Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 19

• 43 376
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Това има смисъл...да.
Само че не дядото е минал, а Джъмбо Stuck Out Tongue Winking Eye
Което потвърждава идеята ми, че Ристьо е пишман баща - скатал се е и не е купил играчки. А после реве за същото - че няма подарък. Ми купи бе Ристе....не се стискай..

# 166
Дядото е минал, ама както знаем от предната реклама с пробития чувал - той пазарува от Джъмбо Wink.

# 167
Ама ако не ги е купувал изобщо, защо хлипа и рони сълзи? И най-важното, защо лъже детето? Вие представяте ли си на Ицака жена му да пусне тема тук - мъжът ми е моряк, нищо не прати на детето за Коледа и го излъга, че му е купил подаръци! Grinning

# 168
Не купил подаръци,защото към края на рекламата се вижда преполовена бутилка ImpImpImp

# 169
  • Разпиляна във въображението
Аз харесвам рекламата с лампите. Те даже са две с тази двойка.

С наличния нож за такива работи "реженето"  ще ми отнеме секунди за тези 40 грама. Както обичам да похапвам по време на тази процедура грамовете ще заминат още там.

# 170
  • ВАРНА
Ицака може да хлипа,защото се е набутал с играчки от Хонг-Конг,а там е скъпо, вместо да поръча от Алиекспрес още септември месец.Или Джъмбо отваря магазин в Сингапур и така го промотират.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 171
  • DE
Ние снощи почти се скарахме с Мм, той твърди, че таткото е купил подаръците по-късно, а не са в гардероба докато говори с детето Crazy
Все още не схващам, защо е цялата тая трагедия. Тези на кораба нямат ли интернет, нещо телефони, не знаят ли за интернет пазаруването newsm78
Май са изровили рекламата от миналия век и ни я пробутват сега Thinking Crazy Mr. Green

# 172
Ние снощи почти се скарахме с Мм,
Скрит текст:
той твърди, че таткото е купил подаръците по-късно, а не са в гардероба докато говори с детето Crazy
Все още не схващам, защо е цялата тая трагедия. Тези на кораба нямат ли интернет, нещо телефони, не знаят ли за интернет пазаруването newsm78
Май са изровили рекламата от миналия век и ни я пробутват сега Thinking Crazy Mr. Green
Още един минус за рекламата - вместо да създава настроение, тя провокира дрязги и караници в семейството точно преди Коледа! Simple Smile

# 173
Преди малко търсих информация за рекламата на Джъмбо и попаднах на това. Наистина преводът на български се различава и освен това гърците си я харесват, както става ясно от коментарите и което е напълно нормално, защото рекламата е ориентирана за тях. Няма как да докосне нас. Тя си е сантиментална за тях.

https://kefaloniapulse.homeinkefalonia.properties/this-years-soc … -advert-explained

# 174
Брях...оказва се играчките са за Ристьо...детето го питало той какво бил получил от дядото 😨😨😨 ЖДНБ...
Толкова смотана и неясна реклама...я аз да порежа пак - моята поне е ясна и проста-просто режеш и режеш и режеш..до откат Joy

# 175
  • София
Е добре де, как може такъв превод да й направят на тази прословута реклама?

# 176
И аз това питам, как изобщо е възможно да се допусне такава груба грешка? Не мога да го разбера, наистина е редно от Джъмбо да дадат някакво обяснение за тази реклама и за грешния превод.

# 177
Добре де, какво толкова различно казва в оригинала бащата?

# 178
Според мен превода не е грешен, защото просто не е превод. Решили са да я озвучат по български използвайки за основа текста на рекламата. Явно са си помислили, че текст ориентиран не към българската аудитория няма да свърши работа, а техния премоделиран идиотски текст - да. Да, да, ама гредааа!
Джъмбо, Джъмбо, чуваш ли ме Джъмбо, скрий рекламата, Джъмбо!
Чакай да ти дам да чуеш детето на колежката, което вече е в стрес от тази ти реклама и оная с дядо ти Коледа Страшилов и като ги види се разплаква и иска да се изгаси тв. Както и че вече изпитва страх от Коледа.
Чуваш ли го Джъмбооо! Детето плаче и не иска от твоите играчки!!!

# 179
Добре де, какво толкова различно казва в оригинала бащата?

Не бащата, бруталната разлика е в това, което казва детето, а именно - на мен дядо Коледа ми донесе пожарна, а НА ТЕБ какво ти донесе? Това тотално променя смисъла.

Общи условия

Активация на акаунт