💪"Игри на волята: България" - Тема 12 /17.11. - 24.11.2019/

• 72 892
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 470
  • Испания

Не може ли и двамата да си тръгнат?!

И тримата може, но няма да е утре.

# 1 471
  • тук, на мястото си
Аз малко изпуснах, защо Венцислава е на елиминация?

# 1 472
Тримата смешници що не биха поне по веднъж, ей така за самочувствие. Можеха да загубят 5-3 примерно.
Де толкоз’ акъл, де?!?

# 1 473
В анкетата ще гласувам за Март, но е по-скоро желание той да отпадне. Заслужава да си тръгне след симулативна игра, във всеки спорт за това наказанието е червен картон/дисквалификация.

# 1 474
  • Испания

Заради кутията на Пандора. Славяните загубиха, номинираха Анка. Тя отвори кутията и там пишеше, че трябва да номинира някого от другото племе.

# 1 475
Защото и щита на СДИ им е смотан като всичко останало.

# 1 476
И на мен не ми пука кой от тримата ще си тръгне, но изключително много ще се радвам, ако това е Март
Ако двете го опукат, ще им простя всички тъпотии  дотук! Sunglasses
И аз така..
😀😀

# 1 477
Дано Анка изхвърчи утре. Няма място тая женица в това предаване. До вчера рева, сега се амбицирала да побеждава утре. Никаква идея къде е , за какво е, изобщо все по лошо впечатление остава.

# 1 478
АМ как смело пийваше винце преди дуел! А за впечатленията- явно се разчита, че сме късопаметни. Как ще се върнат на работа Март, Радостина, венцислава? Кой ще гледа на тях насериозно? Изключвам тези, които се изложиха  , но не са в бизнес или на държавна служба.

# 1 479
  • Испания
В анкетата ще гласувам за Март, но е по-скоро желание той да отпадне. Заслужава да си тръгне след симулативна игра, във всеки спорт за това наказанието е червен картон/дисквалификация.

Въпросът е кой ще си тръгне, а не кой искаме да си тръгне. Но както решиш.

# 1 480
  • тук, на мястото си

Заради кутията на Пандора. Славяните загубиха, номинираха Анка. Тя отвори кутията и там пишеше, че трябва да номинира някого от другото племе.

Айде стига, бе! Тая Ана-Мария все между капките, за пет пари работа не свърши, обаче накрая един път се смени, втори път завлече със себе си друг.

# 1 481
Аз пък искам Венца да си ходи 🤔

# 1 482

Да, зная.
Затова и написах поста си, за да споделя защо така съм гласувал.
А и има частичка надежда, че продукцията както наказа горенето на знамето така ще накаже и симулацията, като подреди удобен терен за жените.

# 1 483

По тази логика, ние не гледаме в бъдещето Grinning

# 1 484
Ааа с тази "дисквалификация" в промото са се опитали да събудят интереса, защото сами са разбрали, че вече са суууупер банални жълтите невестулки, оперната прима и Радостина(за нея нищо не мога да измисля, толкова ми е безлична). Честно, гледам го само защото го започнах иначе в по-голямата част от времето ми е безинтересно.
Играта беше добра, но едната страна като не се раздава няма интрига.
В интерес на истината това беше една от много, много малкото игри, в които момичетата в жълто имаха шанс, а те се бяха наговорили.

Общи условия

Активация на акаунт