💪"Игри на волята: България" - Тема 12 /17.11. - 24.11.2019/

• 73 084
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 920
Ние обединение чакаме, а то на финал миришело...

# 1 921
  • Варна
За протокола, Алекс изглежда много добре днес Simple Smile

Много я харесвам аз, хич не ми е пристрастна, а когато някой от падналите участници, каже лъжа, го контрира. Справка Георгиос и сега Март. Та мен си ме кефи, захапва и не пуска. Ваня и Милков също ме кефят. Готино трио са.

# 1 922
И за мен поведението на славяните и фактът, че те не го осъзнават, е много по-зле от преките обиди.
А иначе, на мен не са ми се случили такива драми, уж ме възпитаха добре, а си мисля много грозни неща - не пиша и половината от това, което мисля. Да, мога да се сдържа, вероятно бих го направила, ако ме дават по телевизията, но това не значи нищо - пак ще си ги мисля Wink

# 1 923
  • Брюксел / София
И за протокола: аз съм жена и също смятам, че Радостина е стара чанта и последен сезон на пазара. Истината, казана директно, не е обида.
Думите му за Радостинаса само извадка от последните седмици, цялостното му отношение му към жените не се е променило от началото на формата. Това, че и други участници са сексисти, не го прави по-малко такъв.
Възможно е и си признавам, че не съм гледала целият формат отначало. Но аз от това, което съм гледала не съм видяла Юлиян да очаква някой да му готви, да му слага и вдига; не съм го чула да обяснява как някой е “добра домакиня” и още от този род. Намирам поведението му за мн по-достойно и праволинейно от това на мн други играчи: в това число Радостина и близначките. Но разбира се, това е моето субективно мнение.

# 1 924
Аз съм на мнението на Георги Милков. Житейската история на Юлиян обяснява, но не оправдава държанието му.

Абсолютно. Още, когато чух разказа за личния му живот си обясних много неща, но не мога да му простя. Мисля си също така, че на него са му трудни отношенията с другите хора, но в семейството си, в най-най личния си кръг като Лидия и децата му ще се отнася добре. Истината е, че е доста противоречива личност. Но нещо, което никога не съм харесвала в такива предавания е да се разнищват надълго и нашироко най-съкровените ти истории и чувства и то от хора, които не те познават (слагам и себе си в това число затова често се въздържам от коментари за него).

# 1 925
  • Испания
Обидите, простащината, липсата на възпитание са такива, независимо кой е техен носител. Няма оправдание за тях. Може да се намери някакво обяснение, но то не е оправдание.

# 1 926
  • София
Много психолози в темата.
Аз лично оправдавам Юлиян за "старата чанта" изпроси го дамата.
Аз ако бях и друго щеше да чуе с оглед представянето.

# 1 927
  • София
А кое обяснява и "оправдава държанието" на Гадостина и двете и кръстници, които явно са обичани от всички, освен от майка си!?
Аз не оправдавам тормоза на близначките към Добрин и към Юлиян, макар че ситуациите не са еднакви, няколко поста по-горе осъждам и държанието на Радостина към Ана Мария, но не виждам с какво е накърнила тя достойнството на Юлиян - несравнимо е неговто поведение с нейното. Не говоря за двуличие или стратегии, а за човешко общуване. В Юлиян има много агресия насочена към цял един пол, същото бих казала и за Борсука. Забрави се системният тормоз към Роберта, та дори и към Венцислава имаше наченки на такъв. Обидните квалификации по адрес на Ана Мария, Радостина и близнчките. Недопустими са.
Не коментирам толкова често Юлиян след една, явно повратна за неговото представяне, капитанска битка, защото не искам да споря с неговите новопоявили се почитатели, но явно и един негативен коментар е достатъчен.

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 23:17 от La Vikinga

# 1 928
  • София
Та какво каза Ники за Юлиян?

Мрънкайки, съобщи, че споделеното за майка му, е умишлен театър.

Глупак е Мартинов.

А, не.
Значи не каза, че е театър това с майка му, а грубото отношение към жените.
Ето какво каза (за Мери).
След като вижда, че по този начин ги дразни и провокира и че му се вдига рейтинга, че камерата го обича и че непрекъснато го търсят, то защо да не задълбае още повече в тази тема и нарочно да бъде още по-груб и директен отколкото нормално би бил. Не самата история с майка му, а отношението му към жените. За това ставаше въпрос.
Но реално наистина какво писаха по-долу, не каза нещо съществено.
Аз очаквах да има въпрос към Ники от водещата за кой искаш да спечели формата или според теб кой се представя най-добре в игрите и пр. много по-интересни неща за нас, но такъв въпрос изобщо липсваше.
Общо взето участието на Ники бе безпредметно, защото почти не му се чу думата.

Това малко по-дълго, за Мери.  Peace

# 1 929
  • Варна
А аз сега се замислям, че славянският балет няма алиби за държанието си. Айде Юлиян стана ясно що така се държи с жените. Ами болните с характер???? Как евентуално да ги оправдаем тях?

# 1 930
Играта беше много кратка като за елиминация. Много ме изненада Март с гредата - то бива липса на баланс, но чак толкова. Явно и контузията си каза думата. Физиономиите на Веско и Томас - безценни.

# 1 931
  • София
А добре де за една жена кое по-добре. Някой мъж да я нагруби с думи, но нищо повече или такъв, който и се умилква, а в същото време най-редовно си я използва, хайде така да го кажем. Както писаха по-нагоре отношението на славяните към жените е много по-унизително отколкото това на Юлиян. Само че Милков умишлено го пропуска този момент.
Общо взето цялото предаване се прави от Ваня, другите са само за фон там.

# 1 932
Защо не го питаха този Мартинов кой смята за най-подготвен и достоен за победител. Нито Март питаха.
Тази психоложка беше поканена нарочно за Юлиян си мисля и е отново пръст в раната на Юли.
Виждала съм хора и то много, дори и тук почти всички виждаме, много по неуравновесени, по-подли, по-недостойни и много по-жестоки в отношения, действия и думи от Юлиян. На тях не е липсвало родителска обич, но ето какво са станали.
Не виждам аз проблем в Юлиян. Каквото е казал е било заради действия, думи и предателство на хора към него. В началото му виках женомразеца, но... не е такъв Юли. Не бих подминала такъв мъж в живота, защото знам, че за семейството си ще даде и последната си капка кръв да ги защити и направи животът им по-приятен, нито ще го остави за друга и отиде някъде си. Такива рани са тежки, но изграждат характер и Джаферович добре даде пример. Тези хора са канара за жена си и децата си и не го казвам ей-така, защото имам около себе си такъв човек. Лилия да го държи, по-добър няма да намери за семейство особено.
Иначе не ми хареса на мен студиото. Повече от половината бяха кадри, които сме гледали и запълниха времето. Джаферович продължава да ми харесва, но Милчев...нещо ме дразни. Внушава, че ако публиката гласува за някой значи е много ниско ниво хора. Моето ниво значи е много ниско , ама ще го преживея.

# 1 933
  • Другата България
Дяволо - Благодаря!
Така казано съм съгласна с Мартинов напълно.

# 1 934

Не искам студиото. А епизода.
Не става и с втория.
По ягодите. ...Cry

Много обичам ягоди. Kiss

https://www.vbox7.com/play:cef9a61f84

Общи условия

Активация на акаунт