Кутията за обяд - какво приготвяте за у-ще или офиса - 9 тема

• 41 773
  • 790
  •   1
Отговори
# 405
За много години, момичета, пожелавам здраве и вдъхновение! Simple Smile
Днес в кутийката има постни пелмени с масло и пармезан.

# 406
  • София
ЧНГ!
О: Бургери от младо телешко, картофена салата, ябълка. Домашни гръцки курабии да си има в гардеробчето;
СЗ: Кифличка с дюлево сладко.

И аз взех квадратна кутия от Кауфландия. Дълбочка ми е малко за детето, но той много си я хареса.

# 407
Може ли рецептата за курабиите? Blush

Последна редакция: пн, 06 яну 2020, 23:47 от dolce miele

# 408
Не е съвсем по темата, но някой случайно да ползва това

# 409
# 410
Аз нямам термосче😔, ако някой може да даде линк за такова?Защото и аз искам вече да си нося храна.

# 411
Не е съвсем по темата, но някой случайно да ползва това
Скрит текст:
И аз я гледах във фейса, ама нали имаме термосчета!
Seeflower ето линк за термос
http://zelenotodrakonche.com/%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%BE%D1%8 … D%D0%B0-reer.html

Последна редакция: пн, 06 яну 2020, 21:51 от mimi.7299

# 412
  • shumen
За много години,момичета!
Моя понеже е болен,а и аз,и не съм правила кутии.Но вкъщи си хапна сутринта домашна баница,за обяд кисело зеле,а за СЗ пожела филия с мед.

# 413
Добро утро, днес менюто е джолан с картофи, малко от снощната пица, туршийката на баба и разбира се от коледните запаси от лакомства, които сигурно до май месец ще ядем Satisfied

# 414
навремето ги гледах тези ел. кутии, но бяха пластмасови вътре.

# 415
  • Berlin
Честита нова година!
Днес при нас е първи училищен ден след ваканцията. Balloon Имаме сандвич с масло и колбас, кашкавалени пръчици, фъстъчено масло и крекери от ориз и царевица, чай.

# 416
  • София
Привет Simple Smile За днес менюто е: супа със свинско месо, краставици и чушки, домашни сладки и соленки.

# 417
  • в страната на чудесата
Днес рулца от шунка с пастет от извара, жълтък и майонеза; отстрани бейби царевички.
Аз си ги ядох, тъй като младежът не харесал пастета.
Иначе е много бързо и приятно - два твърдо сварени жълтъка, извара, лъжица майонеза, сол.

# 418
Добро утро, аз днес и утре съм почивка, че имат по-малко часове поради липса на учител и сложих само плод, а обяда в къщи - канелони болонезе и гоакамоле.

# 419
За днес закуси с филия с пастет, за училище си носи портокал, ябълка, малка сусамка и останали стафиди от вчера. В стола имат хубаво меню цялата седмица. Вчера не пратих храна , че щеше пица да си купува междинно  уж- и нямало и си купила....Орео бисквити Close Отделно имениците почерпили с шоколад, бонбони, сладки, локум и др. такива. Добре, че обядът в стола, както казах, е почти винаги много хубав... Blush Днес пък имат рожденичка....

Общи условия

Активация на акаунт