Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема XI

• 24 871
  • 721
  •   1
Отговори
# 600
  • България
Кога излиза трети сезон на Дарк?
Почти ме навихте да го гледам, ако успея да се откъсна от корейците за малко поне. Blush

# 601
  • Чужбина
Кога излиза трети сезон на Дарк?
Почти ме навихте да го гледам, ако успея да се откъсна от корейците за малко поне. Blush

Чак на 27-ми юни. Много добре ще ти дойде за разнообразие от корейците по някое време.

# 602
Aз дойдох да благодаря за Dark Hug
Страхотен е, нали?
Чакаме 3-ти последен сезон.
Харесаха ли ти актьорите?
Немци Blush
Ще забравя факта,че Фаса е наполовина германец.
Трябва ми време да свикна,но онзи с качулката,който вдигна мъртвата птичка и после се регистрира в хотела и има снимки на черни дупки и странна машина - хваща окото.Мисля,че на него ми показа снимка.

Дарк си има отделна тема, но в нея има страшно много спойлери.
Радвам се, че ти е харесал Simple Smile
Знам,но първо ще изгледам епизодите и тогава ще чета.
За подобни сериали хич не обичам спйлери.Все едно за Lost да четеш преди да го гледаш.Не върви.
Пък и исках да благодаря,защото не очаквах толкова да ми хареса.

# 603
  • Чужбина
После прочети темата. Сериалът e златна мина за коментари и обсъждане.

Фасът прилича повече на ирландец, отколкото на немец, макар че е едър като немец. Аз откак го видях гол ... не го уважавам изобщо.

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 17:55 от Eleonora_27

# 604
Дори ще пиша.
Тъкмо за последния сезон ще съм го изгледала.

# 605
  • Чужбина
Да напиша, че Teun предложи и ето този сериал:

https://en.wikipedia.org/wiki/Eternal_Love_of_Dream

Eternal Love of Dream

Актьорът прилича на елф:

# 606
Отричам.Аз просто написах,че има това и това и,че в основата е само любовта.
Той е обявен като - Adventure, Friendship, Historical, Romance, Wuxia, Drama, Fantasy, Melodrama, Supernatural
Ама да се чете романтика,мелодрама и всичко останало.В основата е любовта на една жена към един мъж  в рамките на 2000 години и три прераждания.Това си е любовно фентъзи.

Ето трейлър

# 607
  • Чужбина
Извинявай, Teun Hands Pray Явно съм те разбрала така, както ми се е искало да е.

Но все пак има свръхестествен елемент.

Ммммммм, много яко изглежда.

# 608
Днес изгледах новия епизод на Picard; трябваше да е един от най-важните епизоди с цялата информация, която поднесоха, но вместо това, беше един от най-скучните.
Единственото, което ми се стори относително забавно, бяха всичките холограми на Риос (Сантяго Кабрера), но трагичната му история не ме заинтригува въобще. Елор е симпатяга - него също го харесвам, но няма кой знае каква роля в историята.
С цялата драма около синтетичните форми на живот и потенциалният Апокалипсис, непрекъснато ми напомнят за БЗГ, а там тези теми бяха разгледани много по-въздействащо.

# 609
Днес изгледах новия епизод на Picard; трябваше да е един от най-важните епизоди с цялата информация, която поднесоха, но вместо това, беше един от най-скучните.

Къде ги гледаш толкова рано? На мен ми ги пускат в петък.

# 610
Извинявай, Teun Hands Pray Явно съм те разбрала така, както ми се е искало да е.
Но все пак има свръхестествен елемент.
Ммммммм, много яко изглежда.
А,няма нищо.
Има свръхестествен елемент.Самите герои са божества,слизат и при хората,някои си сменят формата,има демони,митични същества и предмети.
Ето тук може да го гледаш с английски суб,а в youtube са по-назад с превода,но няма реклами.Остават последните 6 епизода да излезнат.
Виж,може и да ти хареса,но е различно от фентъзито,което до сега си гледала.

# 611
  • Чужбина
Малко се притеснявам, че 3-ти сезон на Западен свят ще бъде едно голямо разочарование.

Прочетох в доматите, че било като high-tech popcorn-thriller.

https://editorial.rottentomatoes.com/article/westworld-first-rev … -runner-makeover/

Няма да го слагам в темата, че прилича на спойлер.

# 612
  • България
Да напиша, че Teun предложи и ето този сериал:
https://en.wikipedia.org/wiki/Eternal_Love_of_Dream
Eternal Love of Dream
Актьорът прилича на елф:
Скрит текст:
[img]//cdn.bg-mamma.com/hh7o/c5i0D.png[/im
Веднага го добавих в списъка.
Дааа, прилича на елф, както и много други корейски актьори, затова ме е яд на Вещерът.
Ако Наистина държаха на политкоректност, нямаше да има черни елфи, а жълти.
Както и червени друиди, а не отново черни.

# 613

Къде ги гледаш толкова рано? На мен ми ги пускат в петък.
Сутринта беше излязъл в Замунда.

На мен красивите азиатци по начало ми приличат на елфи, защото имат фина костна структура и изглеждат по-млади от възрастта си Simple Smile А и в скосените очи има нещо котешко (котките също приличат на елфи) Relieved

За Западен свят и аз четох, че този сезон ще е много по-прост като сюжет, в сравнение с предишния, но пак може да е интересен.

# 614
  • България
Западен свят гледах заради съфорумците.
И пак заради това ще го гледам.
За мен тялото е съд за душата (цитат отнякъде) и се питам защо пък душата да не избере много по-съвършеното изкуствено тяло.
И в тази връзка, цялата тази жестокост към хостовете ме отвращава.

Общи условия

Активация на акаунт