Хасково - Градът на Богородица

• 34 389
  • 307
  •   1
Отговори
# 135
Envia , нищо не мажа за зъбките Embarassed, те сами си растат Wink .Нашият д-р / иначе е готин/ ама каза че нищо за мазане не ми препоръчва... и така само на разни неща дето стават за лапане сме/ бисквитки и др./  PeaceНо имаме вече  5 зъба / на 10м. е малката /
   Дано на вас лесно да ви пораснат , но казват че за горните е най-гадно... Whistling
  Но няма  начин първо коликите , после зъбите , после пубертет... Rolling Eyes

# 136
здравейте мили Момичета:) ето ме и мен отново на линия след 2-у седмично отсъствие:) бяхме на море в Ахтопол:) Много е готино на морето винаги ми идват малко тези "морски" дни, страхотно си изкарахме:) на Стела много и хареса също:)
сега се готвим за РД на Стела, мисля да им направя градинско детско парти:) давайте идеи за менютоSimple Smile))) мисля да са сандвичи, мънички кюфтенца и пържени картофки за сега:) и разните му там солетки, сладки, сокчета. айрян....и разбира се торта:) а тя неизменно ще е от цеха който се намира до завод МИР /стархотни са им тортите-хем красиви, хем вкусни/:)та така вие как я карате тук в Хасково? все още не сме видели новите паркове в града, но прочетох за тях по-горе:)

# 137
Момичета здравейте и от мен!

И ние бяхме на моренце, обаче в Приморско и си изкарахме супер, макар, че се наложи да си тръгнем малко по-рано.

Боряна и аз съм така и на мен дните изкарани на морето винаги ми идват малко и все са ми недостатъчни, но пък така е по-интересно всяка година по малко.

Енвиа и аз така реагирах в първия момент за новите детски площадки, обаче за мен са си леко замазване на очите - това е лично мое мнение разбира се.

РД на Вили мина весело, някой ден ще кача и снимки - само да ми остане време де Wink

Надявам се да имам време да се включвам по-честичко.

Приятен ден Hug

# 138
Морски Тоничка и Боряна smile3548, добре завърнали се! Two Hearts
Аз пък все по-често с облекчение си тръгвам от морето, т.к. данданията, жегата и тичането след детето /а вече са две/ ми идват в повече...  Rolling Eyes От възрастта ще да е ... newsm27

Доброто ми отношение към детските площадки е заради новите места за игра на децата - ни повече, ни по-малко! Не разсъждавам, кой ги е направил, и защо, и какво е целял с това... Може и малко повърхностно да гледам на нещата, но за момента не желая да задълбавам. В такъв период съм - на майчинство, а като ще върна на работа - ща не ща - ще дълбая... dontknow
Ох, разприказвах се! Embarassed

А като замириса на попрегоряло лято - няма ли да си направим срещичка?  lalalala На мен сякаш взе да ми идва кураж, да правя уговорки callme, въпреки кърменето на поискване...

Като отворих дума, някой видя ли се със Светлана? newsm78

Лека и топла седмица ви желая!
lovekiss Flowers Bouquet sun

# 139
  • Haskovo
Здравейте и от мен.Ние също като се прибрахме,бяхме приятно изненадани,от новите детски площадки.Хубаво е ,че в града ни се увеличават местата за игра на децата ни.А това е важното нали  Wink

# 140
  • Хасково
Честит празник на всички Хасковлии- и аз май вече станах -за някакви си 7 години... абе хубав е града  Laughing

# 141
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ХАСКОВО И ХАСКОВЛИИ!
 baloni dancing Flowers Sunflower  ura Tada newsm67

# 142
БОРЯНА, ЧЕСТИТА ВИ РОЖДЕННИЧКА! ДА Е ЖИВА, ЗДРАВА, МНОГО УСМИХНАТА И МНОГО ДА ВИ РАДВА! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК С МНОГО ПОДАРЪЦИ!
 newsm59  party023 newsm67  ura  party002 Gift

# 143
Здравейте и от мен Heart Eyes

Честит Празник Hug

Ехее вчера вечерта какви хора се бяха заформили на площада пред сцената, апък хора, хооорааа ... браво
А коя стана мис Хасково 2006?

