💪"Игри на волята: България" - Тема 12 /17.11. - 24.11.2019/

• 72 858
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 485
Тъпо беше да намесват траките. Вече знаем какво ще се случи, да видим как обаче.

# 1 486
Аз не гледам буквално. На мен телевизорът ми работи като фон и наистина вдигам глава само като има някой акцент, който ми привлича вниманието. То това чудо за гледане ли е?! Дето се казва - от инат ще дочакам края, но това нещо е по-жалко и от ББ...

# 1 487
  • тук, на мястото си
Аз пророкувах, че Ана-Мария ще си ходи, ама каквато е късметлийка  като нищо ще вземе да победи Марто и Венца.

# 1 488
Аз малко изпуснах, защо Венцислава е на елиминация?

Заради кутията на Пандора. Славяните загубиха, номинираха Анка. Тя отвори кутията и там пишеше, че трябва да номинира някого от другото племе.

Айде стига, бе! Тая Ана-Мария все между капките, за пет пари работа не свърши, обаче накрая един път се смени, втори път завлече със себе си друг.
Баш работа свърши.Разбута балетната трупа
😂 Помъкна и ,,най ДОБРАТА на пъзилите,,.Еее значи доказа се момичето.Уффф
🙆

# 1 489
Някой има ли спойлер или е ясно, че Ана Мария ще си ходи? Щеше да е яко двама да отпаднат! Grinning

# 1 490
На финал са Веско, Юлиан и Добрин.

# 1 491
  • София
Аз не гледам буквално. На мен телевизорът ми работи като фон и наистина вдигам глава само като има някой акцент, който ми привлича вниманието. То това чудо за гледане ли е?! Дето се казва - от инат ще дочакам края, но това нещо е по-жалко и от ББ...
Тупарев с всеки нов проект/сезон надцаква себе си!

# 1 492
Жалко само, че щита на SDI се оказа китайско менте от магазин за един лев. Толкова много реклама на нещо, което не работи SunglassesSunglassesSunglasses

# 1 493
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ма тия па, от къде го вадят това самочувствие бе 🤦🏻♀
Всяка игра е тяхна, ма все нещо не им достига, сега пък били отстъпили иначе щяха да разгромят вярвам траките 😄
Ма баш за тяхното племе е Анка, същото завидно самочувствие има 😄
Аз уж гледам от самото начало, пък тя къде се показа можеща в нещо освен да яде, не видях 🤔

# 1 494
  • София
На финал са Веско, Юлиан и Добрин.
Това е твое предположение ли? Или желание? Или?  newsm78

# 1 495
Ма тия па, от къде го вадят това самочувствие бе 🤦🏻♀
Всяка игра е тяхна, ма все нещо не им достига, сега пък били отстъпили иначе щяха да разгромят вярвам траките 😄
Ма баш за тяхното племе е Анка, същото завидно самочувствие има 😄
Аз уж гледам от самото начало, пък тя къде се показа можеща в нещо освен да яде, не видях 🤔
Ми кво да ти кажа , явно всички сме слепи
😂😂 .Еййй  как не ги видяхме тия нейни победи бе😀

# 1 496
  • тук, на мястото си
Ако е според желание на финала да са Пламен, Юлиян и Добрин. Joy

# 1 497
  • Пловдив
Ми то от селяци със самочувствие какво да очакваш?
Че то това е точно на място за ново мото на "войните" Grin Траките ги влачиха за косите по плажа и изметоха с тях на всички силови игри, но трите грации явно са получили частична амнезия от удара по самочувствието. Пълна комедийна пародия е трио Росна китка.

Този щит на SDI за друго, освен да си чешат гърба с него, изобщо става ли? ThinkingСимулиращите Бай Ганьовци пак с подарък от Пандора. Единственото хубаво нещо от цялата работа е, че Март има невероятния шанс да бъде бит не от една, а от цели две жени. Trollface Ана Мария колкото и слаб играч да е, никога не е стигала до такива низини, каквито за Март са ежедневие.

Последна редакция: чт, 21 ное 2019, 22:43 от milandria

# 1 498
Дали на елиминационната ще има още една кутия? Нещо от рода на ти падна ама Пандора казва, че оставаш и избираш кой да си ходи Joy

# 1 499
Мъжете от Славяните изнесоха урок на Сандо как се саботира игра. Поне тук ми бяха забавни донякъде.

Общи условия

Активация на акаунт