Хасково - Градът на Богородица

• 34 397
  • 307
  •   1
Отговори
# 90
  • Хасково
envia сега се загледах в мерките на Велина- ами тя расте страхотно - Дидка на 6 месеца е същия размер, на последната консултация беше 7,2кг 60см. БРАВО на малката и на теб...
За съжаление този вирус направи една голяма промяна при нас- Дидка отказа да суче от мен, не мога да се изцеждам и минахме на шише  Cry

# 91
мами, пак се изгубихте някъде?! къде отидохте бе женки? хайде 4е много ску4но стана:).....

# 92
  • Хасково
май скоро не съм прекарвала това време на годината в Хасково- ама то било много пусто  Sad
всичките ни приятели са на море или другаде...добре че са децата, иначе   #Crazy
а август е един от любимите ми месеци

# 93
 ThinkingХайде мами казвайте от къде да взема първите сандалки на малката / 9м / родена е на  30,10,2005г.,
че с нея трудно обикаляме...Предпочита да я носят , а пак и се опитваме и да ходим...  така че не обича много да седи Sad

# 94
ThinkingХайде мами казвайте от къде да взема първите сандалки на малката / 9м / родена е на  30,10,2005г.,
че с нея трудно обикаляме...Предпочита да я носят , а пак и се опитваме и да ходим...  така че не обича много да седи Sad

Нашите първи сандалки купихме от магазин Disney, гледай да са анатомични, ортопедични и с висока пета, която да обхваща глезена Peace

Лека нощ от мен Hug

# 95
Къде е този магазин на Дисни в Х-во? newsm78
На сина ми всички обувки са от магазина срещу джамията на ул."Отец Паисий".  Peace Има голям избор и продавачката е приятна!

# 96
Къде е този магазин на Дисни в Х-во? newsm78
На сина ми всички обувки са от магазина срещу джамията на ул."Отец Паисий".  Peace Има голям избор и продавачката е приятна!

Точно това е магазин Disney Peace

# 97
Мерси момичета !
Ще отидем. А ходили ли сте в този магаэин эа обувки в 21 век ,
че там не съм влизала отдавна , а и с количка не е много удобно... Confused

# 98
и аз в пове4ето слу4аи купувам на дъ6теря ми от този сре6ту джамията:)
в момента има много готини сандали и стра6но голям избор:)

# 99
Момичета, понеже утре заминаваме към Родопите искам в аванс да честитя на една принцеса -

bdbaloniна Вили на мама Тоничка!
Да е здраво, усмихнато и много обичано дете!   ura newsm67 newsm38
Весел празник с много, много подаръци!
Tada Gift  costumed034  party002

# 100
Момичета, понеже утре заминаваме към Родопите искам в аванс да честитя на една принцеса -

bdbaloniна Вили на мама Тоничка!
Да е здраво, усмихнато и много обичано дете!   ura newsm67 newsm38
Весел празник с много, много подаръци!
Tada Gift  costumed034  party002

Ooo envia найстина много ме трогна - благодаря ти за пожеланията  Hug

Хайде, после ще разказвам как сме изкарали  Grinning

п.п. Вие нещо много често започнахте да ходите на вилата Sunglasses Wink

# 101

това е моята коса след 4 пъти "маскиране" с овчето мазило:) Благодаря сърдечно на Деси:) аз не се мажа по 2 пъти в седмицата, защото нямам много време:(....само по 1 път и стоя не повече от 2 часа.....искам и други снимки на коси тук:)

# 102

това е моята коса след 4 пъти "маскиране" с овчето мазило:) Благодаря сърдечно на Деси:) аз не се мажа по 2 пъти в седмицата, защото нямам много време:(....само по 1 път и стоя не повече от 2 часа.....искам и други снимки на коси тук:)
borjna , нищо не се вижда !

# 103
да знам но не6то не ми се полу4ава....Sad

# 104
http://img69.imageshack.us/my.php?image=im000386op1.jpg
Ето така вече трябва да се вижда . А косата ти наистина изглежда добре.

Общи условия

Активация на акаунт