Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 60

• 56 599
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, препоръчайте ми ексфолиант/скраб за тяло от Лили или DM. Колебая се дали този на "Афродита" е добър?
Не знам кой на "Афродита" визираш, но аз съм ползвала този със зелено кафе и шоколад, и го изхвърлих почти пълен - изключително гъста консистенция с едри частици, които грам не ексфолираха, а самият скраб се отмиваше трудно и оставаше по плочките. Лично аз повече друг скраб на марката няма да купя.

Харесвам скрабовете на Фармона и на Органик Шоп, например. На Фармона си ми остават едни от най-любимите (говоря за едни в кръгли кутии с черна капачка отгоре.)

# 511
Момичета, ползвала ли е някоя от вас почистващото олио на Нивея, искам да попитам дали става за сваляне на грим ? Събирам отзиви, защото днес в Нотино е безплатна доставката и цената от 9.90 лв е доста добра.

# 512
  • Deutschland
Въпрос към закупилите календара на Балеа. Тази маска има ли я наистина вътре? Иска ми се да я открия в редовния асортимент, но я няма

# 513
И аз имам този скраб със зелено кафе и шоколад на Афродита. Стои в банята само, почти пълен. Много гадна консистенция, не ексфолира изобщо.
Доволна съм от скрабовете на "Сапунена работилница" , има ги в Лили.

# 514
  • Пловдив
Въпрос към закупилите календара на Балеа. Тази маска има ли я наистина вътре? Иска ми се да я открия в редовния асортимент, но я няма

Да, в календара е. Аз я изпробвах, хубава е. Както си пише, за нормална кожа е подходяща. Леко глинеста. Аз едната половина ще я оставя за лятото.

# 515

Има я, да, беше за вчерашната дата. Не съм я виждала по магазините, обаче. Май е лимитка за календара. Не съм я тествала още.

# 516
  • Deutschland
Видях, че на някаква блогърка й е почервеняло доста лицето след нея, така че внимавайте

# 517
  • на дъното
Здравейте,дами! Бихте ли ми препоръчали околоочен крем с хидратиращо и антиейдж действие на Алверде или Балеа? Благодаря 😊

# 518
  • Варна
Като стана дума за скраб, аз си правя домашен и съм доволна от ефекта. Преди година обаче ми бяха подарили един комплект на The BodyShop, който съдържаше и опаковка скраб- мисля, че беше с Shea и освен, че вършеше добра работа с ексфолирането оставяше кожата ми много мека и хидратирана ( моята е много суха по принцип). Смятам да си взема пак подобен на марката, за да разнообразя домашния.
Преди време някой беше споделил, че е доволен от sheet маските на Виктория, може ли да споделите, кои точно, че не мога да намеря, конкретния пост?

# 519
Здравейте,дами! Бихте ли ми препоръчали околоочен крем с хидратиращо и антиейдж действие на Алверде или Балеа? Благодаря 😊
На Балеа - с урея, с лотос, с алое вера. Всички са прилични и като действие и като цена. Кремообразни, с добра абсорбация, подхранващи, туширащи засушавания, хидратиращи. Бръчки не "гладят", но поддържат кожата около очите в добро състояние.

Има един 5в 1, но гореизброените са по добри. Във форума мн похвали е отнесъл един балейски във флаконче за зряла възраст, но освен, че по средата на ползването му се пресече и ми лютеше зверски на очите не видях да се загладих. Въпрос на кожа и поносимост е.

# 520
Аз харесвам този http://silvenamakeup.blogspot.com/2016/02/balea-Eye-Cream-Urea.html

# 521
Момичета, ползвала ли е някоя от вас почистващото олио на Нивея, искам да попитам дали става за сваляне на грим ? Събирам отзиви, защото днес в Нотино е безплатна доставката и цената от 9.90 лв е доста добра.

За почистване на грим също става, мисля че някой тук го беше похвалил преди време. Иначе и аз се възползвах от безплатната доставка на Нотино за един фиксиращ спрей на Ейвън.  People Dancer

# 522
Аз също си правя скраб у дома. Захар, какао, флорална вода и малко масло (каквото имам под ръка). Ексфолира чудесно. Пробвала съм и с утайка от кафе, ама няма такава цапаница.

# 523
По-добър скраб от кафе няма, но откакто запуших канала, не експериментирам.
И аз съм доволна от Organic shop. Ползвам сметановата малина.

# 524

Аз го имам, не е лошо, мие но за спиралата  си трябва търкане иначе си панда.... От Лили го купих на промоция за 7 и нещо Hands V

Общи условия

Активация на акаунт