Диета на Пиер Дюкан

• 94 496
  • 341
  •   1
Отговори
# 300
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Днес  ми е четвърти ден на смесен.
Сега нищо не свалям и не съм така амбицирана.
В понеделник започвам пак на месо, дано кантарът тръгне на долу.

# 301
ТАкаа......добрата новина е,че не сте се отказали.Смесеният режим е за да си разнообразите  диетата , не очаквайте резултат от нея. Аз днес ядох бамя, имам приготвено и кьопоолу.Може и зеленчукова супа също...абе страшен лукс, ви казвам!

# 302
Много съм разочарована.
Днес ми е последения ден на зеленчуци и месо и се събудих с половин килограм повече.
До сега винаги бях с някое друго грамче по-лека, но днес... smile3511 newsm45 newsm45
Дали прекалих с доматите или вчера (събота) се залежах малко. Аз водя много динамичен живот, а вчера цял днес си почивах пред телевизора с куп вестници и списания. newsm78 newsm78 newsm78
Ако второто е причината съм доста притеснена, защото в началото на септември заминавам на почивка. Практиката ми показва, че колкото дни почивам с толкова килограма повече на себе си се връщам. newsm45 newsm45 newsm45. И после пак глад.... newsm45 smile3505 smile3518

# 303
Утре този половин кг. няма да го има,не се шашкай.Най-вероятно задържаш течности. Нали именно в задържането е смисълът на смесения режим?. Ако и в този период сваляхме,как щяхме да задържаме?Успокой се и си продължавай режима. Търпението ти ще бъде възнаградено,ще видиш.

# 304
Таничка, какво става с теб, свали ли този половин килограм? Сигурна съм,че не ти се е лепнал, няма как да стане от един път.. Продължавай смело и се похвали с резултата

# 305
Не съм го свалила. Стои си на снагата ми. Днес ми е първи ден само на месо и се надявам утре сутринта да го няма ...  newsm17
Мерси много за подкрепата smile3525 newsm51

# 306
Само не се обезкуражавай и не спирай. Прегрешения не може да няма, но поне да са за кратко и после-обратно в режима. Усех ти желая  и да споделяш Laughing

# 307
Здравейте и от мен, аз определено съм на 3 фаза от диетата, не знам има ли други като мен, просто не можах да мина на протеини, ям от всичко по-малко, без тестени и сладко, чувствам се много добре, кантара надолу не мърда, но пък корема ми се смъква, не мога да разбера как става това. Така че продължавам, нищо че като кг не слизам надолу. Успех на всички! Simple Smile

# 308
Кантара не го чакай да мърда- гледай мерките  да намаляват и ти да се чувстваш добре.
Как е положението при останалите,защо никой не пише?

# 309
След две седмици 2/0, при първата крайния резултат беше обнадеждаващ, но сега свършиха вторите ми 5 дни на общо хранене и не мога да се престраша да се кача на кантарчето. Имам чувството, че съм си наваксала това, което свалих и доста съм разколебана дали утре и вдругиден пак да съм само на протеини.

# 310
Днес ми е втори ден само на протеини. Разкарах още един килограм. Вече много трудно се сваля, защото ми останаха последни три килограма.  Много ме е страх от възвръщане на свалените килограми.
Чувствам се ужасно отпаднала. Освен това много ме мъчи ходенето до тоалетна. Чудя се дали да не си купя зелен чай. Вие какво ще препоръчате?
Кажете някоя нова рецепта за приготвяне на храна в протеиновите дни, че ми омръзна все едно и също.
Успех на всички!

# 311
Прочете ли рецептите в началото на темата? Аз не мога да ти помогна с рецепти, защото ям само чисто месо- пилешки карета, бутчета,телешко  бонфиле и риба на скара.Много ги обичам и не ми омръзват.

# 312
здравейте, мили дами Simple Smile

завръщам се след почивката .. след малко ще чета какво и как върви

монда, поздравления за живата тема Simple Smile Надявам се, че при теб нещата вървят добре...

# 313
Добре дошла, Асса.Надявам се, че добре си си починала.Как е при теб положението? ЩЕ СЕ ПОХВАЛИШ ЛИ?

# 314
Монда наистина има най-голяма заслуга темичката ни да стои на първа страница, за което и благодаря.
Гледах рецептите в началото на темата, но ми се струват малко трудни за изпълнение в наши условия. А и аз не съм много добра кулинарка-това с плаващите острови ми се струва направо за Иван Звездев.
Моето меню се върти около: пилешка пържола от бут на тефлонов тиган, риба във фолио, бутилка прясно мляко ,,My day" -0.1%, кофичка кисело мляко-0.1%. По един път на седмица ям омлет от извара и две  яйца+ два белтъка (жълтъците са на главата ми в маската на Деси).

Общи условия

Активация на акаунт