седмица довечера ще се претегля. След първите два дни свалих 1,300 кг., но през петтне дни на ядене всичко май си върнах почти 0,900 кг., което не е много добре, но пък все пак ефекта без много усилия и глад си е 0,400 по-малко.

# 294
На мен ми е пети ден от протеините, резултат- -500 гр. От утре съм на смесен.НАй-важното е,че никак,ама никак не ми тежи-даже не се сещам,че съм на диета.

# 295
Аз смятам моите резултати от преди два дни за истински(заради новия кантар). Вчера сутрин бях 141.2 паунда, тази сутрин 140,6 или .272 грама от вчера до днес.  Днес ми е последен ден от втората серия протеини и от утре ще вмъкна и зеленчуци. 

Снощи влязох съвсем удобно в една пола която си купих миналата година, права, тясна, педя над коляното, която преди само до кълките ми стигаше.  А снощи си я закопчах, че да же и копчето, не само ципа.  Полата е 36 номер, малко не се сещам това дали е голям размер или не, но е факт, че преди месец и нещо не ми ставаше.  Става работата, малко ме мързи сутрин с аеробиката, но досега не сум пропуснала вече 15-ти ден. 

# 296
Аз смятам моите резултати от преди два дни за истински(заради новия кантар). Вчера сутрин бях 141.2 паунда, тази сутрин 140,6 или .272 грама от вчера до днес.  Днес ми е последен ден от втората серия протеини и от утре ще вмъкна и зеленчуци. 

Снощи влязох съвсем удобно в една пола която си купих миналата година, права, тясна, педя над коляното, която преди само до кълките ми стигаше.  А снощи си я закопчах, че да же и копчето, не само ципа.  Полата е 36 номер, малко не се сещам това дали е голям размер или не, но е факт, че преди месец и нещо не ми ставаше.  Става работата, малко ме мързи сутрин с аеробиката, но досега не сум пропуснала вече 15-ти ден. 
Браво,Душица....поздравления за аетобиката.На мен нещо хич не са ми на сърце  спортовете това лято... да се застуди малко,че да тръгна и аз да плувам!

# 297
Здравейте,момичета,къде се изгубихте? Как вървят при вас нещата? ЗАщо така се покрихте?Пишете как върви диетата при вас.Аз съм първи ден на смесен режим...имам осезателна разлика в размерите.

# 298
Тука сме или поне аз.  Днес ми е втори ден на смесен режим.  От вчера до днес разликата е 100 грама и цялостния резултат е 63.3 кг.  Аз съм доволна.  Продължавам и си фитнеса сутрин.  Добре се чувствам в тялото си, и разбира се с по-голямо самочувствие.  Не ми пречи вече нищо в диетата и съм уверена в себе си.  Дано така да продължавам и занапред, че скоро сме на сватба и трябва да сме елегантни Wink.

# 299
  • O.A.E./ Пазарджик
мъжа ми дойде и тотално си разбихме диетите. той е свалил 12кг за 2 месеца-къде от мъка, къде от липса на ядене в къщи Mr. Green
но от утре сме на линия.

Общи условия

Активация на акаунт