💪"Игри на волята: България" - Тема 12 /17.11. - 24.11.2019/

• 72 846
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 560
Аз пък направо незнам кой искам днес да отпадне.Хем искам ЗИМНИЯ ,че да видим как пада от две жени, хем Ана АЙ ВЕЧЕ МАХНИЯ,че ме издразва вече яко,хем и Венца дето незнаен за какво е там . Незнам, незнам и тримата са ми по равно .

# 1 561
Водещата каза че един отпада тази седмица.
Тя каза И че щитът защитава...

# 1 562
В крайна сметка гласувах за Март.Да видим ако останат майка и дъщеря срещу ядрото на племето как ще се развият нещата. Две на две

# 1 563
Забравих да коментирам и смешките от епизода. Първата - славяните се наговарят да паднат. А бе, момчета, то за това не ви трябва наговаряне. Вие си падате по дифолт Joy. Или така се почувствахте по-велики, че видиш ли можехме да спечелим, ама сме дали мъжка дума да паднем и падаме. Едва ли някой ви повярва. В интерес на истината само Томас имаше шанс за точка, другите, тц.
Втората смешка - Веселин и Добрин се запътват към понтона, който щял да потъне като се качат Joy
И третата - Юлиян се изкефил и притеснил да не се спука силикона на Радостина по време на сблъсъците Joy

# 1 564
Който и друг да беше на мястото на Ана-Мария, щях да имам надежда, че може да отпадне Март, но в този случай просто няма игра, която тя да може да спечели. Трябва земята да се разцепи на две и да погълне Март и Венцислава, та Анка да финишира първа.
Най-смешно ми стана - казват и повелята на Пандора и тя пита дали може да се консултира с племето си, толкова безличен човек не съм виждала. Правило ми е впечатление, че доста често безхарактерните хора оправдават тази своя черта, наричайки я доброта. Ето и Ана заяви, че била твърде добра, твърде мила и оставяла хората да и се качват на главата. Едно е да си добър човек, друго е да нямаш мнение и да нямаш силата да се заявиш.
Когато си говореха с Радостина за номинациите, първата я пита кого би избрала и Анка казва  "Не знам. А, ти?", съответно Радостина казва Веско и Анка ведна Да, и аз Grinning
И все пак беше доста гадно, когато сред разговора им Тина я обсъждаше. Все пак бяха все заедно, играха, преживяха неприятни условия, някаква милост не се ли зароди в тази жена, някаква привързаност. Много е студена.

П.п. И все ми минават едни мисли като ги дават тримата глупаци на масата  как се обясняват в мъжката любов и сила, и вярност. Имам чувство, че всеки момент ще се съблекат и ще се почнат. То не е нормално.

И от Март очаквах повече. Младо момче, в по-отбрана среда движи вероятно, учил в Германия и накрая нищо. Катурва се по диваните от 1 месец и не разбира как жените не скланят глава пред повелята им, а имат смелостта да номинират някой от Светата Тъпица.

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 10:37 от валия

# 1 565
Март е глупав - ако им дадат какъвто и да е пъзел, ще отпадне. И не знам защо си мисли, че в живота е по-различно - това, че роднините му го побутват и му осигуряват всичко, му дава самочувствие, а всъщност е пълен некадърник.

# 1 566
  • София
Гледам предаването отскоро, от 10-15 епизода,  но вече се пристрастих- няма такава комедия! Възприемам го като пародийно шоу, а не като истинско състезание, и си умирам от смях, а като чета темата - направо до сълзи. Joy

Съжалявам няколкото качествени състезателя,  които наистина се борят и заслужават награди,  а получават гавра от продуцентите. Единствено се надявам някой от тях да спечели накрая, поне завършекът да е справедлив...

Та исках да кажа, че снощния епизод вече даже не беше смешен, а позорен и неприятен за гледане. Не разбирам защо се допускат въобще подобни договорки за саботажи, трябваше тримата глупаци да отнесат директната дисквалификация във вид на номинации, да ги видим "силното ядро" най -сетне колко са силни. Ех, как им се щяло на тази игра да смачкат траките, но пуста мъжка дума! Дано осъзнават за какъв резил са станали, то бива кухо самочувствие, кухи мускули и кроманьонско мислене, ама чак толкоз не бива. Големите мъже, възмутени, че се налага да докажат правото си да продължат в състезанието, си напъват няколкото мозъчни клетки да докарат за съперник най-слабата жена. Колко достойно! Какво уважение внушава!

И аз се присъединявам към желаещите Венцислава да натрие носа на Мартинчо.

