Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 60

• 56 595
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
И аз сметановата малина. Чета й състава - захар, малини, сметана. Не се гордея, но ми стана чудно ядливо ли е, та го пробвах. Беше сладко.

# 526
  • Бургас
Момичета, ползвала ли е някоя от вас почистващото олио на Нивея, искам да попитам дали става за сваляне на грим ? Събирам отзиви, защото днес в Нотино е безплатна доставката и цената от 9.90 лв е доста добра.
Аз го бях хвалила назад в темата, някои момичета бяха писали, че не се справя със спиралата, но при мен почиства всичко, всъщност за спиралата мажа от олиото и изчаквам малко, за да може да я разтвори добре, после масажирам малко и изплаквам. След него специално съм минавала с тампон с мицеларна вода, защото от начало мислех, че не е почистило грима , но тампона беше чист. Може би е до спирала, а и аз слагам малко като количество. Но бих препоръчала за проба.

От околоочните кремове най- любим и най-използван ми е на Балеа с уреа, просто е незаменим, хидратира много добре, не е тежък и цената е супер.

# 527
Сега забелязах, че в нотино са пуснали и есенс в продажба, даже имаше две палитри сенки, които ги няма на нашия пазар.

# 528
В Нотино има и на Катрис такива, които не съм виждала в Лили, даже аз тръгнах една тяхна да видя, но нямаше на място, и отнесох Революшъна. Ето тази:

И тези на Есенс в Пандата заглеждах:

Последна редакция: чт, 05 дек 2019, 08:26 от Lemy

# 529
Последната изглежда страхотно. В сайта на Додис провери ли?

# 530
Аз вече си взех палитра, и не търся повече. Рових и из Додис, проблема е, че ми се искаше да ги видя на живо.

# 531
Lemy, ползваш ли я вече? Най-вече пигментирана ли е ме интересува.

Аз идвам да похваля турския шампоан с чесън, косата ми изглежда невероятно, чиста е, косопада намаля. Сега не знам дали е само от шампоана или в комбинация с другите неща, но е факт, че е е по-жива.

И да се оплача от ето този сух шампоан на Балеа
Скрит текст:
Ами не прави нищо! Ама нищо! Нито изглежда по-чиста косата, нито обем, а и оставя бели следи. За щастие взех малка опаковка, беше лев и нещо и не ме е яд.

# 532
Ариа, още не, нямам време да седна да и се порадвам като хората.

# 533
Аз ползвам сухия шампоан на Балеа и ми харесва. Не знам някой такъв продукт да не оставя бели следи , нали има талк, който всъщност обира излишния себум?Пробвала съм няколко такива продукта и всички са идентични.
Аз пръскам корените, оставям малко да поседи на косата и оттам разресвам добре.Белите следи изчезват.

# 534
Супер, радвам се. Аз писах как е при мен. Знам как се използва  сух шампоан, ползвам от 7-8 години. И не съм имала проблеми с тези на Батист примерно. Този на Балеа оставя бели следи и след като го разреша, но както писах не само това е проблема.

# 535
И аз съм ползвала сух шампоан на Балеа и не съм доволна. Този за руса коса оставя стабилни бели петна. Този за тъмна не върши нищо. И от двата яко ме сърбеше скалпа. Общо взето и двата ми бяха безполезни продукта.

# 536
Някоя да й се е падала печеливша карта с термо бамбукова чаша от продуктите на нейчър бокс? Днес ми дадоха да избера от между стотина карти сигурно и не ми се падна чаша. Та се чудя какво е съотношението между печеливши не печеливши карти.

# 537
Чак сега разгледах брошурите на ДМ и Лили, големи намаления, голямо чудо.Hug
Хубави подаръчни комплекти има, хвърлих око на няколко.
Сега съм в чудене за червило. Имам едно на Ейвън, но е на свършване и искам да пробвам друго.
Харесах си няколко от брошурите, но изобщо не разбирам.. по принцип използвам гланцове, но сега нещо съм на друга вълна.
Дайте мнения за Flormar Kiss me more, Max Factor Lipfinity 24h,  Golden Rose Longstay, Aura Absolute Matte, Catrice с жожоба.
Като цяло ми се иска да е по-дълготрайно, май и матово ми се носи, стига да не изсушава устните ми, че те и без друго са вечно  напукани в студа. Rolling Eyes

# 538
Та се чудя какво е съотношението между печеливши не печеливши карти.
Едно към всички останали за обект, най-вероятно.

# 539
Дайте мнения за Flormar Kiss me more, Max Factor Lipfinity 24h,  Golden Rose Longstay, Aura Absolute Matte, Catrice с жожоба.
Като цяло ми се иска да е по-дълготрайно, май и матово ми се носи, стига да не изсушава устните ми, че те и без друго са вечно  напукани в студа. Rolling Eyes
От изброените имам Flormar Kiss me more и Golden Rose Longstay.
Ако държиш да не е изсушаващо вземи Флормар. По-меко някак седи на устните. Golden rose обаче е малко по-трайно. И двете ми харесват и като цяло е според повода при мен.

Общи условия

Активация на акаунт