💪"Игри на волята: България" - Тема 12 /17.11. - 24.11.2019/

• 73 206
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Новия маникюр на Ана Мария направо ми извади очите

Тя е с него от началото. Виж докъде е израстнал

# 901
Mr. Green #Cussing out Banghead
Аз сега отпуск ли да си пускам? Дано го оправят, дано и Мари оправи нещата....

Пробвай във vbox7 Relaxed

# 902
Е толкова ли за 3 седмици в резиденцията не можа да си го свали сама. С малко алуминиево фолио, лак за нокти, памуче и пиличка.. Много ме дразни олющен и израснал лак.
Сигурно щях да съм го изяла на нейно място 😂😂😂

# 903
От една страна , това разместване на племената не е справедливо за траките , но от друга пък е вариант да отпадне вече някой по-слаб играч , а не да се добута до финал само благодарение на коалиция с другите по-слаби (т.нар. скатавки:).  Явно това им е била идеята. А и нали са там , за да ходят на битки, включително елиминациони- накрая побеждава само един така или иначе.

# 904
Дори да са го направили заради тримата славянина, да ги запазят. На мен ми хареса.  Имаше движение... иначе какво? Само Юлиян срещу силни славяни, а слаби играчи ядът в резиденцията.
Нали Радостина се биеше в гърдите, че прабългарите били наредени като на пазар, а те траките ги превзели. Е, сега да види как е.
Вече е нова фаза на играта.  И за Александър не трябваше да ми е жал, защото играеше нарочно, да паднат, за да номинират Наско, а той не беше най-слабия играч. Ами карма си е 😂

# 905
Все го забравям тоя Вох...
Ето я трета част в която са песнопенията, отстрани се виждат първа и втора
https://www.vbox7.com/play:5a4ff4980f

# 906
  • Другата България
Hug bouquet Там се гледа, благодаря за идеята.
Ох, пак изгледах славяните и славянКИТЕ на масата и момента с картофите и неочакваното включване на "Травиата". Погледите на Веско и Томас-безценни, особено Веско. hahaha Смайли, идея за нов колаж на следващата седмица ти давам, сигурна съм, че ще го направиш перфекциозен.
И пак изгледах промото-на плуването естествено, траките са с преднина, но пирамидата... Sad
calabaza, точно третата част гледах отново. Joy

# 907
  • София
Да и аз го изгледах ,Радка не го знае как се реди. Да не нощуват и двете племена на плажа, докато се сетят как става?

# 908
Играта наистина ще има развитие. Мисля че кутията на Пандора е сполучливо хрумване. Дано както донесе две ползи на славяните така да има нещо добро и за траките. И крайно време е Радостина да си ожъне това което си пося.  Нека да си чете коментарите за себе си. Отивайки в това предаване е трябвало да има ясна представа че вече (поне за кратко) ще е публична личност. И това ще има и плюсове и минуси. Или си е мислила че всички пред тв-то сме като Ана федербала ...

# 909
И каква им беше ползата на Траките, че садиха цветя... нали обикновено има награда от капитана, домашна храна. Гледам ги пак си нагъваха само ориз...

# 910
  • Брюксел / София
А на мен ми е интересно, ако Венца и Добата не успеят да наредят пъзела първи (което не им пожелавам, разбира се), Венца ще си посипе ли главата с пепел защото тя все повтаря колко е добра в реденето на пъзели, а аз такова нещо не съм видяла. Та, дано  довечера й се получат нещата защото и тя вече е втора АМ - в нищо не е добра (а АМ поне пее).
За Добата е ясно - той не може да плува, та затова са рискували да е с Венца на пъзела, няма интрига в това.
За мен играта довечера е Радостина срещу Венца на пъзела. "Меринджейката" нали и тя вчера се изтъкна, че във всичко е добра, с изключение на плуването, та ще я видим и нея тази вечер.
Иска ми се да паднат славяните, но не е ясно какво ще стане.

# 911
Толкова не на място са тези двете при славяните, че думи нямам. Като от два различни свята са... Гледах ги пак и ми стана неприятна тая сбирщина, и тези ненормални диалози и отношения.

# 912
  • Другата България
Толкова не на място са тези двете при славяните, че думи нямам. Като от два различни свята са... Гледах ги пак и ми стана неприятна тая сбирщина, и тези ненормални диалози и отношения.
Според мен нито една жена от траките нямаше да е на място там. Тези тримата така са се окопали, три месеца са заедно, знаят си сигурно и пломбите на зъбите, в другите племена какво ли не стана-премествания, размествания, тия тримата са непоклатими-собствените си "пречки", пардон жени изгониха, всички новодошли-независимо от кое племе, само за да се запазят те тримата. Та който и да отиде там-жена, мъж, все няма да е на място. Друг е въпроса за диалозите, да. Те и тримата са с претенции за някаква не точно възвишеност в отношенията, ами по-скоро душевна инелигентност, възпитани, както самата Радостина се изказа-Жентълмени. Но на мен поне това ми изглежда толкова изкуствено, толкова не на място, престорено, фалшиво, че повече няма накъде. Кавалери до мозъка на костите си, а всъщност в жените виждат първо-слугини, второ-готвачки, трето-сексуални обекти, четвърто-хора за отстрел. Всичко друго, но не и жени. Или играчи. Та според мен и на двете тракийки си им беше по-добре при простолюдието Пламен, Добата и Юлиян, ама съдба. Пардон, Пандора. Така де, продукция. Mr. Green

# 913
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Дори да са го направили заради тримата славянина, да ги запазят. На мен ми хареса.  Имаше движение... иначе какво? Само Юлиян срещу силни славяни, а слаби играчи ядът в резиденцията.
Точно! Въпреки че ядрото на славяните ще се запази в автентичния си вид, поне разтуриха кокошата коалиция, което не е малък обрат и ще промени хода на играта поне за траките.

Аз не мисля, че Венцислава е добра на пъзелите, поне до момента не е показала нищо такова. Не знам дали действително й вярват или просто са нямали друг избор и са се спрели на по-малкото зло, защото тя и не плува добре.

# 914
  • Испания
Е, нееееееее!

Вкъщи имам една консерва и ме е страх да я отворя, за да не изскочи отвътре Веселин.

Общи условия

Активация на акаунт