💪"Игри на волята: България" - Тема 12 /17.11. - 24.11.2019/

• 73 102
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 890
  • Испания
Скрит текст:
Коя е тая леля в студиото?

Психоложката на кастинга.

Като го гледам Март как се е ококорил скоро ще има нужда от нея.

Да ти кажа под секрет: не само той.

# 1 891
  • София
Мартинов за какво са го поканили? Да помрънка?
Не го харесвам аз, някъв надменен.

# 1 892
  • Брюксел / София
Да, интересно как триото кретени са се сблъскали челно със зрителското “одобрение”. Дали са се приземили?!
Март мълчи като пукъл!

# 1 893
  • София
Юлиян няма как да го пропуснат.
Той им прави рейтинга.

# 1 894
Весо очевидно не се е сблъскал все още или не разбира, че се сблъсква! Тия излияния след днес сигурно резко ще секнат.

# 1 895
Чета в инстаграм.. не са толкова доволни от студиото като нас, освен това плюят яко по Ана Мария и се ядосват, че Март си е тръгнал..

# 1 896
  • Испания
Мартинов за какво са го поканили? Да помрънка?
Не го харесвам аз, някъв надменен.

И той е един титан на мисълта...

# 1 897
  • София
Да, интересно как триото кретени са се сблъскали челно със зрителското “одобрение”. Дали са се приземили?!
Март мълчи като пукъл!
На този етап /явно попрочел тук-таме/, над земята се показва само главата над брадичката му... но ще се окопити и скоро ще си стане същото самомнително л@йно... Rolling Eyes

# 1 898
Чета в инстаграм.. не са толкова доволни от студиото като нас, освен това плюят яко по Ана Мария и се ядосват, че Март си е тръгнал..
Чети във ФБ

# 1 899
Чети във ФБ
там не влизам много, как са настроенията там?

# 1 900
  • София
Може би за втори път  ми хареса студиото. Чак ще ми стане жал за ноември (само мъничко, не си заслужава да го коментирам). Но, Веселин, тоз  велик стратег и мъж с голямо сърце, не мога да го пропусна, то не беше " Сърцето не ми го позволява", "Ние сме ядро, силни", "Ние сме славяните".....И същевременно супер тъпи изказвания. Ако си мисли, че той е алфата и бетата на човешките взаимоотношения, много се лъже. Всички са влезли за едните пари!
 Анка е толкова заблудена милата, може би си е мислила, че кандидатства за  " Х фактор" или "Гласът на България", е объркала се е девойката, но успех и желая, просто е сбъркала формата.
 И да си дойдем на думата - отново пак Юлиан, защо толкова им боде очите? Поне сега поговорете за " Великите славяни"

# 1 901
Ей, Радостинооооо, заразно зло такова! 🤢

# 1 902
Юлиян съвсем не е преживял събитията от детството си, има твърде много емоция все още.

Написах го преди психоложката, между другото! Simple Smile

# 1 903
Най-тъпото и скучно студио на Марта се падна

# 1 904
  • София
Мари, нищо не мога да отворя от линковете.
На запис се опитвам да гледам.

СЪЖАЛЯВАМ! при мен върви без проблем, но опитай и това

ЛИНК

Общи условия

Активация на акаунт