💪"Игри на волята: България" - Тема 12 /17.11. - 24.11.2019/

• 72 867
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 530
Няма такова нещо, щита е даден

Значи съм пропуснала частта с даването му или не е имало такава Grinning

# 1 531
  • София
Значи имат "щит" , смях...
С щита по главата на продукцията, то за друго и без друго не става.

# 1 532
Леле, тези теимцата са много зле. Решили да падат, ОК, така разбират живота/играта. Ама можеше да не се хилят като нагризани тикви на плет всеки път, когато нокой жълтур падне зад борда!!!

Прокрадна се за секунда мисълта Томас да номинира Веско, ама пък веднага се усетих, че няма да му стиска да го направи.

За щита, ако не се лъжа, Алекс каза че само траките имали шанс да се спасят от номинации като спечелят щита. Не помня дали това бяха точните думи, но оставяха впечатлението, че ще бъдат защитени, но...

Супер подвеждащо промо, пак изглеждаше по-интересно отколкото беше самия епизод.

# 1 533
  • София
Ма тия па, от къде го вадят това самочувствие бе 🤦🏻♀
Всяка игра е тяхна, ма все нещо не им достига, сега пък били отстъпили иначе щяха да разгромят вярвам траките 😄
Ма баш за тяхното племе е Анка, същото завидно самочувствие има 😄
Аз уж гледам от самото начало, пък тя къде се показа можеща в нещо освен да яде, не видях 🤔
Ми кво да ти кажа , явно всички сме слепи
😂😂 .Еййй  как не ги видяхме тия нейни победи бе😀

# 1 534
Значи имат "щит" , смях...
С щита по главата на продукцията, то за друго и без друго не става.
Е то още с първото появяване на щита в игрите беше ясно, че функциите му са само декоративни...ааа пардон, рекламни Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 535
Жалко само, че щита на SDI се оказа китайско менте от магазин за един лев. Толкова много реклама на нещо, което не работи SunglassesSunglassesSunglasses
Най-точното описание,за това нещо наречено ''щит'' !!!

Скрит текст:
копира ми се коментара ,как да го изтрия ? Нещо не може :Д .Станаха два последователни , не ми се карайте   Wink .

# 1 536
  • София
Вчера Сашка за пореден път патетично обяви, че пратраките са аха-аха-аха-на-крачка от спечелването на най-нелепия "амулет" във Вселената  - този на SDI. Ама днес нещо изобщо не стана ясно кво се случи с туй чудо на продукцията: последно, пратраките май не ги дадоха да си го отнасят? Пък, ако са го отнесли, просто не са ни го показали. От цялото нЯщУ само един възможен извод мога да си направя. Амулетът тъй наречен на SDI НЕ работи !!! От което следва, че е още по-безсмислен от това, което си мислех. Освен това, ако съм на мястото на SDI, ще съдя продукцията за уронване на нямиджа си. Баси...

Някъде ми беше попаднала информация, че гадже на АноМима бил един Живко, който преди години участвал в "Сървайвър". След като изобщо не можах да се сетя доброволно за този Живко (е, и възрастта ми си казва думата),  намерих епизод с негово участие - този човек беше 4ти или 5ти отпаднал от играта. И тогава ми хрумна, че е напълно възможно двамата заедно да са съставяли стратегията на АноМима за "Игри на волята". Той вероятно й е казал: мацко, гле'й там да се сливаш с пейзажа и никой да не е в състояние да се сети за името и лицето ти едновременно. Кютай си, събирай сили, яж при всяка възможност, нека всички да си мислят, че нищо не можеш. Лепни се за някого, дето много умен го раздава, никога не казвай нищо различно от "да, така е" и "да, и аз точно това си мислех". И, ако спазиш всичко това, го добутваш до обединението, пък нататък вече и аз не знам какво се случва, тъ, каквото късметът ти стовари...
Факт, към настоящия момент АноМима е на милимунда от сливането на племената. Ако може, там, оная Доля още нещо да пусне - супер! Стратегията очевидно е печеливша... хъм... утре може да се окаже, че гледаме мелез между близначките и Роберта в елиминацията, за тих ужас на Матрьошката и Подводницата. Помните ли женската капитанска битка, когато Венца Подводницата си извади рамото? Роберта мина стената няколко пъти, но единствената друга, която успя да премине след 3 свирепи падания (още й личат синките по бедрата) беше тъкмо АноМима. По-силните от нея Венца и Амелия-Мира не можаха да го направят нито веднъж. Тъ, много ми се ще радиоточката да ме изненада още един път... хъм...

