Хасково - Градът на Богородица

• 34 400
  • 307
  •   1
Отговори
# 75
  • Хасково
(моми4ета, току 6то говорих с леля ми /тя работи в реномирана аптека в града ни/, за 6ампоана с хинин и жен-6ен на фирма НИЯ ООД.
1. тази фирма била хасковска, а не пловдивска.
2. каза ми акоо искам да ми окапе косата да съм си купела този 6ампоан!, за6тото го произвеждали в някакъв гараж:)
Та сега не знам какво да правя, май няма да си го купувам....вие какво 6те кажете, някоя от вас дали го е ползвала, какви са ви отзивите за него)

ако наистина ти трябва хининов шампоан вземи този на Клоран- страхотен е, а голямата опаковка излиза прилично.Можеш да правиш втривания с хининова вода- във всяка аптека я има.А ако просто си търсиш подхранваш шампоан против косопад вземи Фитовал- стува си.

# 76
  • Хасково
тези дни изкарах доста зле- по средата на лятото ни нападна някакъв гаден вирус- отначало баткото хремяса и мислехме че е настинал, на другия ден започна да кашля яко и бебка вдигна температура ... това е първото и боледуване, чувствам се гадно да и  давам антибиотик ....дано се оправим бързо и без усложнения... като се замисля то май отсега нататък ще е така - единия като се разболее,и другия ...

Последна редакция: ср, 02 авг 2006, 12:07 от tony_nm

# 77
Тони този Фитовал що за шампоан е? Къде се произвежда?

# 78
Toni4ka Фитовала е словенско производство . Той е най-вече против косопад , но забавя омазняването и придава обем . Аз съм решила да си купя  да пия капсулите Фитовал в комбинация с шампоана Фитовал , пък дано има по-добър ефект. Шампоана трябва след нанасянето да престои като маска поне 15мин.

# 79
Тони, дано бързо се оправят дребчовците!  Hug Първото разболяване на Вили беше още през първия й месец и тогава се размина само с витамин С, но гледката - болно бебе е наистина отчайваща!  cry Как изкара баткото на морето?

Добре е и аз да започна с този Фитовал, че косопадът при мен е катастрофален!!!  newsm77 И след първото раждане бях така и сега - пак... Rolling Eyes

Още нещо щях да пиша - магазинът за бебешки аксесоари в Първа поликлиника вече има и щанд за дрешки.  Peace Бях приятно изненадана, т.к. аз все от този магазин си пазаря!

# 80
envia, докладвай за маската какво стана ? Направи ли си я? Какви са резултатите? Доволна ли си или не? За косопада мажи скалпа на главата със скилидки 4есън:) мири6е много, но ина4е е много резултатно:)

# 81
Да, вчера я направих за първи път. Стоях 3 часа, но докато я отмия - половината ми коса падна, дорева ми се...  cry
Но сега косата ми изглежда много добре - в смисъл, че косъмът е по-лъскав и жилав. Може да съм оредяла, но каквото е останало от косата ми е красиво... hahaha newsm56
Проблемът при мен е явно доста сериозен и ще трябват повече усилия, но ще дерзая!
Ще пробвам и с чесъна!

# 82
не се притеснявай и моята така пада6е първия път като правих маската /е не е от маската де просто си имам косопад:(/, но след това зна4ително намаля и наистина косата си я 4увствам тежка, много обемна и лъскава:) а аз я боядисвам руса, нали се се6та6 как ми е изто6тена от боята......
4есън и само 4есън е спасението за косопада или си го сложи в маската др. път или се намажи директно със скилидки 4есън преди къпане:)

# 83
къде сте мами?

# 84
  • Някъде там на юг...
Привет мами!

Аз отдавна не бях влизала във форума, ама да се похваля, че успях да си взема държавния изпит bowuu Сега се надявам да отскочим до морцето  newsm17, ама мъничко се притеснявам щото докито вика, че беба била малка за море / когато мислим да ходим ще бъде на  5 месеца и половина, плюс това мислим да си вземем свекървата да я гледа /. Дано всичко да е наред и да идем  newsm17

# 85
  • Хасково
Mopsy завиждам ти на смелостта да водиш такова малко бебе на море- дано всичко е наред и добре си прекарате
таз година ние пропускаме морето- беба е на 6 месеца- само батко ходи , страшно е доволен, а като гледам снимките много ми е криво, че не го заведохме ние...супер си е на морето, но и удобствата за бебето са важни...живот и   здраве догодина smile3521
вече свалихме температурата на беба- май няма по-гадно нещо да изгаряш от температура в тези жеги...дано вирусите ни заобикалят поне до зимата

# 86
Мопси, браво за изпита!  Peace Какви са тези изпити посред лято!?  Thinking
Д-р Янакиев е против малките бебета въобще да пътуват. И ние, като ми казахме, че средата на август ще ходим на балкан с малката, каза че сме били много смели. М/у другото с него имаме напредък относно късното захранване!!!  Laughing Последния път ни каза, че сме имали право на избор... Rolling Eyes

Тони, хубаво е че се оправяте! Hug

Хубав уикенд на всички! Heart Eyes

# 87
  • Някъде там на юг...
Mopsy завиждам ти на смелостта да водиш такова малко бебе на море- дано всичко е наред и добре си прекарате

но и удобствата за бебето са важни...живот и   здраве догодина smile3521

Тони, аз мисля, че там където отиваме има достатъчно удобства Wink или поне така се надявам  Praynig

Мопси, браво за изпита!  Peace Какви са тези изпити посред лято!?  Thinking
Д-р Янакиев е против малките бебета въобще да пътуват. И ние, като ми казахме, че средата на август ще ходим на балкан с малката, каза че сме били много смели. М/у другото с него имаме напредък относно късното захранване!!!  Laughing Последния път ни каза, че сме имали право на избор... Rolling Eyes

Тони, хубаво е че се оправяте! Hug

Хубав уикенд на всички! Heart Eyes

Енвиа,

това беше не какъв да е изпит, а държавен Wink Затова ли каза, че на следващата консултация сме щели да си говорим за морето Thinking Е, как всички бебоци ги водят някъде, че даже и по-малки, а ние да не можем Thinking  newsm78 Аз тук във форума много теми съм изчела, а и плюс това не възнамерявам да водя малката на плажа Naughty
Виж за захранването скоро не сме говорили, ама трябва да се подготвя, че ми беше казал да давам жълтък Shocked

# 88
  bdbaloni на  Bisi и на  ilche!
Да са здрави, щастливи и много обичани! Two Hearts newsm67  party023
Весел празник днес с много подаръци!  ura  party002 Tada Gift

# 89
мамчета дайте идея за лятна количка? аз исках да си купя от tcm-ските, обаче не намерих. останаха само няколко летни месеци, а не ми се дават много пари. по магазините и  без това моделите се броят на прастите на едната ръка. дайте идейки Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт