💪"Игри на волята: България" - Тема 12 /17.11. - 24.11.2019/

• 73 012
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 185
  • Испания
vesko.panchev

Капитанска битка. Интересното беше, че преди тази битка писмо нямаше. Нямахме представа от какво естество ще е, а също така бяхме в седмицата на Пандора/обратите. Говорихме си тримата кой да отиде от нас и заложихме на мен, тъй като бях в победна серия 2 от 2 спечелени капитански битки. Тръгнах супер надъхан за победа както винаги. Казвал съм го и преди - спечелена капитанска носи самочувствие, настроение и уважение както от племето така и от противниковия лагер. В момента в който отидохме на арената и видях битката си казах, че победата ще е трудна да не кажа невъзможна. Изправих се срещу много силен съперник. Определено играта беше по-подходяща за него. Ако миналата седмица при дърпането на въжето моите 105кг бяха в плюс, в днешната битка определено бяха в минус. Ако трябва да сме точни 25кг е разликата между мен и Пламен, точно това беше разликата да бъда конкурентно способен на него във висенето. Разбира се дадох всичко от себе си, но беше въпрос на време да падна! Абсолютно заслужена победа за Пламен 👏
Томас беше човека за тази битка, но вече бяхме направили избора.
Отново кутията на Пандора и отново изненада... аз и Пламен на пазар за сформиране на нови племена. Той като победител имаше пръв избор да избира. Беше ясно той и аз кой ще вземем от мъжете, въпросът беше как ще разпределим жените и най-вече къде ще отидат близначките. Много ги исках, но Пламен е умно момче и ги взе. Заложих на Радостина тъй като незнаех здравословното състояние на Венцислава(определено ми допада повече като човек и играч), Пламен взе Венци и последна остана Ана-Мария. За мен беше важно да взема Март и Томас поради две причини. 1. Да съм лоялен към тях и 2. Да сме мнозинство
Новите племена са сформирани...

# 1 186
Освен ако утре Март не вземе да се смени с Томас Grinning
Ще е много готино да има нещо такова, да видим дали ще си вземе номинацията с достойнство или ще се размени! Grinning

# 1 187
Славяните си правят някакви сметки,  но май ще излязат без кръчмар.Сега,  ако дисквалифицират Добата и им дадат служебна победа,  и ще им отиде на кино стратегията да загубят играта.
Сериозно се притесних за Веско.Как ще понесе неговото голямо сърце,  номинацията на мъж?Simple Smile
говори ми, говори; ) Искам Юлиян да го размаже

# 1 188
Представяте ли си тираджията как седи пред лаптоп и набира тия инстаграм чаршафи с всичката им пунктуация Joy ще припадна

# 1 189
Изобщо не харесвам славянските балерини, но Март е страхотен плувец. И да си кажа ако бях на мястото на АМ и аз щях да се разменя, но с Веско. Тоя трокаджия наистина си мисли, че жените са му длъжни и са само слугини. С кеф ще се разменя с него.
Ма АМ и за това не може да се сети! Добре, че  е мама Гадка да ѝ даде наклон!

# 1 190
Представяте ли си тираджията как седи пред лаптоп и набира тия инстаграм чаршафи с всичката им пунктуация Joy ще припадна
Припотен😀

# 1 191
Славяните колко игри изгубиха подред? Вече им загубих бройката.

# 1 192
  • Варна
Хора, Веско тъпото даже си е направил негова ФБ страница...

Не мога вече.

https://www.facebook.com/Vesko-Panchev-%D0%98%D0%B3%D1%80%D0%B8- … -110157893708370/

# 1 193
Но аз не виждам чак кой знае каква драма, защото не виждам как АМ може да бие Март.
Иначе виждам, че някои смятат, че утре пак кутията на Пандора ще спаси АМ, т.е. мъжете трябвало да гласуват за някой от тях. Тц, няма логика кутията на Пандора да донесе едно и също нещо в два поредни дена. Убеден съм. Така че на 90% по пътя на логиката ще има дуел между Март и АМ.

Има логика в думите ти. Но в кутията може да има всичко - анулиране на гласовете срещу номинирания, даване на право на другото племе на вето, даване на цялата номинация на другото племе ...
Имам усещането, че Ана-Мария няма да е на дуел тази седмица, но разбира се може и да греша.

# 1 194
  • София
Славяните колко игри изгубиха подред? Вече им загубих бройката.

8 или 9
водих статистики по едно време ама се отказах.  Grinning

# 1 195
  • Другата България
Най-накрая полза от Анна-Мария! Натри им носовете както обеща! Grinning
Срамота - трима прави и здрави мъже седнали на балите и мъдрят отмъщение и саботаж Disappointed
hahaha Напротив, тя обеща да натрие носа на Юлиян, конкретно, директно и само на него. Най-вече на него. Кой каквото кара-вара-все Юлиян им в устата. Е, натри му го. Носът де. Ама нейния, собствен.
То смях, то смях, то много смях с тази девойка, просто толкова от началото на формата не съм се смяла. И не само с нея. Значи досега, съсредоточени в скандалите на траките и хуленето по Юлиян не ни даваха славяните изобщо, а тия били пълни с лафове като за световно! Laughing Laughing Laughing И тази вечер, като започнем с изказването на Томчо, че са умни, после минем през естествено Веселин и поредната му селска свалка или опит за такава сега пък с Ана /всичко, дето мърда, наистина Sick/, после поредните му коментари за полезността на жените в домакинството...още имаше ли? Но гвоздеят на програмата беше финала, със стратегията за саботаж утре, за да си оставят Септември. Кой казваше, че осъжда всеки опит за саботаж, независимо от кого? Flutter Не е ли грозно и жалко трима двуметрови мъжаги с дебели наистина "балдъри" да седят буквално като тримата глупаци и да кроят планове как да паднат умишлено само защото не могат един без друг? И това са претенденти за финал???? Саботьори, всеки един на нейно място-на Ана,  щеше да постъпи по абсолютно същия начин-да съхрани себе си. Просто.... #Cussing out

Но нямам нужда от психоаналитик, определено. Видяла съм точно каквото трябва, няколко часа по-рано. Laughing Егати излагацията на продукцията, поредна. Дано траките победят въпреки дисквалификацията на Добата /от играта, не от формата/.

Алекс: Кои са твоите силни качества?
Анка:  newsm78 Thinking newsm78 Ами...сега не мога да се сетя..... Joy rotfImao rotfImbo

Последна редакция: ср, 20 ное 2019, 23:54 от Merri_An

# 1 196

Не мога вече.

https://www.facebook.com/Vesko-Panchev-%D0%98%D0%B3%D1%80%D0%B8- … -110157893708370/
Е, ужас!!! Това наистина вече е кампания...

# 1 197
Славяните не си говорят със славянките JoyJoyJoy

Ако Март е срещу Веско това ще е карма за Амелия и Марешка

# 1 198
  • София

Не мога вече.

Похвална му е амбицията и целия труд който влага. Това не е лошо, напротив.
Но колкото и да се пъне просто няма шанс ако има гласуване от народа. А вече не съм убеден, че и от участниците ще има такъв...  Peace

# 1 199
Представяте ли си Веско трокаджията да може да използва в речника си думата  “конкурентоспособност”? Aз не. Пръска яко пари за ПР.

Общи условия

Активация на акаунт