💪"Игри на волята: България" - Тема 12 /17.11. - 24.11.2019/

• 72 846
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 545
  • Sunshine state
Щитът се бъгна и хоооп - Венца е номинирана. 🙄😳 Не, че не съм доволна, но тази груба намеса на продукцията не ми харесва изобщо. Дано АМ си ходи най-после. Жалка история е горката.

# 1 546
От цялото нЯщУ само един възможен извод мога да си направя. Амулетът тъй наречен на SDI НЕ работи !!! От което следва, че е още по-безсмислен от това, което си мислех. Освен това, ако съм на мястото на SDI, ще съдя продукцията за уронване на нямиджа си. Баси...
И аз да съм, ще ги съдя! Предмета на дейност на SDI е застраховки, нали? От това нещо излиза "Не се застраховайте в SDI, защото никаква файда няма. Застраховането ни не работи, а просто е за парлама".

Иначе и аз съм съгласна с VDNA, всичко, което ѝ се случва си го заслужава Анка, просто думите на Весо, "че трябва да си плати, защото е избрала себе си" са наглост, продиктувана от омразата му към жените и смятането им за длъжни с нещо на мъжете. Той не е по-свет от нея, затова ми стана адски неприятно това негово изказване!

# 1 547
Освен това, ако съм на мястото на SDI, ще съдя продукцията за уронване на нямиджа си. Баси...

Помните ли женската капитанска битка, когато Венца Подводницата си извади рамото? Роберта мина стената няколко пъти, но единствената друга, която успя да премине след 3 свирепи падания (още й личат синките по бедрата) беше тъкмо АноМима. По-силните от нея Венца и Амелия-Мира не можаха да го направят нито веднъж. Тъ, много ми се ще радиоточката да ме изненада още един път... хъм...

Напълно съгласен с написаното.
Логиката диктува, че днес отпада Ана-Мария, но има място за изненади.

# 1 548
Действително, Март от кого ли не падна. И що за истински мъж се жалва, че една жена не се пожертвала за него?
Та тоя път дето играха за загуба - как ще им личи, то приличаше на предишните им игри.
А, да - Март когато го дърпаха с въжето (той се държеше за кола) - еми направо си се пусна все едно му е омръзнало. Егати!!!

# 1 549
Весо умря от страх, докато чакаше Ана Мария да реши, кого да избере от траките.Големият мъжага не иска да остане сам, хванал се е за Март, сигурно му изглежда умен и успял😂 В промото обясняваше на Томас, че не му е толкова близък, колкото Март, толкова е първичен , че чак да ти стане жал за умствената му немощ.

# 1 550
Добро утро, момичета и момчета! ☕ На мене ми е любопитно какво се случва в социалните мрежи след поредното фиаско на тримата глупаци. Някой би ли споделил! 🙂

# 1 551
Не можах да коментирам предните две вечери.
Но да питам, в промото или по-скоро очаква ли се дали ще има Пандора довечера , но сигурно ще има ?

Няма спойлер за съжаление явно.
Аз гласувах за Ана Мария.
Не знам защо , но имам чувството че ще отпаднат двама играча , може така да се извъртят нещата. Но съм абсолютно убедена , че Венца остава (колкото и да не я искам И не я понасям ).

Тази певачка защо си е втълпила, че има силни страни , горката , как се излага.
"Имам силни страни , но не се сещам в момента кои са" - не се сещаш,  защото нямаш такива !

# 1 552
  • Испания

И също не разбирам как я съжалявате, че като я взеха в другото племе, сега тя и Радостина са на пангара, та те не правиха ли същото?

Никой не я съжалява. Погнусени сме от реакцията на балета начело с Веселин. Едното няма нищо общо с другото.

# 1 553
Най-логично беше, след като траките имат щит, Анка да избира от славяните. Щеше да избере Радостина, и тогава не ми се мисли какво щеше да бълва.

# 1 554
  • Берлин
Най-логично беше, след като траките имат щит, Анка да избира от славяните. Щеше да избере Радостина, и тогава не ми се мисли какво щеше да бълва.
Тогава щеше да си събере побратимите и заедно да пуснат сълза от огорчение. Хаха

# 1 555
  • Брюксел / София
Не ви разбирам бре, хора: нямате очи за потенциала на Анчето. Тя вчера и сълза пусна, и мама спомена, и обясни момичето, че иска да направи оперна кариера навън...изобщо от 100 кладенеца вода извади, да ви докаже (тя все на някой нещо доказва), че е достойна, драгият зрител е все недоволен. Ами, не е честно! Момичето има завиден апетит, обича слънцето и морето, започва да пее ей, така изведнъж без някой да я е молил, барем някой оперен спец я забележи и открие за света:) Но реално тя направи кариера в това предаване. Ще видите, че другите ще се забравят, даже и победителят няма да е толкова вървежен, но Анка, ах Анка се превърна в нарицателно за безполезност и простота.
Сега, че е тръгнала някой да я открива за света на операта в предаване, което се казва “игри на волята”: не й придиряйте толкова, може да е пропуснала къде се записва за участие; че няма данни за това предаване, също не е кусур - хората не са идеални, така че Анка е големият, морален победител в играта, пък вие й се подигравайте!

За протокола: постът ми е ироничен, за да не стане грешка.

# 1 556
  • София
Голяма подлост от екипа да дадат шанс на АМ или който и да е от славяните да избира противник от племето победител. За какво е тогава този щит, Тупарев???  ooooh!
Поредното дъно бе прокопано.

Тримата глупаци не искам да ги коментирам. Това бе най-срамния саботаж на игра. Че даже и се хвалят колко добре са измамили. Не е истина какъв автогол си вкараха.

Друго какво, то няма. Прекрасна игра, но опорочена.

В анкетата гласувах за АМ. На 99% за мен си заминава. Толкова посредствен играч не съм виждал никога. Надявам се само Венцислава да е първа и да се жегне малко необоснованото с нищо самочувствие на Март.

# 1 557
Освен многото други детайли които ме нервят в това шоу има едно което най много се откроява - тия включвания посред битката за коментари на самите участници "уморен съм, но започвам да го настигам и съм убеден че ще победя". Що за глупост?  Това предварително ли е снимано (с една камара възможни реплики) или следварително - което е още по-тъпо щото участникът вече е загубил, ама за тъпите зрители трябва да каже някаква реплика от сорта на "убедена съм че ще победя".  Сори ако вече сте го коментирали, но не се сдържах - просто е обидно към интелекта на зрителя.

# 1 558
Тези дни с тия кутии и щитове много се забавлявам. Че то славянин да си, било най-добре. И тъй като в момента не гледаме игри, а шоу, съм супер доволна от видяното. Една част от хората, които ги искам на елиминации са на пангара. В интерес на истината, колкото и да не долюбвам Венцислава, мястото ѝ не е на елиминации - не и сега. Оставете го тоя щит - просто тя е в отбора на победителите. А иначе за щита - Александра, така самоотвержено да каже в началото на играта, че само траките могат да го спечелят и да бъдат запазени до другата седмица, се оказа виц. Що Анчето не номинира Юлиян сега? А и славяните нали и те все него на пангара искат - дали нямаше да им потънат гемиите, ако той беше на терена? В интерес на шоуто, което в момента гледаме, искам Март да падне и от двете жени. Заслужава си го и той и групичката му. Не ги харесвам. А симпатизирах на славянското племе в началото.

Прочетох спойлера за финала по нагоре - не ми хареса!

# 1 559
  • София
Анчето ако номинира Юлиян си подписва автоматично смъртната присъда.
Водещата каза че един отпада тази седмица.

Общи условия

Активация на акаунт