# 1 567
  • Другата България
Здравейте фенки и фенове на Веско и жълтурчетата от "Ливърпул". А, те "Ливърпул" бяха червени май? newsm78 А, ама то феновете на Веско и тримата глупаци някак ми се позагубиха от темата? newsm78 hahaha Нормално, всеки се осъзнава в един момент, по-добре късно, отколкото никога.
Сега, не гарантирам, че изчетох всичко-все пак за 24 часа и повече сте изписали доста, но май ще съм единствената, която ще заложи Коледния си бонус /а той няма да е малък Mr. Green/ за това, че довечера Анка ще отсвири Септември. Венцислава е ясна, тя ще отсвири Томас. Но Анито така ще натрие носа на Март, че ако аз съм на мястото на това момче, ще падна на колене пред тате Ангелов, ще измоля кинти за поне едногодишна емиграция и ще напусна страната немедлено, защото ще ме е срам да погледна хората в очите. Само като видях промото, само като съм гледала Март досега какво НЕ може, на мен ми е кристъл клиър Wink, че довечера ще отпадне и ще бъде бит освен от пожарникар и даскал, то и от едно 40 кг. момиче, оперна певица, което стана нарицателно за слабо представяне. Та представете си Септември тогава за какво трябва да е идол на харесващите го....
Та подписвам се под горното, нямам спойлери или мойлери, предполагам просто, довечера съм отново на работа, но ще ви чета и ще се включа след 22:00 часа само за да напиша едно : Аз казах ли ви? Laughing.

Едит: И понеже е изключено да гледам и най-вече слушам Март в студиото, а току що видях, че гост ще е Ники Мартинов, то ще ви моля поне да преразказвате това-онова довечера. Praynig

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 12:00 от Merri_An

# 1 568
Струва ми се, че елиминационната игра довечера е по-подходяща за жени, но ми е трудно да повярвам, че Ана-Мария може да победи когото и да било. За мен идеалният вариант е двамата с Март да се хванат за ръчичка и да напуснат, но няма как да се случи, за съжаление. Венцислава остава, това е ясно.

# 1 569
  • Другата България
Играта едно на ръка, но по-важното и същественото е това, което пиша от доста време /а и не само аз/- Март е силен само и единствено в плуването. Дотук. Той е мъжкия аналог на Ана в игрите, Наско беше в пъти по-комплексен участник от него /а него го спрягахме за слаб/. Март нищо друго не може, това го гледаме трети месец, едър е, тромав е, тежък е, слаб е, на втория етаж няма много клетки, или поне не достатъчно, за да е добър и в логически задачи. Той досега не е показал НИЩО, освен това, че може и плува страхотно. Но довечера плуване няма. Laughing Така че просто момчето си отива, но Веско...аз дори подозирам, че един момент от промото с наченки на сълзи във Весковите очи е именно след прибирането на Анка от битката.

# 1 570
Какво има да им коментира Ники Мартинов на тези "марули" ( с няколко изключения )  , както имаше навика да опреличава слабите играчи. И не, че ще има възможност да коментира много, студиото е като самата игра - пълна пародия.
Иначе и аз смятам, че Ана-Мария не си е изпяла песента още Simple Smile

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 12:20 от Bengun

# 1 571
Ще видим изненада от Анчето, май остава

# 1 572
  • София
Ана-Мария отстранява Марто, Венцислава - Томас... Кармична справедливост! Grinning

# 1 573
И аз мисля, че Март ще падне. Не е желание, наистина мисля, че той е зле като играч.

# 1 574
  • Другата България
Какво има да им коментира Ники Мартинов на тези "марули" ( с няколко изключения )  , както имаше навика да опреличава слабите играчи. И не, че ще има възможност да коментира много, студиото е като самата игра - пълна пародия.
Иначе и аз смятам, че Ана-Мария не си е изпяла песента още Simple Smile
Честно ли искаш да ти отговоря? Laughing
Значи доколкото съм прочела тук, във фейса, в Инстаграм-от понеделник до сега коментарите за тези тримата са толкова унищожителни и напълно заслужени, че каквото и да каже Ники Мартинов за тях, изобщо не ме интересува. По-интересно ми е за Юлиян какво ще каже Laughing, защото предвид присъствието на Милков в студиото подозирам, че няма как да не стане дума отново и за него. Laughing Та това ме интересува. Peace
Снощният пореден хумористичен епизод е изкоментиран подобаващо, няма да го правя и аз, то е ясно, а и честно казано ми е гнусно да се сещам за разплутите огромни пародии на мъже на едни шезлонги, кроящи срамни заговори и стратегии как да направят така, че да изправят срещу един от най-"достойните претенденти за финал" най-слабата жена във формата....просто акъл не ми го побира това как можеш да го твърдиш, да го показваш, и после да си с претенции за победител....има нещо сбъркано в самооценката на хората, за пореден път се убеждавам. И после нахилените физиономии на същите двуметрови изкуствени мускули, нахилени при всяко отпадане на техен играч, радващи се, че постигат замисленото....грозно за гледане, отвратително. Sick
 hahaha Но евала отново на двете близначки, тия са опасни хиени, надушиха ги задочно и от разстояние, останалите не вярват, защото не могат да си представят подобно нещо като спортисти, но тези двете са опасна работа....

Общи условия

Активация на акаунт