Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема XI

• 25 977
  • 721
  •   1
Отговори
# 405
  • България
В зелката.
Втори сезон няма сийд, но пък го има по руските торенти.
Пак в зелката намерих и Арабела Grinning.
Не можах да устоя на изкушението да погледам нещо старо и забавно.

# 406
  • от Луната
Някой гледал ли е Continuum?
Снощи ми попадна случайно и почти изгледах 1 сезон. Не си спомням да сме коментирали покрай темата за пътувания във времето.
Гледала съм го и ми хареса.
Carnivàle, скоро го гледах по HBO GO, хареса ми. За древната битка м/у дорбото и злото и равновесието се разказва.
Момичета къде гледате онлайн с бг субтитри, че аз само свалям или по HBO GO. В Нетфликс не знам как са им субтитрите и дали си заслужава плащането

# 407
  • България
В последно време гледам с руски субтитри или с руско аудио.
Каквото и да търся, все го няма по нашите торенти или не е активно. Confused

# 408
На El Ministerio del Tiempo сме изгледали всички сезони. Много ни хареса!

# 409
Създателите на сериала El ministerio del tiempo съдеха създателите на американския сериал  Timeless , защото според тях вторият е римейк на техния сериал, но американците не са платили нищо за правата.
Всъщност, американската компания е преговаряла с испанците за сделка, но внезапно са се отказали. И след това се е появил  Timeless (него не го гледах, защото някои от актьорите, които участват не са ми симпатични - глупава причина, но това е...) - сигурно са решили, че няма нужда да сключват сделка, щом могат да направят няколко промени и да твърдят, че продуктът им е оригинален. Мисля, че процесът приключи със споразумение - дали са им някакви пари, за да не довеждат нещата до край.

# 410
  • Вестерос
Салем не съм го гледала, каня му  се от многооо отдавна.

Иначе ми харесваше The witches of East End.

Outsider e много добър.

# 411
  • Варна
Outsider до кой сезон стигна? Бях гледала първи, но спрях дотам.

# 412
  • Чужбина
Outsider до кой сезон стигна? Бях гледала първи, но спрях дотам.

Този Outsider е нов. Сега го излъчват. 8-ми епизод последно.

Хубав сериал. Напомня ми на Туин Пийкс.

# 413
Заради Outlander ли стана объркване?

Догледах си корейския - пак имаше слаб фантастичен елемент: https://mydramalist.com/39053-selection-girls-war
Кралят сънува пророчески сънища, освен това в началото на сериала мистериозно оживя...
Приятен сериал, но имаше някои слаби моменти.
Започвам онзи с холограмата Simple Smile

# 414
  • Варна
Outlander  го знам.   Outsider имаше за един мъж и го преследваха хора с черна материя в тях. Ще видя и този как е.

# 415
  • България
Започвам нещо с пътуване във времето - Жанр: фантастика, исторически, драма.
Dalui Yeonin - Bobogyungsim Ryeo
https://www.imdb.com/title/tt5320412/?ref_=nv_sr_srsg_0

# 416
Изглежда интересно Simple Smile По принцип от историческите предпочитам Чосонските (мъжете носят едни смешни капели и периодът е по-съвременен).
Преди една-две седмици си запазих в отметките тази драма, която видях в Замунда: https://www.imdb.com/title/tt2401162/
Чосонски принц е транспортиран в настоящето и открива жена, която изглежда точно като починалата му любима.

# 417
  • България
Добавям си го Simple Smile.
За мен са златна мина тези корейски сериали.
Не знаех, че имат толкова много с фантастична нотка.
Попадала съм по-скоро на съвременни романтики и затова не съм се и заглеждала досега.

# 418
Така е - всяка година произвеждат огромно количество сериали, сред които има много фантастики и фентъзита Simple Smile
Точно затова си мисля, че западняците не осъзнават в какво се набутват, като правят политкоректните си неща. Има алтернатива.

В тази връзка - директорът на отдел Драма на ВВС е заявил наскоро, че Доктор Кой няма да се спира през близките години, независимо от рейтингите (които са рекордно ниски) и че приема като морално (!?) задължение на телевизията да се адаптират класически творби с колкото се може повече политкоректност в тях (казва го малко по-завъртяно, перифразирам). Тази телевизия май е нещо като БНТ - всичко се плаща от данъците и нямат нужда да са конкурентоспособни, така че могат да бълват боклук, без да се притесняват от последствията...

# 419
  • Чужбина
Директорът на отдел Драма на ВВС е време да си ходи значи. Да използваш парите на данъкоплатците, за да произвеждаш шит, от който на хората вече им се повръща.

А ВВС имаха и добри сериали.

Общи условия

Активация на акаунт