💪"Игри на волята: България" - Тема 12 /17.11. - 24.11.2019/

• 73 004
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 230
  • Другата България
Скрит текст:
Скрит текст:
Освен ако утре Март не вземе да се смени с Томас Grinning
Ще е много готино да има нещо такова, да видим дали ще си вземе номинацията с достойнство или ще се размени! Grinning
Обзалагам се, че ще се размени! Нямам никакви съмнения!
Може да плува като акула и дори като делфин, но е толкова жалък и с такова самомнение, че вирнатия му нос не може дори да допусне, че тази, която номинира, взе, че номинира него!
Физиономията му беше безценна!
Всеки, който му "посегне" е застрелян с неговото презрение! Не може да се владее! Отвратителен тип! Rolling Eyes
Тя физиономията му беше безценна още първия път, когато Анка го номинира. Първа Радка го номинира-така я погледна, че все едно Аполон гледа мравка, пълзяща пред краката му. После с Анка го очакваше, но когато се размениха, си е за колаж на темата. То при тия материал след материал, няма да има толкова теми, а материал бол.
Анка не очакваше, ако беше помислила или само Радка ѝ беше показала някак с нещо, щеше да номинира Веселин. И щеше да е много правилно. Тя се сбърка горката, отук за два месеца не ѝ се е налагало да взима самостоятелно решение, винаги е каквото Радка каже. И сега, изведнъж-най-важното решение в играта дотук. Притесни се, не помисли, и сгреши. Но нищо, тъкмо видяхме как НЕ се играе. И то от трима "мъже" с претенции за финалисти. Stop
Аз пък за пръв път харесах, каквото и да било действие на АМ. Може да не бе стратегически правилно /а и защо не?/, но изпитах такова удоволствие да видя лигльото в тотален амок, че мога само да и благодаря! Blush
И аз го харесах, но Веско щеше да е по-правилния избор според мен. Така тя нито се аргументира като хората, омота се, обърка се, притесни се, някак като че ли не посмя да се размени с Веселин, а Томас си призна, че харесва. Абсолютно съм "за" решението ѝ, то и с Веселин щеше да е същото, не знам само дали Септември щеше да се сети за саботажа. Но виж, човекът с голямото сърце, големия американски man се сети, че дори Септември се самопровъзгласи за "Ливърпул".... ooooh! ooooh! ooooh! в тази връзка.

# 1 231
В петък продукцията залага една игра с леко бягане, ходене по греда 10-15 метра, още едно-две препятствия и едно леко пъзелче в края. Тогава няма значение кой ще се изправи срещу Март, пътник е с този глезен.

# 1 232
  • Испания
Отдавна никой не ми е бил толкова отвратителен като тия мижитурки от балета.
Пп. Свекито каза,че недоразвитият мозъчно с мустака й е заприличал на Леонсио от Робинята Изаура...

Не е права. Забравила е как изглеждаше Леонсио.

# 1 233
Анна Мария е с твърде лабилна психика и не знам дали ще устиска да разкара "натежалите клепачи" от формата.

# 1 234
Представяте ли си тираджията как седи пред лаптоп и набира тия инстаграм чаршафи с всичката им пунктуация Joy ще припадна
Всъщност от телефона трябва да го прави .. От компютъра не могат да се качват снимки в инстаграм. Grinning

# 1 235
С фините си кебапчести пръсти пише ли пиши от телефон Grin

# 1 236
  • София
Свекито каза,че недоразвитият мозъчно с мустака й е заприличал на Леонсио от Робинята Изаура...

Хахах, муцуните са различни, ама мустакът си е същият! Smiley

# 1 237
Ама защо мислите че Веско е по-добрият избор?Март една битка не е спечелил,  а и е контузен на всичкото отгоре.Ако има една игра с бягане и скачане,  и ще има големи проблеми там.Не че Веско е някакъв терминатор,  но Март е по слаб.Напълно нормално Ама да си избере по-слаб противник.

# 1 238
В петък продукцията залага една игра с леко бягане, ходене по греда 10-15 метра, още едно-две препятствия и едно леко пъзелче в края. Тогава няма значение кой ще се изправи срещу Март, пътник е с този глезен.
Благодаря! Ти служител на предаването ли си!? А, ако не си,то от къде знаеш в петък развръзката!?

# 1 239
Браво и на Ана браво и на Мария - два мозъка в една глава! Най - накрая и от нея да има полза, и да вземе да разтрогне триото. А светата троица пак си правят сметката без кръчмаря - щели да паднат. Не се научиха, че не трябва да си играят мръсни игрички, щото Ането е техния палач.

# 1 240
Предполага Коста,  предполага.

Последна редакция: чт, 21 ное 2019, 00:48 от Не се сърди, човече

# 1 241
  • Другата България
hahaha Служител от предаването,  hahaha hahaha hahaha, там служители няма, има аматьори. И поамериканчени българи с големи...бицепси. Mr. Green
Оххх, толкоз смях не е ок, ще лягам аз, че утре работа ме чака.
От толкова други емоции забравих едно от най-важните неща-да изкажа първо извинението си към Добата, че го подцених с пъзела, а той удари всички в земята, направо им скри шапката и на тях, и на мен. И второ-вече го изказах, възхищението си и изненадата си, пак от Добата. Браво на това момче, там, до където ще стигне ще е напълно заслужено. И достойно.
И без да ме линчувате-истинско удоволствие е да гледам Елена и Стефания как играят, само това. Сърцати момичета са, наистина се раздават и те в игрите на макс.

# 1 242
Благодаря! Ти служител на предаването ли си!? А, ако не си,то от къде знаеш в петък развръзката!?

Simple Smile Само предположение, продукцията може да "скрои" на всеки шапката Simple Smile

Понеже попита за Стоян :
Стоян сам си е виновен за положението в което се оказа -  в един момент държеше всичко в ръцете си и със сигурност можеше да стигне много по-далеч в играта за сметка на Томас и Март ( пращайки Томас на дуел с Веско и играейки впоследствие с Амелия и Роберта - така след Капитан Америка на този дуел с Юлиян можеше да е Март, а не той )

Редакция:
@Merri_An
Също така лъсна пълната несъстоятелност на Венцислава при логическите задачи, не че е изненада .. но все пак го нареди три пъти .. грешно - да се чуди човек някога виждала ли е пирамида.

Последна редакция: ср, 20 ное 2019, 23:45 от Bengun

# 1 243
  • Испания
Скрит текст:
Свекито каза,че недоразвитият мозъчно с мустака й е заприличал на Леонсио от Робинята Изаура...

Хахах, муцуните са различни,
ама мустакът си е същият! Smiley

На зимно-пролетния е по-тънък.

# 1 244
Той другата мечта вече е постигнал, I am american gay.
😂😂😂
Сериозно ли това му е била мечтата?!
Навремето Ники Кънчев беше нарекъл така Гришо във ФБ в момент на възторг от постиженията му! Незабравимо!!! 😁😁😁

Последна редакция: ср, 20 ное 2019, 23:48 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт