💪"Игри на волята: България" - Тема 12 /17.11. - 24.11.2019/

• 73 085
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 200
Славяните колко игри изгубиха подред? Вече им загубих бройката.
След отпадането на Стоян май нямат нищо! Освен АМ и майчето ѝ!

# 1 201
  • Испания

Ако Март е срещу Веско това ще е карма за Амелия и Марешка

Моля?

# 1 202
  • София
Славяните колко игри изгубиха подред? Вече им загубих бройката.
След отпадането на Стоян май нямат нищо! Освен АМ и майчето ѝ!
От преди Стоян, още от капитан Америка.

# 1 203
  • София
От как взеха Санде нямат победа.

# 1 204
А1 тази вечер не позволиха да гледам нищо - имаше нова картина на всеки 5 сек, същото и със звука.
Видях само от промото за следващия епизод, че траките водеха 3:0, когато се чу дисквалифициран. Пак ще спечелят траките според мен.

# 1 205
Пък Добата откакто се обръсна и лъсна само побеждава  Joy

# 1 206
  • Пловдив
А представяте ли си Ана Мария да отстрани Март Grin Laughing Милият не само ще трябва да си заключи профилите, но и да не си показва носа навън, че ще падне голям майтап. Силното звено, ядрото, великият мениджър по сигурността да падне от една оперна певица, при това доста слаба.

Веско започва да показва едно друго лице.. което не е за гледане. Толкова се пази, внимава и гради имидж пред камерите, накрая една Ана Мария да му разкаже играта и на него.Grinning

Браво на Добата, пак спаси играта и показа умствен потенциал. Дано дисквалифицираният да не е той, или да е само за битката. Hands Pray

# 1 207
Аз ще се радвам на битка Веско срещу Март, ама как ще се случи? Нещо май съм изтървала.
Ако утре паднат славяните те пак ще номинират Ана-Мария. Не вярвам втори път да и се размине така.
По-скоро ако елиминират някой от траките от битката и те паднат и номинирани са Юлиан или Пламен - те ще разкарат Март.

# 1 208
  • София
Последната победа на славяни/славянин бе на Стоян в капитанския дуел с АМ. Ако това може да се брои, защото Стоян не е славянин, а и не е отборна игра.
А то мина цяла вечност.
Толкова бой никой не е ял. И въпреки това и тримата са с уникално самочувствие. Недоумявам, но явно не само аз...  Shocked

# 1 209
  • София
Това вече е такава пародия, беше смешно, сега е жалко. Уж гледах "Игри на волята", но беше отдавна, май само 2-3 човека все още се опитват да покажат воля, но може би това се оказва някакъв мираж. Гледам " Игри на пр..би другарче" и то по толкова жалък и долен начин, чудя се защо още си го причинявам. Поне вече не се ядосвам.
 Но "сърце мъжко" не трае, започнала съм , надявам се да го завърша. Имам предложение към продуцентите, нали някой трябва да пуска sms......"Кой ще паркира тира най -добре", " Кой ще изпее арията най- добре" и "Кой ще преплува 100 метра най- бързо" (имам и други, но по нататък) . Ето ги и финалистите и печели този, който успее да изговори максимално много гадости за другите за 1 минута.
  Честито на победителя!

# 1 210
  • Испания
Скрит текст:
Последната победа на славяни/славянин бе на Стоян в капитанския дуел с АМ. Ако това може да се брои, защото Стоян не е славянин, а и не е отборна игра.
А то мина цяла вечност.
Толкова бой никой не е ял.
И въпреки това и тримата са с уникално самочувствие.
Скрит текст:
Недоумявам, но явно не само аз...  Shocked

Кой знае Тупарев какви добавки им е сложил в кремчетата за копита!

# 1 211
  • София
Гений до гения, мила моя майно льо, логистик до логистика!
Изумява ме за пореден път способността на красОвците искрено да вярват, че са трите пъпа на Вселената и че всичко им се полага по право. Неизвестно какво, но право. Значи, те - като загубили битка - са ОК с това да идат в луксозната вила, слава на Доля и на Пандора!!! Пак - като загубили битка - са ОК с това да получат два "бушона" и прислуга, и радиоточка. Обаче - като за пореден път загубили битка - не са ОК да са номинирани... хъм... това е привилегия само на външните лица... ми, жентлемени, сър...
Добата получи факс с инструкции от ИКЕА. Това момче ще вземе да се окаже най-скритата лимонка на сезона! Smiling Imp Забелязвам, че Джулката и Пламен искрено му се кефят, което пък кефи мен. Пратраки форевър!!!
За утре подозирам, че АноМима, която отново ще е номинирана, отново ще получи възможност за излизане суха от водата. Я директен имунитет, я поредна размяна. Няма лошо. Малко пиърсинг на вселенските пъпове.

