💪"Игри на волята: България" - Тема 12 /17.11. - 24.11.2019/

• 72 981
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 260
  • Sunshine state
Мм, извинявай, но защо да греша? Ако загубят, нали се сещаш, че няма как ПАК да номинират Март?

Последна редакция: чт, 21 ное 2019, 04:39 от Pupitka

# 1 261
  • София
То с тази кутия тази седмица, нищо не се знае.

# 1 262
Да, Амелия яде пържола в резиденцията. В момента гледам епизода от 22 октомври (капитанската битка с делвите между Роберта и Радостина). Към края на серията има 3 сцени, където явно се вижда как Амелия си слага пържола и после си хапва от нея.

# 1 263
Нямам търпение за епизода довечера!
Може тази вечер спечелилото племе да отвори Пандора и те да номинират. Ако са траките, обаче няма да знаят, че номиниран е Март и ще решат, че сигурно са номинирали Ана Мария като най-слаб играч и ще пратят Радостина? Не вярвам да пратят мъж, ако си мислят, че Ана е номинирана.
Ще видим какво ще стане, но ще е много интересно, надявам се.

# 1 264
  • София
На битката за територия, траките победиха и те отвориха кутията. Нагласяват си нещата както им изнася, от продукцията.

# 1 265
Да, ден за ден. Според развоя вчера днес ще си нагласят нова кутия и ще дирижират брадъра. Мн мн груба намеса в естественото отсяване на финалисти,  толкова опорочено реалити анонсирано като "игра" не е имало в Бг ефир. Тотална гавра с участниците, които са отишли там да се състезават за победата и награда.

Иначе, сами по себе си, има мн приятни персонажи за гледане.

# 1 266
Ураган Гецо постъпи правилно, ама пък се надявам утре да е отново на пангара!! Крайно време й е на АМ да затвори вратата на играта от външната страна.

Ураган (Гецово) е реален отбор.Гецово е село близо до Разград.Веско го използва като пример за отбор от селските първенства.Ето едно заглавие от пресата :
"Скрита сила разби Ураган (Гецово)" Simple Smile

# 1 267
На анкетата отговориха нямам мнение. За мен да избирам кой е по...между Анка и Март е все едно да избирам между повръщане и разстройство..и двете са безкрайно неприятни.

# 1 268
  • Испания
На анкетата отговориха нямам мнение. За мен да избирам кой е по...между Анка и Март е все едно да избирам между повръщане и разстройство..и двете са безкрайно неприятни.

Този избор не е в основата на анкетата.

# 1 269
  • София
Анна Мария вчера много ми напомни Мr Bean в басейна Simple Smile

# 1 270
  • София
Анкетата е за постъпката на Ана , не за приятност.

# 1 271
  • Варна
Ураган Гецо постъпи правилно, ама пък се надявам утре да е отново на пангара!! Крайно време й е на АМ да затвори вратата на играта от външната страна.

Ураган (Гецово) е реален отбор.Гецово е село близо до Разград.Веско го използва като пример за отбор от селските първенства.Ето едно заглавие от пресата :
"Скрита сила разби Ураган (Гецово)" Simple Smile

А Скрита сила са от село Мъдрево. Ако допълним заглавието съвсем свежичко и весело започва звучи

Скрита сила (Мъдрево) разби Ураган (Гецово) Grinning Grinning

Който иска да се повесели да хвърли едно око на гавраджийската уикипедия. Изброените отбори наистина съществуват или поне са съществували. ФК "САЛМАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД" с. Салманово, обл. Шумен Grinning Grinning НИ моА! Какви отбори сме имали само.

https://dreal.net/wiki/index.php/%D0%A4%D1%83%D1%82%D0%B1%D0%BE% … D0%BB%D0%B8%D1%82

# 1 272
"Този избор не е в основата на анкетата."
Разбирам, но отговора ми не се променя, решенията на Ана Мария са ми безсмислени по принцип, защото според мен първо е взела грешното решение да участва в такъв тип формат.

# 1 273
Освен ако утре Март не вземе да се смени с Томас Grinning
Ще е много готино да има нещо такова, да видим дали ще си вземе номинацията с достойнство или ще се размени! Grinning
За да има нещо такова трябва да има условие,че може да се размени само с мъж.По този начин номинира Томас . Траките губят и номинират Венца и ето ти дуела между двамата.Въпроса е обаче,че уж по ония сценарий бяха 9.....

# 1 274
Не бих се учудила, ако мишката Март се размени с Ана Мария или Радостина. Повръща ми се

Общи условия

Активация на акаунт