Диета на Пиер Дюкан

• 94 483
  • 341
  •   1
Отговори
# 315
хваля се в съседната тема (съмишлениците Simple Smile

Намаляване на мерки - доста добре се е получило. Килограми - не знам. Карах на смесен режим през цялото време. Само снощи малко отпуснах края (оризец, че страхотно ми се прияде). От днес си влизам в режимите с пълна сила. Смятам да изкарам днес на водица, малко да пречистя от снощи, че ми е гадничко и после - няколко дена протеини. И така... Мерките ми в момента отговарят на тегло 53-54 кг, а съм около 60-61 кг. Значи действително основно се горят мазнини. Страхотен режим.

# 316
Таничка: А варени яйца не обичаш ли? Аз си хапвам по 4-5 белтъка на ден, в междинните "похапвания".

# 317
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Преди винаги гледах да имам по две в чантата, че не знаех къде ще ме хване глад, а  като съм гладна съм неудържима. Сега обаче доста ми омръзнаха, а и са ми  сухи и .....проблема с  smile3550 много ме мъчи.

# 318
Аз пък изобщо нямам такъв проблем,даже обратното. Ям по 2 л. ленено семе всяка сутрин. Да не би пък то да ме разхлабва? Защо не опиташ?

# 319
Проблема с WC при мен е ужасен, по принцип имам лениви черва. От самото начало на диетата си купих овесени трици /как ги намерих в този малък град незнам  Crazy/ , пия зелен чай през 3-4 дена, не знам какво ви е мнението за него, но няма как. Лененото семе си стои в хладилника, не знам как да го счукам? Или да го смеля ли, но с мойта ел.кафемелачка не успях.  newsm78   И аз мисля, че основно мазнини се изгарят с тази диета, което е страхотно. newsm10

# 320
Лененото семе се смила в кафемелачка.Но тук никъде не можах да намеря овесени трици...само пшеничени.

# 321
Лененото семе се смила в кафемелачка.Но тук никъде не можах да намеря овесени трици...само пшеничени.

Кафемелачка ръчна предполагам, а аз нямам, трябва да поискам от накого. А триците ми наистина са овесени и даже се зачудих как ги намерих, при условие че в темата пишете, че ги няма даже и по големите градове. Купих ги от супермаркет CBA

# 322

Кафемелачка ръчна предполагам, а аз нямам, трябва да поискам от накого. А триците ми наистина са овесени и даже се зачудих как ги намерих, при условие че в темата пишете, че ги няма даже и по големите градове. Купих ги от супермаркет CBA
Не ръчна, а електрическа.Благодаря за инфото за триците, още днес ще отида да проверя.

# 323
Момичета, да се отчета и аз.
Изкарах 5 дена протеини и 5 дена смесен режим и съм -5кг.
Въпреки, че всеки ден изяждам по 2 с.л. ленено семе също имах проблем с WC-то, но го реших с китайския зелен чай за отслабване, всяка вечер го пия и няма проблем  newsm10
Утре заминавам на планина за 10 дни и няма как да правя само протеини, така че смятам да карам още 10 дни на смесен.
Пожелавам ви успех  smile3503

# 324
monda, овесени трици аз си купих от Бурлекс.

# 325
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Момичета, намерих си триците.
Кажете сега какво да ги правя!

# 326
Пише,че е задължително приемането на 3 лъжици дневно овесени трици.
Овесените трици-проверено средство за отслабване

Овесените трици са най-богатата на разтворими влакна храна.Благодарение на своята разтворимост тези влакна могат да збсорбират вода в количество 40 пъти по-голямо от обема им.Днес знаем,че ри консумация,по-голяма от 10 гр.  на ден,разтворимите влакна образуват в червото мрежа,която улавя хранителните вещества-изключително полезно свойство за тези,които имат прекалено висок холестерол,както и за диабетиците,но още по-ценно за предразположените към напълняване чрез обилно хранене.
Тоест,Овесените трици разхищават част от нежеланите калории,извлечени от хранителните вещества.

Ето и една рецепта за  палачинки от трици:
Смесвате 2 с.л. овесени трици със същото количество пшеничени трици.Прибавяте 1 яйце или един белтък,в зависимост от това колко сте гладни и 1 с.л. извара с 0% масленост.Посолявате или подсладявате на  вкус.Разбивате добре и изпичате-по 1 мин овсяка страна в тефлонов тиган, в който сте капнали 2 капки олио.Триците,заедно с яйцето и изварата ,произвеждат мощен засищащ ефект,който в комбинация със способността им да "крадат" калории, ги превръща в истинска храна за отслабване.

Закуска: полвин кофичка кислело мляко с 1 с.л. овесени и 1 с.л. пшеничени трици + 1 супена лъжица ленено семе + малко канела.

# 327
момичета, вдигам темата по - нагоре, за да предупредя, че утре пускаме нова... затова, който е почнал или мисли да почва по този режим, нека се разпише или просто да се запознае...

# 328
Искам да добавя,че вчера и днес  ям овесени трици  с кисело мляко и наистина имат разхлабващ ефект. Още не съм пробвала палачинката, но  утре ще си куя извара и ще я пробвам.

Последна редакция: ср, 16 авг 2006, 15:20 от monda

# 329
пшеничени или овесени? Къде ги купуваш? Май и аз имам нужда от такива средства, че... пропускам някои дни, а това не е добре...

Общи условия

Активация на акаунт