Хасково - Градът на Богородица

• 34 390
  • 307
  •   1
Отговори
# 150
ТОНИЧКА, благодаря за инфото .
Аз другия месец ще идвам и ще проверя нещата в хигия как стоят .
приятен ден на всички.

# 151
Момичета,
Знаете ли къде в Хасково има мамолог и как мога да се запиша?Ако имате някави телефони за връзка...
Да уточня-нямам личен лекар,никога не съм избирала съответно не мога да отида с направление.
Благодаря ви.

# 152
Габи, аз разбрах, че АГО-Хигия ще работи и със здравна каса, но кои гинеколози са поканени да работят там все още не знам. Старото ни АГО е отвратително, като условия, но за лекарите и акушерките - нищо лошо не мога да кажа. Препоръчвам ти предварителна уговорка с лекар, евентуално и с анестезиолог. Peace

Любопитна, мамолози има в Онкото, но в момента ми отлитна името на специалиста - ако не се лъжа - д-р Василев. Може би и във Военна болница има. За съжаление нищо по-конкретно не мога да ти кажа.

# 153
  • на село
Здравейте момичета, искам да попитам-
 на кой Интернет доставчик сте в Хасково,
мислим да пускаме нeт на дъщеря ми, ходихме до Рекорден - сега нямали възможност за кабелен нeт ::.
Ако е ЛАН мрежа ме устройва идеално, не искам да я включвам към БТК.
А забравих да кажа, че района е срещу МГ, над автогарата.

# 154
Ние сме при Еском - неограничен достъп. Доволни сме! Peace
Но от техническите въпроси - нищо не разбирам. Embarassed

# 155
аз съм с кабелен нет към "Кейбъл тел" - неограничен достъп.

# 156
НелиСа ние пък сме към Аида нет, сега имат някаква нова оферта - неограничен достъп за 16 лв., иначе ние сме на една за 10лв., - 400МВ, за 15лв. - 700Мв и т.н.

# 157
  • на село
Благодаря ви много.
Но ако ми кажете и долу -горе къде се намират и офисите им, например на Аида нет/това за неограничения от 16лв. ме устройва и тук съм на същата тарифа/
и Еском,че да ми е по -лесно  Grinning/ май ставам нахална, но времето все не ми стига в последните дни, та .../

# 158
Здравей НелиСа, ние сме към КейбълТел /Рекординг/ и живеем точно над автогарата - явно сме съседки . Таксата ни е 10лв за неограничен достъп.

# 159
  • на село
Здравей НелиСа, ние сме към КейбълТел /Рекординг/ и живеем точно над автогарата - явно сме съседки . Таксата ни е 10лв за неограничен достъп.

Явно -да  Hug, ние сме малко по нагоре, високия блок до бензиностанция"Микраж".
Но на нас Рекординг ни отказаха, бяхме питали в началото на юли и казаха, че в момента нямали техническа възможност, може пак да проверим, но да разуча и за другите доставчици, че мъжа ми говори за БТК, а аз с тях не искам да се разправям.

# 160
Еском са близо до парк Добруджа, който е в посока зад ОББ.

# 161
Аида нет се намират на улицата на която е и Полицията, обаче в началото /по посока към у-ще "Хр. Смирненски"/, от тротоара се качваш по едни стълбички до входа на блока.

Ани браво бе вашата оферта много изгодна за 10лв. неогроничен Peace, остава и връзката да е хубава Grinning

# 162
  • на село
Благодаря ви момичета  Hug!

# 163
и аз съм към Рекординг - неограни4ен достъп за 10 лева на месец:) връзката е добра за мен, защото си ка4вам снимки в нет-а, ползвам скайп, ай си кю и за мен си ми върши идеална работа:) доволна съм

# 164
  • Хасково
трябва ми бяло чисто( без аромат или оцветител )  нишесте в по-голямо количество -о.5 ,1кг. да знаете къде има в Хасково. Преди съм купувала от Метро, но нямам път натам скоро

Ние ползваме Еском 10 лв 200мегабайта, което май си е най-лошата оферта от прочетените, но сме много доволни от вътрешната мрежа- всички нови филми сме ги гледали. Аида нет имат ли сървър, за Рекординг знам че няма

Последна редакция: ср, 13 сеп 2006, 08:33 от tony_nm

Общи условия

Активация на акаунт