# 1 537
  • Sofia
Предаването геройски затъпя, чак ме е яд, че го гледам. Да им имам тъпата пандорска седмица. Победителите се оказват победени и отиват на елиминации, само защото на някой така му е хрумнало! Е думи нямам. Не защитавам Венца, но това си е чиста подигравка. "Вие се пънете, уменията и волята нямат никакво значение, ще стане това, което ние решим".

# 1 538
  • Пловдив
Ана Мария хакна щита на СДИ, а уж нищо не ставало от нея.Satisfied При славяните е само от два дена, а на Март вече му треперят мартинките дали ще спаси кожата. Веско пък забрави, че трябва да се прави на готин и точен за пред камерите и си показа селския манталитет. За мен той тотално изтърва нивото и се сгромоляса.

# 1 539
  • Sofia
Е той Веско си е "въздух под налягане". Като му видиш външния вид вече знаеш какво да очакваш и от горния етаж. Изложи се момчето, но не му се сърдете - той толкова си може!

# 1 540
  • Sofia
Извинете, че така нахълтвам!
Не съм чела мненията назад.
Някой може ли да даде спойлер относно това, кой ще си ходи вкъщи утре? Simple Smile
На мен ми се струва, че ще е Ана-Мария, но пък ...
Скрит текст:
... нали някой назад беше писал, че именно тя е отстранила Томас от играта? Струва ми се малко нелепо, за да е истина, но кой знае. Thinking

# 1 541
Как бе, аз разбрах че Венца ще отстранява Томасито според намерения сценарий. Но може и да греша. То не бяха стратегии, Пандори, бойкоти, хамави, гламави, капацитети с умствени отклонения, душевно болни, халосани и т. н.

# 1 542
  • Canada
Венцислава отстранява Томас по онзи сценарий, не АМ.

Веско от просто смешен става вече жалък, другарчетата му тоже. Още не съм гледала днешния епизод де, това на база словоизлиянията му Joy

# 1 543
Тази Ана-Мария на няколко пъти повтаря "Аз физически не съм най-силна", как въобще слага в едно изречение себе си и думите "най-силна"! Тя, не, че не е най-силна, тя не е и в средата, и сред слабите дори не е, тя е най-слаба физически, не го ли вижда, не го ли осъзнава, направо е жалка и смешна. Не знам дали съм виждала друг човек с толкова грешна преценка и самооценка на собствените си сили и качества. Когато на масата я питаха, смята ли че има качествата да продължи напред, отново каза "Физически не съм най-силна тук, сред всички участници, но смятам, че имам други качества, които аз съм ги доказала..." - дословно, това каза. Не мога да повярвам, че може някой с такова посредствено представяне до тук в играта да състави и изрече това за себе си... Да беше излязло от устата на близначките например, да важи с пълна сила - не са най-силни, но имат качества, доказали са се, но точно тази да говори това... нагла ли е, заблудена ли е, не знам..., но определено не е в час, в какво се е доказала да я пита някой, и тя не знае...
И също не разбирам как я съжалявате, че като я взеха в другото племе, сега тя и Радостина са на пангара, та те не правиха ли същото? От както е започнала играта, те колят, те бесят - коалиции, уговорки, провал в игрите, с цел изгонване на съплеменник, нека видят и от другата страна как е. Да не говорим, че преди да ги пратят при славяните, точно те си казаха направо, как искат Юлиян и Пламен /които им изнесоха игрите/ да се изправят един срещу друг и ще се радват това да стане, това за мен си беше завоалирана уговорка да паднат 2 пъти, за да пратят двамата на елиминации. Ми, нека сега направят с тях същото... ни най-малко мога да ги съжаля, да им съчувствам или да смятам, че това, което стана с тях не е честно. За мен, е напълно справедлива съдбата им на бушони при славяните, даже и да не излязат преди тримата от балета, поне да усетят, какво е чувството да си под прицел постоянно.

# 1 544
Абсолютно съм съгласна на 1000% с VDNA

Общи условия

Активация на акаунт