Някой успя ли днес да види Президента отблизо Sunglasses Grinning

Приятен ден Wink

# 144
Аз разбрах, че Президента са го освиркали в Х-во, но не знам, дали е вярно... Thinking

Ние цяла седмица не сме слизали в центъра и нищо не разбрахме от мероприятията, че мрънкаме, мрънкаме, мрънкаме... Tired

# 145
  • Sofia
Здравейте мами,
Да ни е честит празника на всички хасковлии Hug.Аз макар,че живея в София,съм си хасковлийка отвсякъде и сега много ми се иска да съм очевидец на празненствата при вас.Пийте едно и заради мен. Grinning
Искам публично да се извиня на всички майчета,които ми пратиха телефонните си номера,а не се обадих на никоя,за което искренно съжалявам.Истината е,че родителите ми правят основен ремонт на апартамена,като се почне от пода,та до тавана и просто не се стоеше там. Затова с Ели бяхме по време на отпуската ни къде ли не,но не и там.А и преждевременно се завърнахме в Софето.Сега дребосъчка тръгна на ясла от тази седмица,като отново плаче толкова,колкото и като започна да ходи миналата година на ясла.Тогава плачеше нонстоп почти 3 месеца неутешимо.Сега плачът е със същата сила,но ако плаче отново толкова време,ще полудея.Уж е по-голяма и разбира повече,със същите жени и деца е,но си плаче като бебеSadМного ми е мъчно.Тръгвам всяка сутрин със свито сърце,защото знам какво ще последва.А след следващата седмица ще я местя и в градина с нови деца и учителки и тогава не знам вече какво да очаквам.Тогава ще е и новата учебна година и съвсем ще съм под напрежение.Извинявайте ,че ви разказвам тревогите си по време на този хубав общ празник,но имам нужда да споделя.Поздрави от нас.Simple Smile

Последна редакция: пт, 08 сеп 2006, 15:24 от svetlana79

# 146
Grinning  bouquetчестит празник на всички .
Момичета предстои ми да раждам в края на март живея по принцип в Бургас но тук докторите и родилното е под всякаква критика,свекърва ми е от Хасково и ме интересува как е във вашето родилно имали частна клиника, защото чух по телевизията че са открили ново родилно .И бих те ли ми препоръчали добър гинеколог и съответните координати . Благодаря ви много !

# 147
Честит празник на всички хасковлии!

# 148
Привет и от мен!

Веселбата около празника наистина е голяма!  Grinning

А гледахте ли зарята?
Беше много красива, но прекалено дълга и ужасно шумна - събудиха ми децата.  Mr. Green

Тоничка, ние имахме честта да видим президента отблизо. Sunglasses Но не сме го освирквали. Grinning(Малко след срещата ни с вас.)

Еnvia, не сте пропуснали много от това,че не сте ходили в центъра. (Всъщност въпрос на гледна точка.)

# 149
..... (Малко след срещата ни с вас.)

Да, между другото отдавна искам да напиша, че откакто се запознахме /съвсем случайно - Яна ни позна/ се срещаме изключително често, дори по няколко пъти на ден Grinning

gabi-03 нашето родилно е меко казано под всякаква критика, но се преживява - спокойно! Лекари има добри!
За новата болница Хигия нямам инфо, не знам дали не е частна, разбрах само, че има и родилно, но нищо повече. Пробвах да потърся информация в Гугъл-а, обаче не намерих нищо по-подробно.

Вчера водихме Вили на люлките на панаира - хареса й, обаче в един момент май й дойде в повече силната музика и многото хора и се размрънка, като тръгнахме нямаше проблем.

Приятен ден Hug

Общи условия

Активация на акаунт