💪"Игри на волята: България" - Тема 12 /17.11. - 24.11.2019/

• 72 973
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 275
  • София
Освен ако утре Март не вземе да се смени с Томас Grinning
Ще е много готино да има нещо такова, да видим дали ще си вземе номинацията с достойнство или ще се размени! Grinning
За да има нещо такова трябва да има условие,че може да се размени само с мъж.По този начин номинира Томас . Траките губят и номинират Венца и ето ти дуела между двамата.Въпроса е обаче,че уж по ония сценарий бяха 9.....
Е как хем Март ще се сменя, хем номинирана Венцислава? Тя кутията ще е за загубилите в днешната битка, вчерашната е приключена вече.

# 1 276
Снощи спорехте какво казват в промото за днес относно Добрин.
Половината казахте, че Алекс казва “дисквалификация от играта”, а другата половина “дисквалификация от формата”.
Сега пуснах пак сторито да чуя. Алекс казва “директна дисквалификация” и нищо друго.
Но предвид това, че не са се сбили, а е имало непозволен удар в хода на играта, много ме съмнява Добрин да го дисквалифицират направо от формата.

Довечера викам за Траките и се надявам с тая Пандора да се изправят утре Веско и Април.

# 1 277
# 1 278
Скрит текст:
От кадрите за следващия епизод, които даваха в края на епизода на таблото до Сашка резултата беше 0:3 (имаше 3 зелени топки преместени надясно).
На мен ми лагваше телевизията - показваше кадър на няколко секунди и заби точно на този със Сашка и таблото до нея, което по традиция монтажистите показват Simple Smile

# 1 279
Нова снимка с супер много отзиви и харесвания .Голям ЧОВЕК е със децата няма спор Браво

# 1 280
На битката за територия, траките победиха и те отвориха кутията. Нагласяват си нещата както им изнася, от продукцията.
 Абе нека не търсим под вола теле на всяка цена. Алекс много ясно си го казваше ПРЕДИ всяка битка.
Териториална - победителя отваря кутията!
Капитанска- победителя отваря кутията!
Номинационна - повече от ясно е че победения трябва да я отвори, щом писмото касае номинирания за изгонване.

# 1 281
  • София
Сигурна съм че тя знае предварително какво пише в кутията.
Губиш битка,отиваш в резиденцията, губиш капитанска, получаваш 2 играчи. Еее малко нещо, сега Анчето хоп прехвърли на Март имунитета( не го защитавам). Ще видим за довечера каква умнотия са спретнали.
Тая седмица губещите са печеливши.

# 1 282
Естествено че знае какво пише в кутията. И какво от това? Казва преди всяка битка, че ще я отвори победителя. А кой ще е победителя тя не знае.

# 1 283
Изобщо няма да се учудя, ако сменят писмото в кутията, след като видят кой побеждава.Много пъти се вижда как монтират некадърно кадри.Като с мустака на Март, или пък в една игра Юлиян победи и от радост счупи дръжката на знамето.В следващият кадър го дават как го развява със здрава дръжка.Има много такива примери.Карат ги като актьори да повтарят дубли, та нищо чудно да манипулират и кутията.

# 1 284
Скрит текст:
Довечера, Пролетния пак е ял бой от "учител по физическо".

# 1 285
  • Бургас
Много пъти се вижда как монтират некадърно кадри.Като с мустака на Март
Дааа, много некадърно монтират - това с мустака направо ме уби.
А пък на вчерашната битка - уж едни заявиха, че ще редят пъзела, други ще плуват, после нещо се омешахаха кой какво ще прави. Смяяяях
Близначките не се ли броят за 1? И двете участваха или е възможно в игрите?

# 1 286
Хора, не мога да изчета 846 коментара... Страшни сте.. Наваксах с епизодите... Ами... Нямам думи. Най-смешно ми беше, когато Славяните правят стратегия да губят.... Че те и без стратегия си падат. Смяхх...

П. с Защо Юлиан е единственият от мъжете, който е целият в рани... Направо като го гледам чак мен ме боли..

# 1 287
Хора, не мога да изчета 846 коментара... Страшни сте.. Наваксах с епизодите... Ами... Нямам думи. Най-смешно ми беше, когато Славяните правят стратегия да губят.... Че те и без стратегия си падат. Смяхх...

П. с Защо Юлиан е единственият от мъжете, който е целият в рани... Направо като го гледам чак мен ме боли..
Защото имаше игра в която заедно с Елена дърпат Томас и момчето с вечната пролетна умора и той се ухлузи и по раменете и по ръцете
😂😀

# 1 288
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Снощи спорехте какво казват в промото за днес относно Добрин.
Половината казахте, че Алекс казва “дисквалификация от играта”, а другата половина “дисквалификация от формата”.
Сега пуснах пак сторито да чуя. Алекс казва “директна дисквалификация” и нищо друго.
Но предвид това, че не са се сбили, а е имало непозволен удар в хода на играта, много ме съмнява Добрин да го дисквалифицират направо от формата.
Не, никой не е казвал, че е чул нещо подобно. Просто започнаха предположения дали го дисквалифицират от играта /което е логично/ или от формата.

# 1 289

Юлиян преди битката
  По време на битката 

И победата
😀

Общи условия

Активация на акаунт