ОСМИ клас полека тече, отлично се справя мойто гардже

• 31 137
  • 668
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Ани, вие заслужавате идното лято голяма почивка - за 2 години. Добре, че не си рецидивистка и ти (много ми хареса този лаф на Шарлотчето).

# 556
  • София, в момента в любимото ми село Железница
С леко закъснение благодаря за пожеланията за Никулден. Завърнахме се и ние от едно прекрасно пътешествие до Брюксел по повод именните ни дни с дребчо и наборката да поупражни в реални условия френския. Учудващо добре се справи за тези няма 3 месеца откакто го е захванала. Естествено в моментите в които имаше затруднения бързо преминаваше на английски. Satisfied
Много идейни подаръци с тези хапчета, но може би другата година ще се възползвам, че много натоварен този декември.
За съжаление няма да мога да се присъединя на срещата, че тогава ще празнуваме РД на малкия. Декември ни е осеян с много празници и допълнителни мероприятия трудно включвам в графика.

# 557
  • София
Еееех, Русалка, уби всички детски надежди да те видим в тази година!!! Ама пък и основанието ти е бетон, не мога да противореча! Много забавни подаръчета се въртят при девойките.
Пак много закъснях с писането и съм поне 3 теми назад, нооо..
За такива джвъчки използвам магазин за щуротии https://www.bezpanika.com/

# 558
Еееех, Русалка, уби всички детски надежди да те видим в тази година!!! Ама пък и основанието ти е бетон, не мога да противореча! Много забавни подаръчета се въртят при девойките.
Пак много закъснях с писането и съм поне 3 теми назад, нооо..
За такива джвъчки използвам магазин за щуротии https://www.bezpanika.com/
Без паника ни е любим магазин, там може да се намери и онази антистрес гъба Wink

http://www.bezpanika.com/index.php?option=com_content&task=v … 02&Itemid=263

# 559
Мили дами, не съм се включвала от век, но ви хвърлям тайно по едно око - възхищавам се на организацията и невероятния ви ентусиазъм. Моето гардже го приеха в мечтаната гимназия, но от стрес отключи ендокринни проблеми и много се бяхме притеснили всички. Лятото изкарахме едва - едва, не ни достигна почивка и решихме да го караме по - лежерно, все пак здравето е най - важно, но тийнейджър мярка няма явно и пак ще трябва да вадя страшната маска. Има ли майки от Класическата, темата за там трайно спи. Страхотни деца имате - да са живи и здрави. Включвам се ако ме приемете, много зареждащо ми действате. С глас се смях на немските хапчета - и аз бих направила за подаръци, ама са много сръдливи повечето около мен, та се чудя. От някои таблетки много ми се иска да има истински. Прекрасен ден от мен.Animal Ant

# 560
Привет silver pearl, добре дошла!
Аз съм майка от Класическата, в смисъл, че съм я завършила. Май няма деца от тази тема, които да учат там. На мен ще ми е много интересно да споделиш актуални впечатления.

Сънчо, Ради, май няма много желаещи за среща преди РС на ФЕГ. Ако пък искате, да не форсираме излишно?
Иначе, аз съм на линия, но дайте да се разберем Simple Smile

# 561
мартеа, аз няма да успея, за съжаление, преди 19 ч. Sad Но ми драснете, ако все пак отидете.. ще се радвам поне за няколко минутки..

Коледният концерт на хора на ФЕГ беше страхотен!!

Ох, не успявам напоследък въобще да се включа в темата по текущите обсъжданки, изпуснах и поздравите за празници..ама вие си знаете, че ви мисля само всичко най-най-хубаво!! Wink

# 562
мартеа, благодаря!
Много съм впечатлена от гимназията. Страхотни преподаватели. До седми клас бяхме в "прекрасно" училище, основано през 1951 г. и доведено до такова положение, че децата не искаха да го записват в желанията си даже. Тук нещата са съвсем различни - интелигентни, спокойни хора, посещения на кина, театри, музеи. Миналата седмица бяха на "Клетниците", предстоят забавления на сатурналиите - парите от билети ще бъдат дарени на бивш възпитаник на гимназията, страдащ от тежко заболяване. Много е различно и самите деца са много приятни.

# 563
мартеа, благодаря!
Много съм впечатлена от гимназията. Страхотни преподаватели. До седми клас бяхме в "прекрасно" училище, основано през 1951 г. и доведено до такова положение, че децата не искаха да го записват в желанията си даже. Тук нещата са съвсем различни - интелигентни, спокойни хора, посещения на кина, театри, музеи. Миналата седмица бяха на "Клетниците", предстоят забавления на сатурналиите - парите от билети ще бъдат дарени на бивш възпитаник на гимназията, страдащ от тежко заболяване. Много е различно и самите деца са много приятни.

Много се радвам да го прочета! В последно време чувах противоречиви мнения, включително от бивши съученици, настоящи преподаватели. Ще се радвам в тази гимназия отново да има подем. А ще я бъде ли новата сграда?

# 564
Ако за " нова" се счита тази на пазара, 12 - ти клас са вече там. Всяка година ще слиза по още една паралелка, за 10 - ти и ние ще сме там. Освобождават място за малките, нали имат за първи път петокласници. А иначе, колкото хора, толкова и мнения, но за моето дете промяната е много положителна.

# 565
  • някъде ... тук ...
Да се отбележа, че ще дойда на 21-ви Simple Smile Много благодаря за организацията и резервацията, момичета!
Нали в същите Халби?

Върнахме се снощи по нощите, още не съм се виждала с набора, че спеше. Тази сутрин се изнизал без да ме събуди. Батко му каза, че всичко е минало нормално. С училището изобщо не знам какво става.

Много забавни идейки сте дали! Може и aз да се възползвам от тях, ама тъй като съм вързана в ръцете, ще видя в Без паника Crazy

# 566
Сънчо, Ради, май няма много желаещи за среща преди РС на ФЕГ. Ако пък искате, да не форсираме излишно?
Ами ще се радвам да се видим и в по-малък състав, както кажете Wink

# 567
Ами ще се радвам да се видим и в по-малък състав, както кажете Wink

Ок, аз към 6 ще съм в By the way.

# 568
  • София
Мартеа, Ради, и аз така - ще гледам към шест да съм в By the way. До тогава.

Който може да идва.

Последна редакция: чт, 12 дек 2019, 12:36 от Сънчо

# 569
Мартеа, Ради,[/b] и аз така - ще гледам към шест да съм в By the way. До тогава.

Който може да идва.
.

Момичета, там съм! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт