Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 60

• 56 593
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Това на ГР на мен много ми изсушава устните, а и цветово не ми допадат, на Макс Фактор е хубаво и трайно, на Аура също. От Катрис съм доволна и от двете матови серии, а от тези на Флормар тепърва ще разбера дали съм доволна, хвалят ги много, харесах си няколко цвята, но в нашия ДМ нямаше ни един от моите, утре ще търся пак. Ииии завиждам на хората с по едно червило, аз си купувам всяка седмица Confused

Последна редакция: чт, 05 дек 2019, 14:55 от ARIA*

# 541
На мен тази серия течни матови червила на GR не ми изсушават устните. То и не засъхва напълно, но е достатъчно дълготрайно
http://miraonline.bg/index.php?route=product/product&product_id=4443

# 542
Lipfinity на Max Factor e най-трайното червило от всички, които някога съм пробвала, направо е без аналог. Имала съм 2 цвята от него, Spicy и Bare, ето мои снимки със Spicy:
Скрит текст:
тук е нанесено червилото самостоятелно:

тук е червилото + балсама, който идва с него в кутийката, по спомен само балсамът се подновява в продължение на деня, червилото няма нужда то нов пласт:
Bare пак беше в нюд нюанс, но по-оранжев и по-топъл.
Longstay на Golden Rose имах преди време пак в нюд нюанс, харесваше ми, обаче се развали безобразно бързо, хем го купих веднага при лансирането на серията, след не повече от 3 месеца го хвърлих, защото изведнъж започна да изглежда и да се усеща развалено.
От дълготрайните червила харесвам и на Bourjois (течните и в гилза), NYX Soft Matte Lip Cream и Rimmel Stay Matte.

# 543
На Флормар новото червило го тествах на пръста, доста време го подържах, и като, че ли не изсъхна, все си оставаше накаква лека лепкавост. Не зная дали на устни ще се държи по същият начин.

# 544
Crystal Noir, кой цвят на Липфинити е това? До сега толкова хубав цвят, който би ми паснал, не съм открила в техните червила.
Ох, блея... Прочетох! 😃

# 545
Мерси, момичета. Добре, че са на хубава промоция, че май ще си взема по едно от всяка марка (така добре ми ги нахвалихте Smiley ). Aria, преди много си купувах и аз.. съответно или подарявах на приятелки, или хвърлях, защото нямаше как да употребя всичките. Един ден ми писна, оставих си 1,2 и си бях казала, че докато не ги изхабя нищо няма да си купя.. така цяла година старателно подминавам червилата, но сега предколедно ще си отпусна душата Satisfied

# 546
Crystal Noir, кой цвят на Липфинити е това? До сега толкова хубав цвят, който би ми паснал, не съм открила в техните червила.
Ох, блея... Прочетох! 😃
Всъщност 90% от нюансите им са лесно носими и ежедневни, обаче ако гледаш цвета по кутийката оставаш с друго впечатление. Сега се сетих че по едно време имах и цвят 020 Angelic, който пак е нюд, но по-скоро цвят пепел от рози.

# 547
Универсалният крем на vzk от Лили е много добро попадение. Аз си го взех за ръце де, та ми върши чудна работа. 100мл за 2,99 Nerd

# 548
  • Бургас
За Flormar Kiss me more мога да кажа, че е дълготрайно, при хапване се изтрива от вътрешната страна, но е много комфортно и леко за носене и не изсушава устните. От споменатите на ГР съм пробвала 2-3 , от червилата на сестра ми , доста са дълготрайни, като усещане не са зле,но изсушават устните.

# 549
Някой изпробва ли лимитираната версия на мейбълинския бест селъл lash sensational. Интересно ми е дали има разлика между лимитката и оригинала.

# 550
  • Бургас
Една влогърка каза във видео, че въобще не я харесва, но не разбрах същата ли е формулата, консултантката в магазина ми каза, че разликата е само в опаковката.

# 551
Гледах и аз на Михаела май беше видеото, ама ако и друг я е пробвал да съберем повече мнения.

# 552
Някои да ми каже дали ББ крема и фон дьо тен на Лореал е хубав,много го хвалят.Благодаря.

# 553
За червилата - Макс Фактор и Аура бих препоръчала. На Макс Фактор не мога да го сваля с мицеларна вода дори, трябва да е с нещо мазно.

# 554
Момичета, вчера видях на Балеа сет с 3 балсама за устни във форма на френски макарони. Имате ли впечатления дали са добри?

Общи условия

Активация на акаунт