💪"Игри на волята: България" - Тема 12 /17.11. - 24.11.2019/

• 73 026
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 245
  • Другата България
Скрит текст:
В петък продукцията залага една игра с леко бягане, ходене по греда 10-15 метра, още едно-две препятствия и едно леко пъзелче в края. Тогава няма значение кой ще се изправи срещу Март, пътник е с този глезен.
Благодаря! Ти служител на предаването ли си!? А, ако не си,то от къде знаеш в петък развръзката!?

Simple Smile Само предположение, продукцията може да "скрои" на всеки шапката Simple Smile

Понеже попита за Стоян :
Стоян сам си е виновен за положението в което се оказа -  в един момент държеше всичко в ръцете си и със сигурност можеше да стигне много по-далеч в играта за сметка на Томас и Март ( пращайки Томас на дуел с Веско и играейки впоследствие с Амелия и Роберта - така след Капитан Америка на този дуел с Юлиян можеше да е Март, а не той )
Редакция:
@Merri_An
Също така лъсна пълната несъстоятелност на Венцислава при логичесите задачи, не че е изненада .. но все пак го нареди три пъти .. грешно - да се чуди човек някога виждала ли е пирамида.
Знаеш мнението ми за Венцислава предполагам, отначало я харесвах, после рЕзко си промених вижданията. Физически е доста слаба, за логическите задачи основно от нея самата се чу, че е добра и са силната ѝ част. На пъзела с по-малката сестра, дето с Радка го наредиха за секунди някой каза, че било защото Юлиян им подсказал и другите объркали символите, нещо такова. Определено сега се изненадах, че дори и Пламен се затрудни заедно с нея.
Но пък ще отстрани Томас на логическа задача според сценария, така че нека да видим все пак. Peace

# 1 246
Трябва Големи Любо

# 1 247
По-назад се питахте има ли как да стане Марта срещу Весьо.
Има, има. Ако утре в кутията на Пандора има писмо за победителите (Пратраки), да номинират дуелист номер 2  от загубилото племе (Славяни). Този шанс Траките едва ли ще го прахосат, за прищявки, да се отърват от "сивия кардинал" или АМ во веки. Една достойна битка между две мъжки балерини, две плачещи мъжки сърца. Ще видим тогава Весо ще го боли ли толкова много за Март, когато собствения му задник е на пангара.

Очичките ми се насълзяват от кеф само при мисълта.

# 1 248
Все повече ми харесва Добата. Душевно чист човек е. Вярно, че си има слабости, но според мен това е отдушник за него. Това му е дало смисъл, нещо да се захване, да има цел и да се капсулира от негативите около него. Скромно момче е, с добра душа,някаква тъга все има в очите му сякаш.

Дано само от дадената игра го дисквалифицират, а не от състезанието. Парадокс е да го изхвърлят за такова нещо, та той не дава сух храст да се махне, змия да се утрепе, какво остава човек да нарани умишлено.
Ако пък това е номер от Весо, нали уж ще падат умишлено да инсценира или нещо направи та да изглежда умишлено наранен е подло това спрямо Добрин. Защото не изключвам и Весо да е в основата, ще гледам уж внимателно утре, много се ядосах за Добата.
За пъзела браво на Доби, Юлката беше хем шашнат от него, хем щастлив, че е успял. Той някак като по-малко братче си го има мисля.

Славяните с тез намазани крака как се пързаляха, особено Томас)) На траките не помня такива екстри да са доставяли, подложки, кремове и не знам какво си.
Ана Мария имаше право да избира и не я упреквам. Но някак вече заприлича на пародия нейното участие и не вярвам да има позитиви за в бъдеще от това представяне.

# 1 249
  • Варна
Помня филма. Сценарият беше нещо такова- лош човек, робиня, която го променя на добър и той се жени за нея.
Съпоставям с настоящата действителност: Март, женомразеца, забелязал някъде в пясъците красивата Анка, тя го променила/номинирала... и чакам да видя сватбата.  Simple Smile

# 1 250
Пачки за балет,  стелки и кремчета се полагат само на балерините с характер:)

# 1 251
  • София

2019/11/20

,
се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

ЛИНКА може да се пусне и във  VLC player  

# 1 252
Анна Мария е с твърде лабилна психика и не знам дали ще устиска да разкара "натежалите клепачи" от формата.
Грешиш! При нея на а, мои твои,тя си гледа само нейният интерес. И е по-стабилна от Радостина

# 1 253
- В кои игри смяташ, че си най-добра?
- В момента не мога да се сетя.
Аз се сещам - в игрите с лъжица.
Разбира се, че Анка беше добра в тази игра, защото е шампион на 200 м гребане с лъжица... в паница. 🥣

# 1 254
Кутията я отварят загубилите и ще е много яко да има точно същото писмо. Тоест АМ пак да се спаси и да прати Веско, но май няма да стане.
Венцае добра на лесните пъзели, на истинските почва с оправданията.
Добата - победител Simple Smile

# 1 255
Кутията я отварят загубилите и ще е много яко да има точно същото писмо. Тоест АМ пак да се спаси и да прати Веско, но май няма да стане.
Венцае добра на лесните пъзели, на истинските почва с оправданията.
Добата - победител Simple Smile
Дали? Ама и той сам не може. Добре че Пламен дойде. А тази, верно е голяма подводница. За нищо не става. Ана-Мария - респект! Чак и Радостина изненада 😂😜🌹 А от Венцислава каква полза!? Само пречи. Дойде Пламен и двамата с Добрин направиха пирамидата.

# 1 256
Роберта е отговаряла на въпроси в инстъграм интересен ми се стори този отговор,с Анчето са си се познавали и преди Игри на Волята.Колко интересна случайност,колко е малка България само ! https://insta-stories.ru/bettyfitlift/s/ra1DB4Wx0mc

Амелия и тя е отговаряла.Вчера ми направи впечатление ,че излъга ,че по време на играта единствените животински храни които е яла ,били рапанчета за да оцелее, била принудена ,нямала избор. Хммм .... интересно !.А лично аз преди време качих отказ тук от епизод как яде пържолки и кюфтенца в резиденцията.Не мога да и пиша
в инстъграм иначе ще е питам аз,маймунката :Д .
Ето и отговорите на Амелия : https://insta-stories.ru/amelia_markova/s/na17XAQJDet

# 1 257
  • София
Добрин измисли пирамидата, не мисля, че Пламен имаше особено участие, а и като цяло не ми се струва много добър в реденето на пъзели. Не е глупав определено, но и не е добър на тях, разбира се, има и по-зле от него, средна работа.

# 1 258
  • Sunshine state
Ураган Гецо постъпи правилно, ама пък се надявам утре да е отново на пангара!! Крайно време й е на АМ да затвори вратата на играта от външната страна.

# 1 259
Ураган Гецо постъпи правилно, ама пък се надявам утре да е отново на пангара!! Крайно време й е на АМ да затвори вратата на играта от външната страна.
Грешиш моме. Няма да е тя, Март ще е.

Общи условия

Активация на акаунт