💪"Игри на волята: България" - Тема 12 /17.11. - 24.11.2019/

• 73 041
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 215

Ако Март е срещу Веско това ще е карма за Амелия и Марешка

Моля?
Ако стане така, че срещу Март се изправи Веско на елиминационна, както се надяват някой съфорумки, ще им се върне за това, че изпратиха Марешка срещу Амелия на елиминационна ?!

# 1 216
Майка ми и тя ми пише, че искала Пандора да направи така, че да има битка Март срещу Веско 😂

# 1 217
  • Испания
Скрит текст:

Моля?
Ако стане така, че срещу Март се изправи Веско на елиминационна, както се надяват някой съфорумки, ще им се върне за това, че изпратиха Марешка срещу Амелия на елиминационна ?!

Това е друго. Поинтересувай се какво означава "карма".

# 1 218
Скрит текст:

Моля?

Това е друго. Поинтересувай се какво означава "карма".
Какво е според тебе ?

# 1 219
  • София
Освен ако утре Март не вземе да се смени с Томас Grinning
Ще е много готино да има нещо такова, да видим дали ще си вземе номинацията с достойнство или ще се размени! Grinning
Обзалагам се, че ще се размени! Нямам никакви съмнения!
Може да плува като акула и дори като делфин, но е толкова жалък и с такова самомнение, че вирнатия му нос не може дори да допусне, че тази, която номинира, взе, че номинира него!
Физиономията му беше безценна!
Всеки, който му "посегне" е застрелян с неговото презрение! Не може да се владее! Отвратителен тип! Rolling Eyes

# 1 220
Славяните си правят някакви сметки,  но май ще излязат без кръчмар.Сега,  ако дисквалифицират Добата и им дадат служебна победа,  и ще им отиде на кино стратегията да загубят играта.
Сериозно се притесних за Веско.Как ще понесе неговото голямо сърце,  номинацията на мъж?Simple Smile
говори ми, говори; ) Искам Юлиян да го размаже
Не съм сигурен че Юлиян ще е номиниран.Сега,  когато го няма сивият кардинал,  не се знае Добата за кого ще гласува.Като нищо може да номинират Венцислава.

# 1 221
  • Испания
Vesko Panchev Игри на Волята/Desafio Bulgaria

Поредното готино видео на Tomas Natsidis с Роберта. Инменно те двамата се изправиха един срещу друг в битка за оцеляване. Сигурен съм, че има какво да споделят.

# 1 222
Минават ми богохулни мисли - искам Траките да падват, Юли да е номиниран и да окачи мартеницата на колана си 🤞

# 1 223
  • Другата България
Скрит текст:
Ще е много готино да има нещо такова, да видим дали ще си вземе номинацията с достойнство или ще се размени! Grinning
Може да плува като акула и дори като делфин, но е толкова жалък и с такова самомнение, че вирнатия му нос не може дори да допусне, че тази, която номинира, взе, че номинира него!
Всеки, който му "посегне" е застрелян с неговото презрение! Не може да се владее! Отвратителен тип! Rolling Eyes
Тя физиономията му беше безценна още първия път, когато Анка го номинира. Първа Радка го номинира-така я погледна, че все едно Аполон гледа мравка, пълзяща пред краката му. После с Анка го очакваше, но когато се размениха, си е за колаж на темата. То при тия материали след материали, няма да има толкова теми, а материал бол.
Анка не очакваше, ако беше помислила или само Радка ѝ беше показала някак с нещо, щеше да номинира Веселин. И щеше да е много правилно. Тя се сбърка горката, дотук за два месеца не ѝ се е налагало да взима самостоятелно решение, винаги е каквото Радка каже. И сега, изведнъж-най-важното решение в играта дотук. Притесни се, не помисли, и сгреши. Но нищо, тъкмо видяхме как НЕ се играе. И то от трима "мъже" с претенции за финалисти. Stop
Минават ми богохулни мисли - искам Траките да падват, Юли да е номиниран и да окачи мартеницата на колана си 🤞
Crazy За пореден път-същото си го помислих, ако щеш вярвай. Не знам има ли как да стане, но дано стане, просто ще е безценно това. Не заради Юлиян-там нещата са ясни, просто искам да гледам Септември как ще се сгромоляса, а най-вече искам да видя тъгата във Весковите очи..... Sunglasses

# 1 224

Не съм сигурен че Юлиян ще е номиниран.Сега,  когато го няма сивият кардинал,  не се знае Добата за кого ще гласува.Като нищо може да номинират Венцислава.
Мисля, че близначките,  Венцислава и Добрин биха гласували срещу Юлиян. Добрин не отрече желанието си да отпадне силен конкурент и това без обсебване от Радостина.
Друг вариант е прабългарите срещу близначките.
Може би ще е от значение кой първи ще даде номинацията си.

# 1 225
  • София
Скрит текст:
Тя физиономията му беше безценна още първия път, когато Анка го номинира. Първа Радка го номинира-така я погледна, че все едно Аполон гледа мравка, пълзяща пред краката му. После с Анка го очакваше, но когато се размениха, си е за колаж на темата. То при тия материал след материал, няма да има толкова теми, а материал бол.
Анка не очакваше, ако беше помислила или само Радка ѝ беше показала някак с нещо, щеше да номинира Веселин. И щеше да е много правилно. Тя се сбърка горката, отук за два месеца не ѝ се е налагало да взима самостоятелно решение, винаги е каквото Радка каже. И сега, изведнъж-най-важното решение в играта дотук. Притесни се, не помисли, и сгреши. Но нищо, тъкмо видяхме как НЕ се играе. И то от трима "мъже" с претенции за финалисти. Stop
Аз пък за пръв път харесах, каквото и да било действие на АМ. Може да не бе стратегически правилно /а и защо не?/, но изпитах такова удоволствие да видя лигльото в тотален амок, че мога само да и благодаря! Blush

# 1 226
  • Берлин
Отдавна никой не ми е бил толкова отвратителен като тия мижитурки от балета.
Пп. Свекито каза,че недоразвитият мозъчно с мустака й е заприличал на Леонсио от Робинята Изаура...

# 1 227
От как взеха Санде нямат победа.

Със Санде и траките нямаха много победи.Голям карък ще излезе този човек:)Урочасва наред:)

# 1 228
Радостина се жалва, че ги взели само за да ги номинират. Че те нали затова взеха Юлиян - да им води битките, а ако паднат да има кой да номинират.
Пак ми е малко жал за тях. Джентълмените са отврат. И Юлиян не приемаше спокойно номинациите, но повика малко, и започва да мисли отново за победа. А кашкавалените мускули веднага взеха да мишкуват.

# 1 229

Мисля, че близначките,  Венцислава и Добрин биха гласували срещу Юлиян. Добрин не отрече желанието си да отпадне силен конкурент и това без обсебване от Радостина.
Друг вариант е прабългарите срещу близначките.
Може би ще е от значение кой първи ще даде номинацията си.
А аз къде да се фтъцна!? Вече стратегията не е важна, ще падат и ще ревът...

Общи условия

Активация на акаунт