Хасково - Градът на Богородица

• 34 390
  • 307
  •   1
Отговори
# 120
      Мили мами, има пак някакъв вирус с висока температура...
...

Има да, Вили го изкара вече #Cussing out Много е гадно детенцето ти да е болно Sad Дано да се оправите бързо Peace

# 121
Здравейте мили съгражданки:)
Къде в нашия китен и красив град мога да намеря шампоана с хинин и жен-шен "Милва" произведен от фирма "Ния" ООД?

Моля за помощ!

# 122
  • Хасково
В аптеки Гален се увеличават бебоците. Миналата година бяха 2, а досега тази година са 4 Laughing
Направихме среща на част от бебоците- много е забавно, защото  си говорихме предимно за бебешки неща и нищо за работа... Hug

# 123
Здравейте и от мен,

нещо напоследък въобще не ми остава време за писане Crazy

Тони, купих си този стимулант за коса, за който ти писа, обаче все още не съм започнала да го ползвам, така че отзиви нямам.

Приятен ден Hug

Последна редакция: вт, 22 авг 2006, 16:26 от Toni4ka

# 124
Момичета и момчета /ако има/,от съседния град съм , но често преглеждам и Хасковския форум, затова и тук пиша.
Гласувайте за моите момчета, дайте 5 звезди и ще ви обичам Laughing
http://www.germanos-konkurs.com/?t=7&ph=3&p=1&sort=1 … ID=0&rID=3816

Благодаря на всички!

# 125
Тоничка, забелязах, че вече и ние присъстваме на първата страничка.
Трогнати сме!
Дано бебоците ни позволят по-често да се срещаме тук.  ( или по парковете  Simple Smile )

# 126
Тоничка, забелязах, че вече и ние присъстваме на първата страничка.
Трогнати сме!
Дано бебоците ни позволят по-често да се срещаме тук.  ( или по парковете  Simple Smile )

Яна здрасти!
Аа моля, моля, след срещата днес си направих една справка и видях, че не съм ви записала и реших да се поправя.
А за последното - дано, дано  Grinning

Лека вечер Hug

# 127
 newsm78 момичета купувате ли на децата си от зърнените закуски  - от големите пакети?

# 128
Отново съм на линия! wavey
Почивката ни свърши, но беше хубаво!  family Сменихме обстановка и климат, презаредихме се, направихме планински тен! На децата им понесе супер! Сега остава и безпроблемно да се аклиматизират у дома.

Тоничка, разказвай за рожденния ден!  Hug Нищо не си писала! Wink  На мен ми беше толкова вълнуващо на първия рожден ден на Пепи! А то милото почти нищо не разбра...

Тони, и аз ти благодаря за споделеното за Икаров! Кога се маже този стимулант - преди или след измиване на коса? newsm78

Боряна, косата ти е супер! И при мен "овчата" маска дава добър резултат! Ще стане 1 месец откак я правя - преди всяко измиване на косата, т.е. поне 2 пъти седмично. Но моята коса не е за снимане все още. Confused

Мишелче, на Пепи му купувам Нес Куик - от кафевите топчета, само заради това, че гледа рекламата и иска. Но ги хрупа без мляко и това не ми харесва. Иначе по принцип не съм привърженик на този тип храни за деца.

Дано всички болнички да са се оправили! Hug

# 129
      Мили мами, има пак някакъв вирус с висока температура...
и ние Сиси на 9м  вече го намерихме  Cry.За първи път се раэболяваме ... много е гадно в тези горещини   -   висока температура . Embarassed
  Казаха да и слагам и компреси  ,  но тя започва да плаче...  Cry
    Така че пазете се ....  ако въовще е възможно..... #2gunfire

Дано всички болнички да са се оправили! Hug
[/quote]
  Благодаря !!! Но май бяха зъби ... Аэ му казвам на нашия / д-р / , че ни растат зъби , а той вика да забравим за зъбите има вирус ...  Naughty Но на другия ден нямахме вече температура , а имахме два пробили горни големи зъба!!! Peace Whistling
  Hug

# 130
Здравейте мами от Хасково.Искам помощ-предстои ни малка ваканция във вашия град.Може ли някой да ми каже къде мога да запиша детето си на кухня около ж.к Орфей.Благодаря  предварително.

# 131
Здрасти, desidani, в ж.к Орфей има само една ясла (детска кухня). Намира се до "Веспрем". Ще я откриеш лесно.

# 132
Десидани, не съм сигурна, че от яслата ще ти дават храна, без да водиш детето там. Иначе детската кухня е в центъра, зад ДНА, но трябва да се разхождаш до там.

Мамасиви, какво мажеш за зъбките? Сега това ми е на дневен ред!

Нали отсъствахме от града, та сега ми правят впечатление новите детски площадки - пред библиотеката и пред Булбанк! Харесват ми, но на Пепи най-много!!! 1swing piasyk smile3540

ЩЕ ПРАЗНУВАМЕ ЛИ СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА!!! МНОГО БОГАТА ПРОГРАМА - ВЧЕРА ЕДВА Я ИЗЧЕТОХ!
 ura baloni

# 133
Благодаря ви за инфото,ние ще опитаме от Веспрема пък ако стане,стане.   bouquet   bouquet   bouquet

# 134
Desidani, в Хасково има четири места от където може да се взема детска кухня - едното от които е яслата в ж.к. Орфей. Така че, мисля, че няма да има проблем да си вземате храна от там.

Еnvia, за зъбките - в момента използвам "Дентинокс", ползвала съм и "Калгел" (ефектът е един и същ), но не съм убедена, че помагат много. Облекчението е само за момента.

Общи условия

Активация на акаунт