Фермата сезон 5 тема 8

• 41 561
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 960
Извинението на Бета аз го разбрах, като подигравка към Красимира. Да се направи уж на възпитана, но не е и беше много грозно от нейна страна и дори това, че я пита дали иска да отпие от виното. Да си го пие с "айде Маце".
нищо подобно. Бети показа уважение, възпитание и... една несигурност у нея, която не знам на какво се дължи, но ще пребори. Има качествата за това.
За мен Красимира загуби заради вътрешните си борби, а те са важните. Пожелавам й там да се справи , това е важното.

# 961
Явно спойлерите за финалисти не са верни , Красимира беше в двата варианта, май.

# 962
Аааа разбрах

# 963
Но пък, ако я сложи за 5 точки, може и изобщо да не стигне до тази игра и да си падне 10:0. Най-голямата ти сила, задължително се слага за 4т., за да имаш шанс да се върнеш от 6:0.
При всички положения, последните 2 игри трябва да са ти най-силните.
За да спечели някий,  са му нужни минимум 2 спечелени игри.Ако хипотетично противника поведе с 10 на 0 това означава че си загубил и четирите игри.И какво значение ще има разместването на четвърта и пета игра,  като с 4 загубени,  пак си тръгваш.Но за да спечелиш с две игри,  трябва така да ги подредиш че да ти стигнат тези две игри.Видя се и тази вечер.Ако алманаха беше 5 точки,  Бети можеше да спечели с две игри (трета и пета).А сега(ако броим четвъртата игра са сигурна) се оказа че теябва да бие в три игри.Губиш ли с 6:0 така лли иначе трябва да вземеш двете послрдни,  без значение какъв е реда.

# 964
Велислава се излигави накрая. Искала да е на дуел с Красимира. Краси се представи добре. Разликата при третата игра е секунди, а за последната на Бети й помогнаха за стратегията. Красимира си каза, че това не е нейната игра. Аз също мисля, че извиненията на Бети бяха излишни. Няма да промени мнението на никого.

# 965
  • София
Бети не е искала да промени ничие мнение, според мен. Тя говореше абсолютно спонтанно и искрено. Не вярвам да е мислила в този момент как изглежда отстрани.

# 966
Личи си английското (или словашкото, но не и българско) възпитание. Бети може да е лежерна, но е победител в живота  - има много сила в тази жена, умее да се мобилизира, не се поддава на емоции и външно влияние щом изтърпя истеричните крясъци на Велислава. Май верно си пада по Бети. Стратегията и беше хубава, но съм изумена, че Краса не се сети за нея или поне някой не и я светна. Всъщност Краса ми харесва, защото е естествена и народен човек. Не лицемерничи нито с думи, нито с поведение, казва си кво си мисли, не е манипулаторка, простодушна е и всъщност дори мисля, че е добър човек, очевидно и е гадно като наранява хората. Докато на Митко май хич не му дреме за другите - гледа той да се уреди с хубава жена и не го интересува, че минава през трупове. В един период за него имах по-положително мнение отколкото за Краса, но сега си размениха ролите. Вече и аз се радвам, че се престраши да се откопчи от бившия си. Усещам го че не е чак толкова читав колкото тя ни го представи. Освен че е сметкаджия ми се струва и комплексар.

# 967
Явно спойлерите за финалисти не са верни , Красимира беше в двата варианта, май.
Само в единия.

# 968
Извинението на Бета аз го разбрах, като подигравка към Красимира. Да се направи уж на възпитана, но не е и беше много грозно от нейна страна и дори това, че я пита дали иска да отпие от виното. Да си го пие с "айде Маце".
нищо подобно. Бети показа уважение, възпитание и... една несигурност у нея, която не знам на какво се дължи, но ще пребори. Има качествата за това.
За мен Красимира загуби заради вътрешните си борби, а те са важните. Пожелавам й там да се справи , това е важното.
Несигурни са умните и възпитани хора, които знаят и могат. А тези, които имаг самочувствие без покритие правят изказвания, че ще бият някого като куче.

# 969
  • София
Доволна съм от победата на Бети. Красимира я заслужаваше.

# 970
Оффф таа малката да вземе да млъкне. Айде Маце, моля ама, че гадост. Противна е много тая Вили.
Извинявай ама малко нелепо ми звучи казано от човек с ник баш Маци🤣😂! Смея се с глас да ме прощаваш.
Смей се колкото си искаш, не ми пречиш. Ми да грозно ми е някак си да гледам тази малката как се слага на Бета и обратно само за да се спаси. И мисля, че тук обсъждаме участниците във фермата, а не във форума. Какво да се прави, възпитание се иска, но когато липсва или е закъсняло......

# 971
Бети не е искала да промени ничие мнение, според мен. Тя говореше абсолютно спонтанно и искрено. Не вярвам да е мислила в този момент как изглежда отстрани.
и аз така мисля. Така постъпват чистите хора, с чиста мисъл, макар и не особено печеливша в живота.
Пп: Велислава даде добри съвети , никак не я харесвам, но спортистът си личи.

# 972
Във фейсбука си, преди 1 час Красимира е написала послание към зрителите и близките за нея хора.

# 973
  • София
Във фейсбука си, преди 1 час Красимира е написала послание към зрителите и близките за нея хора.
Може ли линк?

# 974

Общи условия

Активация на акаунт