Еееей, след два месеца нерви и убийствена предвидимост, най-накрая някой се сети да отвори прозореца на формата, че да се обърне малко въздуха! Mask

# 1 212
  • Варна
Хора, Веско тъпото даже си е направил негова ФБ страница...

Не мога вече.

https://www.facebook.com/Vesko-Panchev-%D0%98%D0%B3%D1%80%D0%B8- … -110157893708370/

Похвална му е амбицията и целия труд който влага. Това не е лошо, напротив.
Но колкото и да се пъне просто няма шанс ако има гласуване от народа. А вече не съм убеден, че и от участниците ще има такъв...  Peace

На мен лично в повече ми идва цялата агитация. За толкова прости ли ни мислят зрителите, че да не прозрем през фалша?
Вече и аз съм сигурна, че ще има вот от публиката, но ако случайно го спечели Веско ще е сигурно, че е нагласено.

П.С. Очаквам след седмица да си пусне и ФБ реклама и спонсорирани постове да събира овчици за фенки. Grinning

# 1 213
  • Другата България
Ана няма да отпадне тази седмица, и аз имам такова чувство. С тази Пандора ще объркат сметките, но който и да е срещу Март-мъж, ще го бие. Освен ако играта не е само с плуване, естествено. Март е толкова безполезен, нищо друго и в нищо друго не го бива, но с плуването няма равен според мен. Само Юлиян може би би го победил на плуване, ама не съм сигурна, трябва да го видя. Та Март и жена може да го бие, близначките биха го отнесли като куцо пиле домат. Но Веско...какво ще прави Веско без него? Ако досега дори и малко го харесвах, вече толкова антипатичен ми стана този човек, че просто повече няма накъде. И да, утре буквално ще е "Една жена на прицел" /аматьори, може ли да си сложат промото ден напред тия от Нова? Ама Мерито бди Laughing/, значи ще я разплачат Анчето същите тия джентълмени, дето бяха мили и любезни и тя се чувстваше толкова ок при тях. И то защо-защотото играе играта. Мъжагите, големите стратези, начело с американеца с вечно неудовлетворения нагон. Ох, да идва финала....
Скрит текст:
Гений до гения, мила моя майно льо, логистик до логистика!
Изумява ме за пореден път способността на красОвците искрено да вярват, че са трите пъпа на Вселената и че всичко им се полага по право. Неизвестно какво, но право. Значи, те - като загубили битка - са ОК с това да идат в луксозната вила, слава на Доля и на Пандора!!! Пак - като загубили битка - са ОК с това да получат два "бушона" и прислуга, и радиоточка. Обаче - като за пореден път загубили битка - не са ОК да са номинирани... хъм... това е привилегия само на външните лица... ми, жентлемени, сър...
Добата получи факс с инструкции от ИКЕА. Това момче ще вземе да се окаже най-скритата лимонка на сезона! Smiling Imp Забелязвам, че Джулката и Пламен искрено му се кефят, което пък кефи мен. Пратраки форевър!!!
За утре подозирам, че АноМима, която отново ще е номинирана, отново ще получи възможност за излизане суха от водата. Я директен имунитет, я поредна размяна. Няма лошо. Малко пиърсинг на вселенските пъпове.
Еееей, след два месеца нерви и убийствена предвидимост, най-накрая някой се сети да отвори прозореца на формата, че да се обърне малко въздуха! Mask
Именно, това казах и аз. Два месеца гледаме скандали и хулене на един-двама души от останалите, а то имало много друго какво да се види. Два месеца пазят имиджа на един тираджия от Чикаго, дошъл да се прави на българин и да ни се навира отвсякъде, сега в няколко епизода, и то само дотук така му лъсна истинската същност на големия спортист, така се излъска, почти колкото изкуствените му мускули, които също в последните няколко епизода видяхме, че за нищо не струват.

Последна редакция: ср, 20 ное 2019, 23:24 от Merri_An

# 1 214
  • Испания

Общи условия

Активация на акаунт