💪"Игри на волята: България" - Тема 12 /17.11. - 24.11.2019/

• 73 112
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 770
АМ какво говори за оцеляване,една игра изигра срещу човек с болен крак,ами браво.
Ако крака му все още не е добре, тази игра не беше коректна спрямо него.
Като не му е добре крака да си ходи вкъщи, а не да се въргаля цял сезон по диваните.

# 1 771
  • Испания
Сега трябва да се появи и да започне да пее, та съвсем да им изкара акъла. Не че го имат.

# 1 772
https://e-vestnik.bg/31023/kak-beshe-sniman-igri-na-volyata-hron … ervata-zad-kadar/
За четене по време на рекламите, смях се с глас😂🤣😂

# 1 773
  • Брюксел / София
Участието на Март е най-безполезното, той надмина Анка!
Анка е герой! И как не можеше самата тя да повярва, че е била! Голям смях!

# 1 774
Голямо унижение за Март, ще се запомни този момент - сам си е виновен.

# 1 775
Хахахахаха, у нас спряха тока точно, когато казах, че нямам търпение да видя физиономиите на ядрото като се върне Ана Махния.
Ама го пуснаха де.
Чакам с нетърпение да си доставя това удоволствие Joy

# 1 776
  • тук, на мястото си
Сега трябва да се появи и да започне да пее, та съвсем да им изкара акъла. Не че го имат.

Да се види изражението на Веселин и Томас - безценно

# 1 777
"Победих един от най-силните мъже" Grinning  Къде го, бе моме?

# 1 778
Уф, очаквам всеки момент да се пръкне някъде кутията. Така и не разбрах какви бяха тия неща в морето. Имам някакво чувство, че не е приключило съвсем всичко......

# 1 779
Танхойзер!

# 1 780
  • Испания
Уф, очаквам всеки момент да се пръкне някъде кутията. Така и не разбрах какви бяха тия неща в морето. Имам някакво чувство, че не е приключило съвсем всичко......

От предишната им игра.

# 1 781
Те са от битката от сряда.. където се качваха и скачаха от тях.

# 1 782
  • София
АМ какво говори за оцеляване,една игра изигра срещу човек с болен крак,ами браво.
Ако крака му все още не е добре, тази игра не беше коректна спрямо него.
Ми, да! Трябваше да им дадат само плуване!
Всичко в името за оставане в играта на тази скатавка Мартьо! Мхъ... Rolling Eyes

# 1 783
Аз съм в шок 😂😂Наистина не очаквах такава радост. Присъствието на Ана-Мария имаше смисъл.
Да не говорим, че още един от спойлерите беше разбит. Скоро без да искам отворих един и пишеше, че Мартин отпада малко преди финалната тройка.
Да, играта беше кофти като за него, но той имаше възможност да напусне, търка диваните месец, никой не е длъжен да избира специални игри - пък и да минеш еднометрова гредичка не е толкова сложно.
Допоследно се страхувах Пандора да не го върне.
За цялото мрънкане срещу жените си заслужи унизителното отпадане.

# 1 784
Мери Ан, най официално искам 6 числа за тотото! Въобще не ме интересува кога ще го прочетеш, щото си на работа! И аз бера душа тука, направо съм пред припадък! Искам си шестте числа! Joy Joy Joy
Скоро!

Общи условия

Активация на акаунт