Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява течението по време на бременност?
Как се определя бременността и датата на раждане и как се изчислява бременността и терминът на раждане?
Какви са причините за появата на течение по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява течението по време на бременност?
Течението по време на бременност може да бъде различно при всяка жена. Някои жени съобщават за различни видове течения - от бистри до кафеникави, но не и кръв. Такива симптоми могат да бъдат свързани със секрецията на жълтото тяло и обикновено не са причина за безпокойство. Въпреки това, важно е да се консултирате с лекар, за да получите професионално мнение и съвет.
-
Как се определя бременността и датата на раждане и как се изчислява бременността и терминът на раждане?
Бременността се изчислява от последната менструация, като се добавят 7 дни и се изваждат 3 месеца. Този метод обикновено се използва за определяне на гестационната възраст. Въпреки това, участниците във форума отбелязват, че измерванията с ултразвук могат да варират в зависимост от индивидуалните характеристики на цикъла и овулацията на всяка жена. Датата на термина може да бъде повлияна от различни методи за изчисление, но е важно да се консултирате с лекар за точна информация.
-
Какви са причините за появата на течение по време на бременност?
Поява на течение по време на бременност може да се дължи на различни фактори, като секреция от жълтото тяло, контракции или други телесни промени. Участниците във форума отбелязват, че течението може да бъде различно при всяка жена и не винаги е проблем; въпреки това е важно да се консултирате с лекар за професионално мнение и съвет.
-
Какво е отлепването на плодното сакче?
-
За какво се предписват Дуфастон и Утрогестан?
. Как wish e в 7 г.с. а термина е на12.02.07. Ако е тогава , то тя трябва, да е в 11 г.с. седмица. И как термина на пепеляшка е на на 03.02., като трябва да е на 29.01.07 ?!?!? Толкова бях сигурна в моя термин, а сега вече не съм !

! Във вторник ми беше кошмарен ден - цял целеничък ден повръщах. Чудя се да не е от напъването. Не знам. Утре вечер чак ще мога да отида да се успокоя! До тогава ще си лежа и ще се опитам да мисля за друго! 

Така че не се шашкай само, но иди на доФтур още днес. Успех ти желая
гестационните седмици се броят от последната менструация, защото тя за разлика от самото зачеване е сигурна. Тоест като съобщават резултатите от меренето докторите трябва да казват: " Ембрионът отговаря на 7 г.с. при нормален цикъл - 28 дни - тоест идеалния случай " . А не : " Ти си в 7 г.с. , при положение , че мензис нямаш от 10 седмици..."
...Ако имаш нормален цикъл и 9 седмици вече нямаш менструация, това означава , че си в 9 г.с или 7 седмица от зачеването - за това са ти казали , че си в 7